şimdi bi kase yedim bacııı işyerine geldi bu akşam bende malzemeleri pişirip yarın katıcam inşallah allahtan bi mani çıkmazsa
hoşbuldum kuşum evet galiba çıkıcak,yatıyorum unutmak için hayır vucudum rahat deilki uyuyayım,vallahi allah yardımcımız olsun bulantılar fena yaa.
ebrarım ilacı bu ay kullanmadım canım bırakmıştım
nisbetmi yapıyon gııı afiyet olsun löp löp et olsun şişko ol emiiiiiiiiiiiii
Eflalim netten bakarım bende zaten yaa,olmazsa annemden alırım tarifleri,ayol ne anne var yanımda ne kayınvalide yoksa bu seneye kadar onlar yapıp verirdi koca bir tencere.eeşimdi kimsede olmayınca iş başa düştü tabi.
peki gecikme olmazmı ilacı bıraktın diye hani geçenlerde gecikmişti ya
zeynepppppppppp naptın bacım test işini yaa yapabildinmi.Ben bu işlerin var ya tam size anlatacak bişilerim var ama fırsatım yok:,(
yok canım ya uyutmazki bulantılarr
rabbim kolay geçirmeni nasip etsin
Ben bu işlerin var ya tam size anlatacak bişilerim var ama fırsatım yok:,(
yok canım ya uyutmazki bulantılarr
rabbim kolay geçirmeni nasip etsin
kızlar ben kaçar allaha emanet olun hepinizi öptümmm
iyi akşamlarrrrrrrrr
valla canım zamanında yumurtladım pek zannetmiyorum kısmet tabii bilemem olmadı kanda baktıırırım
Site yine çıldırdı benimde belim ağrıdı kalkıyorum artık kızlar hoşçakalın.
bebek patigi falan yok mu evde? varsa aksam tabagina koyup önüne koy. mesela yani. yada bebek sekerleri olsa simdi aksam yemekten sonra cay icerken. bebek sekerleri olan sepeti masaya koysan. yada sadece eve geldiginde askim baba oluyorsun de boyuna saril :)
eflalim senmi sormuştun bacım geçende eşine nasıl söyledin hamileliğini diye.
kızlar avatarıma bakıııııııııııııın:)
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet zeynep hamileeeeeeeeeeeee:) Kızlar dileyin benden ne dilerseniz cumartesi doktorumda tamam derse değmeyin keyfime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?