Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

şimdi bi kase yedim bacııı işyerine geldi bu akşam bende malzemeleri pişirip yarın katıcam inşallah allahtan bi mani çıkmazsa

nisbetmi yapıyon gııı afiyet olsun löp löp et olsun şişko ol emiiiiiiiiiiiii

eflalim netten bakarım bende zaten yaa,olmazsa annemden alırım tarifleri,ayol ne anne var yanımda ne kayınvalide yoksa bu seneye kadar onlar yapıp verirdi koca bir tencere.eeşimdi kimsede olmayınca iş başa düştü tabi.

aşk olsun kız ne nispetiii

Ben bu işlerin var ya tam size anlatacak bişilerim var ama fırsatım yok:,(
zeynepppppppppp naptın bacım test işini yaa yapabildinmi.
yok canım ya uyutmazki bulantılarr
rabbim kolay geçirmeni nasip etsin

saol canım inş kolay atlatırım.

didemcimmm vallahi şak diye anlatmışsın hemen maşallah sana bacım tamam bende malzeme alıp yapıcam mutlaka.

[sıze="2"]ben hiç sevmem aşureeeeeeeee eşimde sevmezzzzzzz ama ne anlattınız bee insanın yiyesi geldiiiii bende iki gündür çiğdeme dandım çok yiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:)[/sıze]

Site yine çıldırdı benimde belim ağrıdı kalkıyorum artık kızlar hoşçakalın.

Akşama yemek yok evde ama bebek patiği zaten hayalimdi koyacam:) eve gidince yarın anlatırım sizi bu arada denetleniyoz bu sitede olduğum anlaşılırsa yerler beni valla:)

anaaaaaaaaaammm yuuuh abuuuuuuuuu

siteye bi girdim zii nin avatarı gordumm anaaaaaaaaaaaaaammm
bu gercekmı yarebbiiimm..

ziiiiii ne diosuuun kııız oldu muuu yaniii

Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet zeynep hamileeeeeeeeeeeee:) Kızlar dileyin benden ne dilerseniz cumartesi doktorumda tamam derse değmeyin keyfime:)

kurban olurum sana ne kadar aglattın beni hala aglıyorum. allah kucagına almayı nasip etsin canım benim. ben demiştim benim yavrum ayagını sürttü artık bütütn kızlar hamile kalacaklar diye. allahım yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin. ellerimizi şu mübarek günlerde boş çevirmesin. allahım bu ay gül afr esra sünger rodina ve ceylinde hamile haberi versin topigimizde hamile olmayan kalmasın inşallah. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…