Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aaaaaaaaaaaaaa zeyneppppppppppppppp hamilesin bacım abovvvvvvvvvvvvvvvvv ayy duygulandım kız yaaaaaa,allah tamamına erdirsin bacım,çooooook sevindim çok

Süper fikir hepsini derliycem şimdi:)

Amiiiin:)
ee tabiki tamam diyecek zeyno şaşırdın mı kuzucum

Der dimi:)

aminnnnnnnnnnnnnn

Melisa bir zeynep iki bakalım üçüncü kim olacak ben üç hamile var demiştim Rabbim daha çok versin tabi üç olsun beş olsun altı olsun topiğimiz hep hamile olsun:)

İnşallah 2011 olmadan herkes hamile kalır:)

banada demiştinn bilirsen dile benden ne dilersen dieeeee. diliyommmmmmmm
buakşam oturupppp önce bana adımı söleyerek dua et cnmmmmmmmmmm snrada tüm isteyenlere. allahım çooooooook sevindim inan ya.

Canım benim hepinizin ismini söyleyerek namaz kıldım dua ettim Rabbim hayırlısını versin:) Şimdi ikindi için inecem gene dua edecem sizlerE:)

kız zeynep benim fikrimi begenmedin mi yoksa bişey demedinnnnnnn

Canım patike testi koyacam sonrada o içerdeyken koltuğuna bırakacam:)

anaaaaaaaaaammm yuuuh abuuuuuuuuu

siteye bi girdim zii nin avatarı gordumm anaaaaaaaaaaaaaammm
bu gercekmı yarebbiiimm..

ziiiiii ne diosuuun kııız oldu muuu yaniii

Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet avatarda gördünmü teyzesi nasıl güzel yaaa dakkada 1 bakıyom valla:)

anaaam biri bana anlatsın nolmuus ben en son mu ogrendım yaaaaaaaaa..
kacıncı sayfada ogrendı bu kız hamıle oldugunu sabah daha asıp kesıodu kan testı yapıcam dıyee...
yaaaaaaaaaaa anlatın yaaaaaaaaaaa....

aaaaaaaaaaaaaa zeyneppppppppppppppp hamilesin bacım abovvvvvvvvvvvvvvvvv ayy duygulandım kız yaaaaaa,allah tamamına erdirsin bacım,çooooook sevindim çok

Doğru dimi hala inanamıyorum başta tek çizgiydi sonra 2.si çıktı korkuyom hala:)

Kızlar oturamıycam artık belim koptu yatmam lazım hoşçakalın.

anaaam biri bana anlatsın nolmuus ben en son mu ogrendım yaaaaaaaaa..
kacıncı sayfada ogrendı bu kız hamıle oldugunu sabah daha asıp kesıodu kan testı yapıcam dıyee...
yaaaaaaaaaaa anlatın yaaaaaaaaaaa....

Yok canım babada bilmiyo hatta ailemden kimse bilmiyo henüz:) Son değilsin:) Ben bu karıların ısrarına dayanamayıp öğlen arkadaşa yalvar yakar eczaneye gittim geldim ibadetimi yaptım rabbim kabul eylesin:) Veeeeeeeeeee çiiiiiiiiiiiiiiiift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

Evet canım ben sordum hatta bugünde gelince soruyum dedim belim ağrıyınca unuttum.

ayy çok duygulandım zeynebin haberine yaaa,sabah namazdan sonra yapmıştım eflalim testimi ve çok ağladım,sabah ilk iş çocuklarımla paylaştım haberi oğlum sadece gülüm olleyyy dedi,ama kızım bana koşarak annecimmm gerçektenmi diye sarılıp ağlaştık nerdeyse bi 10 dk kadar sarılarak ağlaştık,sonra akşama eşimin en sevdiği pastadan yaptırıp üzerinede canım babacığım yazdırdım,ve hemen yanınada küçük not yazdım canım babacığım ben ailenizin yeni üyesiyim 9 ay sonra kucağında olmak dileğiyle bebek demir diye yazıp içinede testimi koydum ve akşamda 5 tane mum yaktık 5 kişi olucağız diye ve eşimi karanlıkta mum ışığında ağırladık ve sürprisi gördü anlıyamadı sonra notu okudu,ve VALLAHINAMI dei okudukça ağzı kulaklarına doğru yavaşça açılıyodu,sonra bana sarılarak göz göze geldik bide baktımki eşim ağlıyodu biz ağlak aile olarak sulu geçti günümüz yani,şuan bile kılavye sular içinde kaldı yani zeynebinde olayı derken iyice boşaldım yani.

ayy Allaahııııım ziynebiim ne kadar sevindim anlatamammm haa..

bebişim karnımda zıp zıp zıplıooo sevincinden...Allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..saglıklı huzurlu ol ınsallaaahh..

