çok katmıyoz böyle altın rengi gibi olacak şekilde katılıyo çok güzel olur tabi bide bol fıstıklı eee fıstık memleketi
doğrudur güzeldir bacım ama ben fıstıklı sevmem cevizli severim tabi pişerken katılmayacak piştikten sonra üstüne koyulacak
slm hanımlar yine bennn geldiiiiiiiim.
midem çok kötü habire mandalina ve ayva yiyorum bastırmak için ama nafile çıkıcak galiba.
aşureden bahsetmişsiniz bende çok severim aşureyi,ama hiiç yapmadım nasıl yapılcağınıda bilmiyorum.
ama çocuklar büyüdüler artık bu sene istemeye başladılar yaparım heralde malzeme alıp...
fıstıkların dış kabuğunu soyuyo böle pişerken içine atıyon tüm tüm duruyo içinde auffffffffffffffff coştum ben yaaaaaaaa nasıl canım istiyo aboooooooooooooo
Benim canım aşure istiyo ya fıttırıcam
fıstıkların dış kabuğunu soyuyo böle pişerken içine atıyon tüm tüm duruyo içinde auffffffffffffffff coştum ben yaaaaaaaa nasıl canım istiyo aboooooooooooooo
Midem çok kötü habire mandalina ve ayva yiyorum bastırmak için ama nafile çıkıcak galiba.
Aşureden bahsetmişsiniz bende çok severim aşureyi,ama hiiç yapmadım nasıl yapılcağınıda bilmiyorum.
Ama çocuklar büyüdüler artık bu sene istemeye başladılar yaparım heralde malzeme alıp...
midesi bulananlar kervanına hoşgeldin bacımmmm
abooo kız ben evlendiğimden bu yana her sene yaparım muhakkak arkadaşlarıda çağırırım cümbür cemaat yeriz her hafta bi arkadaş yapar
canın çok çekti senin bana bak biyerin şişecek,azucunu yalada göğüslerine sür ben hamileliklerimde öyle yapardım büyüklerin lafı işte...
midem çok kötü habire mandalina ve ayva yiyorum bastırmak için ama nafile çıkıcak galiba.
aşureden bahsetmişsiniz bende çok severim aşureyi,ama hiiç yapmadım nasıl yapılcağınıda bilmiyorum.
ama çocuklar büyüdüler artık bu sene istemeye başladılar yaparım heralde malzeme alıp...
hoşgeldin canım amannn napcan şimdi illaki çıkacaksa yapcak bişeyde kalmıyor ki
ebrarım son 3 gün canımmmm
ebrarım son 3 gün canımmmm
ooo maşşalh bacım hamaratmışın sen yav,tarif etbi bakem bacına bende yapamda benim çocuklarda bayram etsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?