Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok kıss çok yanık değil ben gırgır olsun diye yazdım şekerimm bir damla damladı hemen sildim o yaniii
üzülme hemen şekerimm

deliiii korktum çok diee...
ya dün benim ovulasyonda olduğu gibi şeffaf akıntı geldi yumurta akı gibi.. acaba ilaç bitmeden ben yumurtladımmıkiii. gerçi değerlendirdik tutar eğer öyle bişi olduysa.inşallah

ben geceleri uyuyamaz oldum yhaa kaç sefer uyanıyorum adam bu gece hayırdır canım hasta falan mısın dedi yhaa onu da rahatsız ettim o derece yaniii

günaydın rodinia. ceylinimm gündüz uyuyonya uykun kanıyodur güzelim onden uyuyamassın. bende öle gündüz evde uyursam gece uyuyamıyom.

yok gülüm yha uyumuyorum artık gündüzlerii gece rahat uyuyayım diye ama yok o zamanda uyuyamıyorummm

günaydin kizlar. valla siz yaniyorsunuz biz burda donuyoruz 9dereceydi ben ise gelirken. 2haftadir birde durmadan yagmur yagiyor valla insanin ici karariyor ya. bu arada kirmizilardan hala haber yok. carsamba doktorda randevum var cok heyecanliyim

dünde ben üşendm üşendim akşam 6 de kalktım yaptım eşim uyurkenn çook sıcaktı dünn serinliği bekledim evde maşallah çook büyük bitmek bilmedi.

sanırım anca öğlen başlarım gibi geliyor.. cumartesi misafir vardı dünde kayınvalidemlerdeydik.. aslında diblenemedim birtürlü.. o yüzden bu miskinlik :)). hastada olabilirim bugün hepsi üstüste geldi :)))

huuuuu bacılar sesiniz çıkmıyor hayırdırrrrrrr ne oldu hala geçmişi mi okuyor sunuzzzzzzzzz huuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…