Süper fikir hepsini derliycem şimdi:)canımmm benden bi öneri bi tane bebek patigi al kapının önüne koyyyy baklım ne yapacak üstünede bi not babacım beni de evinize alırmısınız yazzzzzzcanımya senin adına çok sevindim valla ALLAH hayırlı sağlıgı sihatli inancı bol bi bebek nasip etsin
Amiiiin:)Ay zeynep çok sevindim ya cumartesiye bekleseydin tebrik etmiycektim:) şükürler olsun.
Sırada:
Gül, rodinia, afr, esra, zuhal, ceylin başak kim kaldı kızlar hadi inşaallah hepiniz sen çıkmadan alırısınız haberleri.
ee tabiki tamam diyecek zeyno şaşırdın mı kuzucum
Der dimi:)
aminnnnnnnnnnnnnn
Melisa bir zeynep iki bakalım üçüncü kim olacak ben üç hamile var demiştim Rabbim daha çok versin tabi üç olsun beş olsun altı olsun topiğimiz hep hamile olsun:)
banada demiştinn bilirsen dile benden ne dilersen dieeeee. diliyommmmmmmm
buakşam oturupppp önce bana adımı söleyerek dua et cnmmmmmmmmmm snrada tüm isteyenlere. allahım çooooooook sevindim inan ya.
kız zeynep benim fikrimi begenmedin mi yoksa bişey demedinnnnnnn
anaaaaaaaaaammm yuuuh abuuuuuuuuu
siteye bi girdim zii nin avatarı gordumm anaaaaaaaaaaaaaammm
bu gercekmı yarebbiiimm..
ziiiiii ne diosuuun kııız oldu muuu yaniii
oy taze hamile arkadaşım benimmm
aaaaaaaaaaaaaa zeyneppppppppppppppp hamilesin bacım abovvvvvvvvvvvvvvvvv ayy duygulandım kız yaaaaaa,allah tamamına erdirsin bacım,çooooook sevindim çok
anaaam biri bana anlatsın nolmuus ben en son mu ogrendım yaaaaaaaaa..
kacıncı sayfada ogrendı bu kız hamıle oldugunu sabah daha asıp kesıodu kan testı yapıcam dıyee...
yaaaaaaaaaaa anlatın yaaaaaaaaaaa....
Evet canım ben sordum hatta bugünde gelince soruyum dedim belim ağrıyınca unuttum.
sorma hamiş hamiş mi gelcem ben senin doğumuna canım benniiiiim:)
ayy çok duygulandım zeynebin haberine yaaa,sabah namazdan sonra yapmıştım eflalim testimi ve çok ağladım,sabah ilk iş çocuklarımla paylaştım haberi oğlum sadece gülüm olleyyy dedi,ama kızım bana koşarak annecimmm gerçektenmi diye sarılıp ağlaştık nerdeyse bi 10 dk kadar sarılarak ağlaştık,sonra akşama eşimin en sevdiği pastadan yaptırıp üzerinede canım babacığım yazdırdım,ve hemen yanınada küçük not yazdım canım babacığım ben ailenizin yeni üyesiyim 9 ay sonra kucağında olmak dileğiyle bebek demir diye yazıp içinede testimi koydum ve akşamda 5 tane mum yaktık 5 kişi olucağız diye ve eşimi karanlıkta mum ışığında ağırladık ve sürprisi gördü anlıyamadı sonra notu okudu,ve VALLAHINAMI dei okudukça ağzı kulaklarına doğru yavaşça açılıyodu,sonra bana sarılarak göz göze geldik bide baktımki eşim ağlıyodu biz ağlak aile olarak sulu geçti günümüz yani,şuan bile kılavye sular içinde kaldı yani zeynebinde olayı derken iyice boşaldım yani.
zeynebimm canım çok heyecan yapma bacım olurmu dikkat et kendine,tahminim 4 haftalık filansın gibi geliyo bana.az deil yani.
Soracak çok şeyim var mesela kasıklarım ağrıyo neden?
Ben 1 aydır diyetteyim sabahları kahve içiyorum ve günde 2 sigaraAyrıca geçen bir akşam migren hapı içtim bişi olurmu?
oleeey oleeey oleeyy oleeeyyyyy
hepınız ziinin kocasını alkıslayın bakııım...tek atışda onikiden vurduu masallaaaaaaaaaahhh..
ziiii gel kız opüüm senii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?