Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Peki 2 günde 1 kan istiycekmi benden Allahım kötü bişi çıkmasın inşallah:) Bu arada Allah sizden razı olsun yaptırmasaydınız hala merak içinde adet gelsin diye bekliyo olacak sizi de çatlatacaktım çoooook şükür Rabbime:)

ilk yaptırdıgım kan testinde ise haftalar şu şekilde .
3.hafta 5,8 - 712
4.hafta 9,5-750
5.hafta 217-7138
haftalar bu şekilde değerler yükselerek gidiyor .

tatlım 0-5 arası gebelik yok demektir
senin 3,5 ken sana hamilesin demeleri saçmalık olmuş
bu deger bişey ifade etmez ama ilerdeki günlerde test tekrarlanır ve değerde yükselme varsa gebelik vardır denir

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
karlı bi istanbul sabahından
günaydın kuşumm hoşgeldinn

tatlım isteyebilir düzenli yükselip yükselmediğini görmek için ama inan bana bu bi sorun olduğunu göstermez
tabi her dr gerek görmüyor buna belkide ben hastanedeyim diye benden istediler bi süre

Kız adaşımın anası hoşgeldin karmı yağıyo yağmışmı?
günaydın canımmmm yağıyo tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşbuldum yavru kuşum

Ne bileyim yaaa amannnn Allahım bebeklerimizi korusun:)

ne bileyim yaaa amannnn allahım bebeklerimizi korusun:)

ahanda sıra zeyzeyde habire acaba nolcak deyip duracak hep merak edecek
kuzucum benim çocuk nerdeyse doğacak ben hala acaba çamaşırımda bişey varmı diye gidiyorum wc ye Sende acaba adet oldummu diye bi süre gidersin daha çokkk yolun varr

evet eğer değer çok yüksek deilse hamilesin demesi iyi olmadı daha çok üzüldük bu konudan dolayı . teşekkür ederim bilgileriniz için. bu testlerin üzerinden 7-8 gün geçti tekrar kan testimi yaptırayım yoksa gebelik testi yapmalımıyım.

Günaydın hanımlar açım açççççççç şeker testi yapılıyor sabah aç karnına verdim glukozu içtim bekliyorum yarım saat sonra bi daha vericem sonra bir saat sonra bir daha 11 e kadar açım ben ya

Hahha dimi yaaa bıkmayın sakın benden hayatımın en büyük hayalini yaşıyorum RAbbime şükürler olsun:) Ve beni anlayan sadece sizler varsınız:)

günaydın kuşum hoşdeldin
ay benimde yaklaşıyo o şeker yüklemesi ve hiç yaptırmak istemiyommmm

canım adet olduysan tekrar test yapmana gerek yok ki

oy oy oyyy yazık sana kuşum dayan biraz daha az kaldı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…