Rabbım tum isteyenlerede nasıp etsın ...

bak şimdi yaaa eflalim çıkmış e ben şimdi boşunamı yazdım bunları bu kadar,hem soruyo hemde gidiyo ay,vallahi dahada yazmam sorarsa sizler anlatırsınız artık.

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE AŞURE TARİFİ:)

2.5 su bardağı aşurelik buğday
1 su bardağı kuru fasulye
1 su bardağı nohut
...1 su bardağı küçük doğranmış kuru kayısı
1 su bardağı sarı kuru üzüm
2 paket kuş üzümü
1 su bardağı küçük doğranmış kuru incir
4 su bardağı şeker (şekerli sevenler 5 su bardağı katabilir)
3.5-4 litre su
1 adet portakalın kabuğu

Süslemek için:
Fındık
Toz tarçın
Ceviz içi veya bereketin sembolü nar taneleri

Buğday, fasulye ve nohutu yıkayıp ayrı kaplarda bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün buğdayı süzüp büyük bir çelik tencereye alın. Tencereye 3.5 litre su ekleyip kaynatın. Üzerinde biriken köpüğü bir kevgirle alıp tencerenin kapağını kapatın, buğday taneleri iyice yumuşayıncaya kadar kısık ateşte ara sıra karıştırarak pişirin. Fasulye ve nohutu da süzüp ayrı kaplarda pişene kadar haşlayın, (düdüklüde 15-20 dakika kadar) pişince suyunu süzün. Buğdayın suyu un çorbası kıvamına gelmek üzereyken şeker, nohut, fasulye ve ince rendelenmiş portakal kabuklarını ekleyin. Üzümleri ve kuru kayısıyla birlikte ilave edip karıştırın.inciri en son koyunki aşure kararmasın 10 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ateşten alın. Sıcakken kaselere boşaltıp soğuyunca üzerini ceviz içi, fındık, toz tarçın ve nar taneleriyle süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun…

NOT:herkesin kendine göre bir püf noktası vardır tarifin altında polemiğe girmeden herkes tecrübesini paylaşırsa bilmeyen bütün üyelerimiz öğrenmiş olur.Teşekkürler

zeynebimm canım çok heyecan yapma bacım olurmu dikkat et kendine,tahminim 4 haftalık filansın gibi geliyo bana.az deil yani.

Soracak çok şeyim var mesela kasıklarım ağrıyo neden?
Ben 1 aydır diyetteyim sabahları kahve içiyorum ve günde 2 sigara Ayrıca geçen bir akşam migren hapı içtim bişi olurmu?

oleeey oleeey oleeyy oleeeyyyyy

hepınız ziinin kocasını alkıslayın bakııım...tek atışda onikiden vurduu masallaaaaaaaaaahhh..

ziiii gel kız opüüm senii..

Soracak çok şeyim var mesela kasıklarım ağrıyo neden?
Ben 1 aydır diyetteyim sabahları kahve içiyorum ve günde 2 sigara Ayrıca geçen bir akşam migren hapı içtim bişi olurmu?

kasık ağrısı çook normal canım benim hala arada ağrıyo,kahveye gelince bende günde 1 fincan içerim mutlaka iyi geliyo,sigaraya gelince içtiklerin zarar etmezde bundan sonra içtiklerin edebilir,lütfen hemen bırakkkkkkkkkkkkkkkkkk.

kızlar ben kaçtım okula çıkıyorum öpüldünüzzz,zeynebim çok sevindim bacım haberine kapanışı senle yapıyorum rabbim yardımcımız olsun inş sağlıklı bebeişlerimiz olur.:81:

heeyyt cigaraya hemen sooon...
kaffeyide en aza indirmelisinn..
agrılar oluyor hep, ılerleyen zamanlarda akıntıyla beraber artıyor bılem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…