Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ceylincim bu arada soylemeyi unuttum bende mersinliyim simdilik yurtdisindayiz ama insallah memeleketimize geri donecegiz kismetse valla nisandan beri gidemiyorum nasil ozledim burada havalar her daim yagmurlu gunes yuzu goremiyorum alisik degilim ben mersinde buyuyup burda yasamak gucume gididyor

canım çok sevindimmm yurt dışına evlenince mi çıktın canımm mersinin neresinden ayy bide tanıdık çıkıyor muşuzzzzzzzzz

tabiki şekerimmm olur mu hiç sensizzzzzzzzzzzzzz eeeee sende ne var ne yokk

Bizde dün akşamdan beri cegiz işi ile ilgileniyorduk akşamda annemlerde iftar yapıcaktık ama kaynatam ağırlaşmış eve geldim 1 saat orda durdum sonra evime dinlenmeye çıktım o aradada sizinle konusum dedim

hımm geçmiş olsun canımmm
çeyiz işi nasıl gidiyor canımmm az kaldı valla hayırlısı olsun canımmmm

esim burada hem okuyp hem calisiyor evet evlendikten sonra geldim bir seneyi gecti geleli bende bos durmayip ingilizce kursuna falan gidiyorum olurda donersek is bulma imkanim artar diye 23 evlerde bizim evimiz( saglik mahallesi ) liseyi Ataturk lisesinde okumustum. bilirmisin bizim o taraflari sen neredensin?

canım 23 evleri duydum ama pek bilmem bende silifkeden ama evlendikten sonra erdemli ye yerleştim bende ingilizce öğrenmeye çalışıyorum pratik yaparız artıkkk :)))

olur tabi yapariz neden olmasin bendesilifke erdemli taraflarini az bilirim ama gitmisligim vardir . reyhan online gozukuyor gekdimi acaba?

reyhancımm ne oldu tatlım meraktan öldümm canımmmm benimmm
canım biz eşimn işi nedeniyle manavgatttayız gelirseniz bekleriz bu taraflaraaa canımcımm

görüşürüz esracımm
kıslar benimde çıkmam lazım çok öpüyorum
reyhandan haber almadan çıkmam tabikiii ama evdeki pc açar hbr alırmmm

huuuuuuuuuuu reyhan bacıııııııııııııı huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ordamısın huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ayy burdayım kızlar,sizi durduk yere meraklandırdım şimdi yaa,yok anam iftar vakti,araba bişey yok altımızda dedim eşime de,nasıl gidecez.hem gidince sadece tahlil değil muayene de oluruz dedi,kaldık öyle

sizde baya meraklanmışsınız yaa,kusura bakmayın artık kızlar,bend eçatlıyorum ama,ne yapalım,sabrımı deniyor eşim sanırım :)

herhalde bu günleri ve çektiğim sabırsızlığımı hiç unutmam.hamile olduğumu öğreniyorum ve 3 4 gün dr a gidemeden bekliyorum tatil bitcek diye,ne uzun tatilmiş yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…