Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın handancımm hayırıdr sabah sabah

ayyyyy ne bileyim canım akşam 12 de yattım çok uykum geliyo akşamları uyumuşum uykumu aldım herhalde kalktım gülüm yaaaaaaaaaaaabide kadınlar gelcek temizlik şirketinden saat 9da dedim bi börek yapayım hemen kolay sodalı yalancı su böreği öyle işte tatlım sen nasılsın

oh ohh enerji dolusun yaniiopuyorumnanaktanne guzel canim ya insanin pozitif olmasiibayanssulusmile

ceylincim ben 9 senelik evliyim ve yakinda 3 senedir bebek istiyorum ama esim 1 seneden beri istiyor .artik dayanamiyorum guzelim yaa .yurtdisnda hep boyle insanlar turkiyeye gidiyo tedavi icin ben de turkiyeye gelince gidecegim allah nasip ederse .
diyelimki hamile olmaktan supheleniyosun ve kan vermek istiyosun .oyle hemen hastahaneye kan vermeye gidemezsin .hastahaneye ya ev doktorun yonlendirr yada acil de gidebilirsin oyle elini sallayan gidemez yani .ve kani ev doktoruna vermen lazim ilk once randevu laacaksin dr sana musait oldugu zaman randevu verecek ya 1 gun sonra 2 ´gun sonra kani aliyo tahlile yolluyo ve 2 gunde oyle bekliyosun .zaten bekledigin regl o tahlili yapana kadar gelen geliyo gelmiyen hamile oldugunu anliyo canim alsanaalsanasmileburasi boyle gicik bir yer isteekötükedihüso

hımm kolay gelsin şekerim sana bende ne olsun işteyimm erkenciyim her zaman ki gibi canımm eee demirbaşı olmak kolay değill yaneee :)))

ayyyyy şekerimm turizm yerinde tatil falan olmuyor resmi daireler tatilde özel şirketler açık canım

ceylincim ben biraz kestireyeyim gece 3 ten beri ayaktayim bir yarim saat uyumaya calisayim dayanamiyorum cunkuu .sana iyi sohbetler yine gorusurz ogleden sonra canim Şeniz

anladım şekerim
canım ben akşama kadar netteyim rahatım yanee sadece ikindin 5-6 gibi yoğun oluyorum oda yarım saat kadar şekerimmm

iyiyimm canım benim ne olsun çalışıyorummm gülüm be dün sakarlığım tuttu ayağıma kızartma yağı şıçrattım yaktım kendimii anlayacağınnn canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…