Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bitti kızııııım testten sonra azıma sürmem demiştim size:) Ayrıcana ilaç için bişi demedin?

kızlar ben kaçtım okula çıkıyorum öpüldünüzzz,zeynebim çok sevindim bacım haberine kapanışı senle yapıyorum rabbim yardımcımız olsun inş sağlıklı bebeişlerimiz olur.:81:

:79:kızlar ben kaçtım okula çıkıyorum öpüldünüzzz,zeynebim çok sevindim bacım haberine kapanışı senle yapıyorum rabbim yardımcımız olsun inş sağlıklı bebeişlerimiz olur.:81:

merhaba kızlaarrr :))) aslında "aralık ayı" topiğinin takipçisiyim ama tabii bu topik de beni ilgilendirdi bi selam vereyim dedim hepinize,umarım herkesin keyfi yerindedir :)))

kimsecikler yok anlaşılan,ben de kaçıyorum şimdi malum yemek saati,herkese iyi akşamlar , yarın görüşürüüüzzz :)))

kızlar merhaba:)
aralık ayının 5 inde akşam 11 gibi adet oldum.bu ay hamile kalmak için ovulasyon testi aldım.acaba bugün başlasam mı denemeye?

canım okadar çok sevindimki allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah....
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet zeynep hamileeeeeeeeeeeee:) Kızlar dileyin benden ne dilerseniz cumartesi doktorumda tamam derse değmeyin keyfime:)
kızım sen sağlıkla al kucağına başka bişi istemezukkkk

bende size bişi diyim bende test yaptım maalesef ben hamile değilimm:2::2::84::84:

Kuşlar günaydın:)
Hemen size akşamı anlatayım, eşim aldı beni işten aşure günü bereket olsun diye alışverişe gidelim dedim neyse ev için birşeyler aldık bende aure günü çok bereketlidir falan filan diye anlattım:)sonra eve geldik eşim üzerini çıkarmaya gittiğinde yavrumun ev ayakkabılarının birine testi diğerine de küçük bir biberon koydum etraflarına da 1 kız 1 erkek bebek biblosu:) hepsini onun oturduğu koltuğun üzerine koydum:)
Eşim odaya girmeden ben odadan çıktım sonra o odaya girdi bu ne şimdi yeni bir uygulamamı dedi
yok dedim içine bak anlarsın:) Baktı test bu ne diyo şapşal şapşal dedim test 2 çizgi çıktığında pozitif olur:) Hadi canım, hadi canım yok yaaa:) Anaaam babamı oluyom dedi:) sonra sarıldık öpüştük falan:) Sonra aman ağır kaldırma yok yok sen otur ben iş yaparım:) diye dalga geçti:) bütün akşam hayaller kurdu ablasını aradı benle güzel konuş bugüne bugün babayım ben diyo:) Ayyy çooook mutluyum kızlar her namazda tektek isimlerinizi söyleyerek dua ediyorum isimlerini bilmediklerimin nicklerini söylüyorum valla:) Rabbim hepinize hamile kalmayı nasipp etsin ve hepimize sağlıklı doğurmayı da nasip etsin:) Allah uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin bu arada sözüm hepinize ama özellikle de GÜLE gülcüm beni biliyorsun ne kadar üstüne düşmüştüm bu işin ama anladım ki gerçekten üzerine düşmemek gerekliymiş doktor cumartesi yapın dedi de biz yapmadıık ya ondan sonra bir rahatlık geldi bana ne doğru dürüst uzandım nede dikkat ettim nede olsa kaçırdık o günü diye o yüzden rahat ol:) Nimetcim takma kafana canımsın henüz senin için erken vücut 3 ay kendini toparlamaya çalışıyor bekle biraz daha kızlar ben bu olumsuzlukla hamile kaldıysam herkes kalır:) Allahım şükürler olsun:)

Günaydııın bacılaarrr...
Hayırlı Cumalaaar..
Rodiniacım hiç üzülmee sen bi kere hamile kalmayı basarabılmıs bı hatunsun..bundan sonrasını hayırlısını beklemekte..Rabbım tez zamanda nasıp etsın ınsallah..

kıız ziiiiim benim..masallah Allah mutlulugunuzu artırsın ınsallah..saglıklı bı hamılelık gecır ınsallah.
eee daha daha neler var yook bugun..

sağol canım sanada hayırlıl cumalar olsun... inşallah canım yine yaşarım o tatlı heyecanı...

Günaydın yawru kuşlarımm nasılsınız
sanırım ben grip oluyorum hapşırık oldum dünden beri
zeynommm canım benim taze hamişim nassın kuzucum
nimet kuzum sen ilk gebeliğinde de test çıkmamıştı sanırım ya yanlış mı hatırlıyorum
kan testi yapınca çıkmıştı galiba hem bu kadar erken ne diye yaptın kuşumm
bekle bakalım hayırlısı neyse rabbim onu versin canım
kepeklimmmm nerdesin kuzucum yaww görüşemiyoruz bu aralarr nassın kuşumm
bebik nasılmış bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…