Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bu kasık batmaları da normalmiş bi yerde okumuştum ilk günlerde normalmiş,hatta yanlardan batıyosa kız olurmuş genelde,zaten tahminlerde kız gösteriyor ya hadi hayırlısı.RABBİM çabuk geçsin yarındaaaa,eşimde çok telaş yaptın diyor

yaww bn bu pazarları sevmedim kimse girmiyooor,gül didem evhan,EFNAN da gelse bide,elf yuba eflal,kızlar nerelerdesiniz yaaa
HAYIRLI GECELER HERKESE BEBİŞİM İÇİN DUA EDİN OLURMU İNŞAALAH BENİMLEDİR

sizde baya meraklanmışsınız yaa,kusura bakmayın artık kızlar,bend eçatlıyorum ama,ne yapalım,sabrımı deniyor eşim sanırım :)

ewet canim merak ettim anca aca bildim pc yiopuyorumnanaktanaman erkekler iste hep ayni alsanaalsanasmilebende regl olcam galiba hafiften biseyler gelmeye basladi .esime dedim dr a gitcem yine ve sende yanimda olacaksin doktora bagiracagim elini cabuk tutusun ben daha beklemek istemiyorum .bu yurt disinda hic hizli hareket etmyiolar oyle hemen klomen ignesi v.s yapmiyolar en az 1 sene beklicen .o yuzden benden firca yiyecek doktor yoksa baska doktora gidecem kizlarr bakalim n olacak :Saruboceq:

ceylincim sanada GUNAYDIN canimopuyorumnanaktan bende 1,5 saat sonra ise gidecemde-tatlicadiarzu-

günaydınnnnnnnnnnnnn kadınlar klubüünün en güzel bayanları
gününüz önce sağlıklı ve sıhhatli
mutlu ve huzurlu
bereketli ve şanslı
aşkve sevgi dolu
güzel ve özel
müjdeli haberlerle dolu geçsin inşallah
tabi benimdeeeeeeeee....

erkencisin şekerim bende işteyim canımmmm yurt dışında mısınızz türkiyede de dr lar en az 1 sene diyorlar canımm oradan farksız yaniii

waoowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwsositosositosositosositosositososito bu ne enerjii kizzzzzzzzzzzz .insallahh canim aminn hepimizinn seninde gunun aydin , olsun canimm:dance::dance::dance:

ceylincim ben kisadan gectimm buradaki dr hic bisey anlamiyo 2,5 senedir bana bir klomen bile vurmadi ultrasonda yumurtamin byuumesini takip ediyolar ama sonradan catladimi catlamadimi yumurta verimlimi esimin spermelrini hic kontrol etmediler simdi bunlarin hepsini kusacak o doktora gercekten cok sinirliyim simdiiikötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…