Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ben geldim güzel hanımlar
günaydın
yeni günün ve yeni haftanın bol bebişli geçmesi dileğiyle :ecrin_bebek:

didemcim izin istesem verirde sanırım gevşeklik benden bide cuma günü eşime kızdım yhaa ondan ağırdan alıyomm

Günaydın kızlar bugün çok iyi hissediyorum kendimi hamdolsun.Ceylin canım özellikle teşekkür ederim sayende dün çok rahatlamıştım tabi bu eşimede yansıdı akşam bir ilgi bir ilgi anladı hatasını galiba hadi gezdireyim seni alışveriş yapacaktın diye ısrar etti.

günaydin. ya insan böyle birilerinin iyi oldugunu duyunca mutlu oluyo ya. yani ben öyle hissediyorum. neyse kizlar 4.üncü günüm bugün adetimden ses soluk yok. carsamba doktorda randevum var. cok heyecanliyim

eflalim çok sevindim canım ne demek şekerimm ben ne yaptım kiii canımmm

Canım derdimi dinledin az şey mi sağol güzelim,neyse bundan sonra hep iyi olur inşaallah kaynanamıda takmıyorum memlekte gidince eşim halleder bu meseleyi sanırım bana öyle geldi.

herkes ama bugün cok sessiz. neyse kizlar kendinize iyi bakin. bende cikip biraz calisayim. birazdan yine ugrarim. öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…