Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın ebrar...
haklısın ama ne yapayım zeyno heyecanlandırdı beni bi deneyim dedim....
biliyorsun yeni yıl hediyesi olsun istiyorum....

günaydın ebrar...

biliyorum canım anlıyorum seni ama acele etme lütfen
bak bende düşükten sonra 1 ay korundum sonra bıraktım ama olmadı 3.ay anca oldu
yani rahim anca toparlıyor kendini o yüzden rahat ol

ebrarım hosgeldıın.kız anam hasta olmak fena oluyor yaa..işallah hapsırıkla kalır ilerlemez.

bebişde ii teyzesi.büyüyor.salı gunu ayrıntılı ultrasona gırdık gorduk bebişimi.bıdık burunlu dolgun dudaklı bı kız olacak insallah :))) Allahım saglık sıhhat versın insallah.

senın bebişin nasıl.

oy oyy oyyy teyzesi yesin onu yaa
desene bizim kızların peşini bırakmayacak oğlanlar
amin canım rabbim sağlık sıhhat versin inş.
benim bebiş de iyi teyzesi 2 gün önce elimi karnıma koyunca bebişin bi yerleri geldi elime çok tuhaf oldum yaww gözlerim doldu seninde geliyormu eline bişeyler

Canım benim teşekkür ederim:) İnşallah Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı da nasip eder:) Olmayanlara da nasip eder de mutluluğumuz katlanır:)

Canım taze anne adayı çoook mutlu hep bebeğimle ve Rabbimle konuşuyorum bu sevinç beni delirtmez inşallah yaaa peki bundan sonra beni ne bekliyor? Yarın doktora gidecem ne yapcak bana? Ve en önemli sorum hamileyim dimi kızlar bir yanlışlık olurmu sizce?

Allahım bekleyenlerede insallah tez zamnda nasip eder..Nimetcimee.Gülee..Süngeree..Ceyllinee..Esra yaa...Adı aklıma gelmeyen bekleyen herkese nasıp etsın ınsallah..

Ziynepcim hiiç merak etme..içine vesvese sokma..hamılesın cok sukur.
cumartesı herhalukarda doktora gıdecek mısın.
gitmeyeceksen eger bugun yarın bı kan testı yaptır.sonra bı hafta beklersın keseyı gormeye gıdersın ondan bı hafta sonrada kalp atısları duyulur..
Doktoruna gıdeceksen o yonlendırır zaten senı..

günaydın ebrar...

Olur tatlım gönlünü ferah tut:)

Sizin bebişleri yer teyzeleri:)

Benim oğlum olursa geliriz artık kız görmeye:) Kızım olursa Ferdaya vercem ama talipleri değperlendiririm:)

ebrarcım ben 19. 20. haftada hissettim bu tepikleri ondan once dediğin gibi içerde ufak kıpırtılar vardı.Az daha zaman gecsın şiddeti artıyor vurusların..
Gecen netten bikac video seyrettim 8 9 aylık kadınların karınlarınını dısından bebegın gezdığı ,tekmelediği belli oluyor..cook güzellerdi.

üff zeynoo ben sana başından beri hamilesin diyorum zaten ki bitek ben deil
kızların bi çoğu sana hamilesin dedi ve nu testlede kanıtlandı
tatlım yarın doktor öncelikle hcg bazı kan ve idrar tahlili yapabilir
ultrasonda henüz bişey görülmeyebilir bu seferlik bu kadan başka bişey yapmaz tatlım

Canım doktor cumartesi adet olsanda olmasan da gel demişti gidecem yarın kesin test yapar:) Esrada gelecek görüşcez biz:)

oyyyy yerim ben onların tepiklerini rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eyle inş. tez zamanda tüm bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eyle
inş. bizim sitede hamile olmayan kalmaz kızlar yaa

arkadaşlar geçenlerde doktorum şüphelenerek kan testi yaptı hesaplarına göre 3 gün gecikmişti. kan testinde sonuç 3.65 yazıyor. 1.5 haftalık hamilesin dediler . bundan 1 gün sonra adet kanaması geldi bu sefer daha uzman özel bir doktora başvurduk . oda bu değerlerle hamile deilsin dedi. kan testi yaptı tekrar. bu testte ise şöle yazıyor
siklusta<4
menopozal<13
hamile
2-3hafta335-392
3-4hafta355-1925
4-5hafta1500-23000
v.s.......haftalar gidiyor en sonunda ise
2.trimester 14-26hafta 2800-176100
3.trimester 26-39hafta 2800-144400
yazıyor bunlar nedir açıklamaları hamilelik varmıdır yokmudur . 10 gün oldu hiç doktora gitmedim gebelik yok denince normal hayatıma devam ettim . sizce ne yapmalıyım . doktora gitmelimiyim.

ilk yaptırdıgım kan testinde ise haftalar şu şekilde .
3.hafta 5,8 - 712
4.hafta 9,5-750
5.hafta 217-7138
haftalar bu şekilde değerler yükselerek gidiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…