Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

korkuyorum ceylinn,içim rahat edemedi tam olarak bi türlü

birsey soyleyeyimmi ben olsam kasik agrimi mana eder acile giderdim yani dayanamazdim hem sabirsiz hem pipirikliyim esimde oyle eminim su an sizin de iciniz icinizi yiyordur.Ama endisenlenmeyinde sanmiyorum dis gebelik olsun genellikle dis gebelikte kisiler adet goruyor ve 10 gunden fazla bir sure suruyor yada cok siddetli dayanilmaz agrilar bas gosteriyor (olumsuz birsey olursa rabbimin sayesinde vucudumuz bizi uyariyor) insallah sizin herseyiniz normaldir

aslında haklısın canım da tatilde olur doktolar şimdi bugünd eyarında,sağol düşüncelerin için.evet içim içimi yiyor ama sanki eşim benim kadar değil sinir oluyom yaa,daha çok sevinmesini bekelrdim ben,bu erkekler hep aynı sanırım,sevinçlerini içinde yaşıyorlar,inşaallah normaldir herşey,
canım acile gidip yaptır istersen yaparlar sonrasında dr una değerini gösterirsin korkma sakınnn

ne diyecem canım ben şimdi acile gidersem,ağrım var hamile olabilirm tahlil istiyorum mu diyecem

kıslar çok tatlı ve annelerin evden çıkmadan önceki anlarıııı

Eklentiler

• $images3.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $imagesCA00Z8G1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 24
reyhancim eger kasiklarim agriyor dersen agri kesici yapmak isteyecekler tabiki oncesinde gebelik olup olmadigini soracaklar sayet olduda sormadilar ki bu ihtimal cok dusuk kendiniz hemen uyarabilirsiniz gebe olabilirim diye acilde iken kan testi yapmadan zaten mumkunu yok ilac vermezler cocuklara bile bide normal gunde saatlerce bekledigimiz tahliller 20 dk icinde sonuclanir acilde.

evet bencede yaptirmalisisniz hamileliginizin ilk gunleri stersli olmamaniz gerekiyor yaptirip tahlili atin stresi uzerinizden bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…