Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

çok katmıyoz böyle altın rengi gibi olacak şekilde katılıyo çok güzel olur tabi bide bol fıstıklı eee fıstık memleketi

Doğrudur güzeldir bacım ama ben fıstıklı sevmem cevizli severim tabi pişerken katılmayacak piştikten sonra üstüne koyulacak

doğrudur güzeldir bacım ama ben fıstıklı sevmem cevizli severim tabi pişerken katılmayacak piştikten sonra üstüne koyulacak

fıstıkların dış kabuğunu soyuyo böle pişerken içine atıyon tüm tüm duruyo içinde auffffffffffffffff coştum ben yaaaaaaaa nasıl canım istiyo aboooooooooooooo

slm hanımlar yine bennn geldiiiiiiiim.
midem çok kötü habire mandalina ve ayva yiyorum bastırmak için ama nafile çıkıcak galiba.
aşureden bahsetmişsiniz bende çok severim aşureyi,ama hiiç yapmadım nasıl yapılcağınıda bilmiyorum.
ama çocuklar büyüdüler artık bu sene istemeye başladılar yaparım heralde malzeme alıp...

hoşgeldin canım amannn napcan şimdi illaki çıkacaksa yapcak bişeyde kalmıyor ki

fıstıkların dış kabuğunu soyuyo böle pişerken içine atıyon tüm tüm duruyo içinde auffffffffffffffff coştum ben yaaaaaaaa nasıl canım istiyo aboooooooooooooo

Ben işte o fıstık tadını sevmiyorum burdadadfıstıkla pişiriyorlar herkesin bir alışkanlığı var damağı alışınca bir lezzete başkasını istemiyor.

canın çok çekti senin bana bak biyerin şişecek,azucunu yalada göğüslerine sür ben hamileliklerimde öyle yapardım büyüklerin lafı işte...

midesi bulananlar kervanına hoşgeldin bacımmmm
abooo kız ben evlendiğimden bu yana her sene yaparım muhakkak arkadaşlarıda çağırırım cümbür cemaat yeriz her hafta bi arkadaş yapar

canın çok çekti senin bana bak biyerin şişecek,azucunu yalada göğüslerine sür ben hamileliklerimde öyle yapardım büyüklerin lafı işte...

midesi bulananlar kervanına hoşgeldin bacımmmm
abooo kız ben evlendiğimden bu yana her sene yaparım muhakkak arkadaşlarıda çağırırım cümbür cemaat yeriz her hafta bi arkadaş yapar

ooo maşşalh bacım hamaratmışın sen yav,tarif etbi bakem bacına bende yapamda benim çocuklarda bayram etsinler.

şimdi bi kase yedim bacııı işyerine geldi bu akşam bende malzemeleri pişirip yarın katıcam inşallah allahtan bi mani çıkmazsa

Hoşgeldin canım aman çok kolay kız bende yaptım kaç kere artık internet var bak tarifine ben emine bederin tarifindeneyapmıştım o kadının yemekleri güzel oluyor.

ooo maşşalh bacım hamaratmışın sen yav,tarif etbi bakem bacına bende yapamda benim çocuklarda bayram etsinler.

buğday fasulye nohut biz bide kuru börülce koyarız içine hepsini ayrı ayrı haşla bacım sonra bi tencerede su kaynat içine pişmiş buğdayı at biraz özleşsin fasulyesini nohutunu filan koy şekerini koy karıştır bol bol ki buğdaylar kıtır olmasın sonra o öyle özleşe özleşe kaynasın içine kuru kayısı üzüm fıstık incir doğra onlarıda at onlarda kaynasın ama atmadan önce sıcak suyla yıka özleşene kadar kaynasın içine biraz tarçında at hımmm al sana aşure

canımm yapmamıştım ama bu gün alrım canımmmm yapar yazarımm canımcımmm bende merak ediyoum ama işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…