günaydın ebrar...Günaydın yawru kuşlarımmnasılsınız
sanırım ben grip oluyorum hapşırık oldum dünden beri
zeynommm canım benim taze hamişim nassın kuzucum
nimet kuzum sen ilk gebeliğinde de test çıkmamıştı sanırım ya yanlış mı hatırlıyorum
kan testi yapınca çıkmıştı galiba hem bu kadar erken ne diye yaptın kuşumm
bekle bakalım hayırlısı neyse rabbim onu versin canım
kepeklimmmm nerdesin kuzucum yaww görüşemiyoruz bu aralarr nassın kuşumm
bebik nasılmış bakalım
günaydın ebrar...
haklısın ama ne yapayım zeyno heyecanlandırdı beni bi deneyim dedim....
biliyorsun yeni yıl hediyesi olsun istiyorum....
ebrarım hosgeldıın.kız anam hasta olmak fena oluyor yaa..işallah hapsırıkla kalır ilerlemez.
bebişde ii teyzesi.büyüyor.salı gunu ayrıntılı ultrasona gırdık gorduk bebişimi.bıdık burunlu dolgun dudaklı bı kız olacak insallah :))) Allahım saglık sıhhat versın insallah.
senın bebişin nasıl.
Günaydııın bacılaarrr...
Hayırlı Cumalaaar..
Rodiniacım hiç üzülmee sen bi kere hamile kalmayı basarabılmıs bı hatunsun..bundan sonrasını hayırlısını beklemekte..Rabbım tez zamanda nasıp etsın ınsallah..
kıız ziiiiim benim..masallah Allah mutlulugunuzu artırsın ınsallah..saglıklı bı hamılelık gecır ınsallah.
eee daha daha neler var yook bugun..
Günaydın yawru kuşlarımmnasılsınız
sanırım ben grip oluyorum hapşırık oldum dünden beri
zeynommm canım benim taze hamişim nassın kuzucum
nimet kuzum sen ilk gebeliğinde de test çıkmamıştı sanırım ya yanlış mı hatırlıyorum
kan testi yapınca çıkmıştı galiba hem bu kadar erken ne diye yaptın kuşumm
bekle bakalım hayırlısı neyse rabbim onu versin canım
kepeklimmmm nerdesin kuzucum yaww görüşemiyoruz bu aralarr nassın kuşumm
bebik nasılmış bakalım
ayy gelmez miii.fena varya..bi tepikler bi tepikler.eşim bile hissediyor dısardan.deli gibi sürekli karnımın içini kasıyor..
günaydın ebrar...
haklısın ama ne yapayım zeyno heyecanlandırdı beni bi deneyim dedim....
biliyorsun yeni yıl hediyesi olsun istiyorum....
ebrarım hosgeldıın.kız anam hasta olmak fena oluyor yaa..işallah hapsırıkla kalır ilerlemez.
Kızlar grip için bire bir meyve suyu tarifi hemen yazın yapın:) Elma, portakal, limon, mandalina, nar ve üzüm sıkın sora hoooop dikin kafaya anında çivi gibi oluyonuz:)
bebişde ii teyzesi.büyüyor.salı gunu ayrıntılı ultrasona gırdık gorduk bebişimi.bıdık burunlu dolgun dudaklı bı kız olacak insallah :))) Allahım saglık sıhhat versın insallah.
senın bebişin nasıl.
oy oyy oyyy teyzesi yesin onu yaa
desene bizim kızların peşini bırakmayacak oğlanlar
amin canım rabbim sağlık sıhhat versin inş.
benim bebiş de iyi teyzesi 2 gün önce elimi karnıma koyunca bebişin bi yerleri geldi elime çok tuhaf oldum yaww gözlerim dolduseninde geliyormu eline bişeyler
Canım taze anne adayı çoook mutlu hep bebeğimle ve Rabbimle konuşuyorum bu sevinç beni delirtmez inşallah yaaa peki bundan sonra beni ne bekliyor? Yarın doktora gidecem ne yapcak bana? Ve en önemli sorum hamileyim dimi kızlar bir yanlışlık olurmu sizce?
Allahım bekleyenlerede insallah tez zamnda nasip eder..Nimetcimee.Gülee..Süngeree..Ceyllinee..Esra yaa...Adı aklıma gelmeyen bekleyen herkese nasıp etsın ınsallah..
Ziynepcim hiiç merak etme..içine vesvese sokma..hamılesın cok sukur.
cumartesı herhalukarda doktora gıdecek mısın.
gitmeyeceksen eger bugun yarın bı kan testı yaptır.sonra bı hafta beklersın keseyı gormeye gıdersın ondan bı hafta sonrada kalp atısları duyulur..
Doktoruna gıdeceksen o yonlendırır zaten senı..
ebrarcım ben 19. 20. haftada hissettim bu tepikleri ondan once dediğin gibi içerde ufak kıpırtılar vardı.Az daha zaman gecsın şiddeti artıyor vurusların..
Gecen netten bikac video seyrettim 8 9 aylık kadınların karınlarınını dısından bebegın gezdığı ,tekmelediği belli oluyor..cook güzellerdi.
Canım doktor cumartesi adet olsanda olmasan da gel demişti gidecem yarın kesin test yapar:) Esrada gelecek görüşcez biz:)
aminnn canımmm inşallahhh...Allahım bekleyenlerede insallah tez zamnda nasip eder..Nimetcimee.Gülee..Süngeree..Ceyllinee..Esra yaa...Adı aklıma gelmeyen bekleyen herkese nasıp etsın ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?