kasık ağrısı çook normal canım benim hala arada ağrıyo,kahveye gelince bende günde 1 fincan içerim mutlaka iyi geliyo,sigaraya gelince içtiklerin zarar etmezde bundan sonra içtiklerin edebilir,lütfen hemen bırakkkkkkkkkkkkkkkkkk.
altta ismi yazılanlar nerdesiniz ay.
neyse yazmicaksınız galiba iyi akşamlar.
canım okadar çok sevindimki allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....Kızlar Rabbim dualarımızı duydu ben de bu haberi verdim ya herkes verir meraklanmayın:) Biliyonuz bu ay 3 kere oynaşmıştık:)
Size birşey anlatacam yapabilen yapsın bugün öğle ve ikindi arasında gusül abdestiyle 4 rekat namaz kılıp dua etmek gerekmiş ,Alllah dualarımızı kabul etsin bundan sonra dualarım hep sizinle hala inanamıyorum umarım Rabbim beni utandırmaz şimdi biraz geçmişi okuyum bu arada kocişe nasıl diycem çabuk bana fikir:)
kızım sen sağlıkla al kucağına başka bişi istemezukkkkEveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet zeynep hamileeeeeeeeeeeee:) Kızlar dileyin benden ne dilerseniz cumartesi doktorumda tamam derse değmeyin keyfime:)
sağol canım sanada hayırlıl cumalar olsun... inşallah canım yine yaşarım o tatlı heyecanı...Günaydııın bacılaarrr...
Hayırlı Cumalaaar..
Rodiniacım hiç üzülmee sen bi kere hamile kalmayı basarabılmıs bı hatunsun..bundan sonrasını hayırlısını beklemekte..Rabbım tez zamanda nasıp etsın ınsallah..
kıız ziiiiim benim..masallah Allah mutlulugunuzu artırsın ınsallah..saglıklı bı hamılelık gecır ınsallah.
eee daha daha neler var yook bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?