üff zeynoo ben sana başından beri hamilesin diyorum zaten ki bitek ben deil
kızların bi çoğu sana hamilesin dedi ve nu testlede kanıtlandı
tatlım yarın doktor öncelikle hcg bazı kan ve idrar tahlili yapabilir
ultrasonda henüz bişey görülmeyebilir bu seferlik bu kadan başka bişey yapmaz tatlım
oyyyy yerim ben onların tepiklerini rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eyle inş. Tez zamanda tüm bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eyle
inş. Bizim sitede hamile olmayan kalmaz kızlar yaa
ilk yaptırdıgım kan testinde ise haftalar şu şekilde .
3.hafta 5,8 - 712
4.hafta 9,5-750
5.hafta 217-7138
haftalar bu şekilde değerler yükselerek gidiyor .
aboooo şunlara bak görüşceksiniz dimekkk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
karlı bi istanbul sabahından
günaydın kuşumm hoşgeldinngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
peki 2 günde 1 kan istiycekmi benden allahım kötü bişi çıkmasın inşallah:) bu arada allah sizden razı olsun yaptırmasaydınız hala merak içinde adet gelsin diye bekliyo olacak sizi de çatlatacaktım çoooook şükür rabbime:)
günaydın canımmmm yağıyo tatlım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKız adaşımın anası hoşgeldin karmı yağıyo yağmışmı?
hoşbuldum yavru kuşumgünaydın kuşumm hoşgeldinn
tatlım isteyebilir düzenli yükselip yükselmediğini görmek için ama inan bana bu bi sorun olduğunu göstermez
tabi her dr gerek görmüyor buna belkide ben hastanedeyim diye benden istediler bi süre
günaydın didoşşş istanbulda karmı var abowwwgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kuşumm hoşgeldinn
tatlım isteyebilir düzenli yükselip yükselmediğini görmek için ama inan bana bu bi sorun olduğunu göstermez
tabi her dr gerek görmüyor buna belkide ben hastanedeyim diye benden istediler bi süre
ne bileyim yaaa amannnn allahım bebeklerimizi korusun:)
günaydın didoşşş istanbulda karmı var abowww
bekle beni bende geliyorum...günaydın tatlım
sorma hamde nasıl lapa lapa yağıyo ve çoook soğuk nefret ediyorum kıştan ekvatora taşınıcam
bekle beni bende geliyorum...
ahanda sıra zeyzeyde habire acaba nolcak deyip duracak hep merak edecek
kuzucum benim çocuk nerdeyse doğacak ben hala acaba çamaşırımda bişey varmı diye gidiyorum wc yeSende acaba adet oldummu diye bi süre gidersin daha çokkk yolun varr
Günaydın hanımlar açım açççççççç şeker testi yapılıyor sabah aç karnına verdim glukozu içtim bekliyorum yarım saat sonra bi daha vericem sonra bir saat sonra bir daha 11 e kadar açım ben ya
heh tam istediğim yer kız şimdiii babamı aradım kar yok diyo :))gel bacım ya ne güneye ne kuzeye tam ortaya gidelim yaaaaaaaaaaaaa sıcak sıcak ne güzel ohhh hep sıcak
canım adet olduysan tekrar test yapmana gerek yok kievet eğer değer çok yüksek deilse hamilesin demesi iyi olmadı daha çok üzüldük bu konudan dolayı . Teşekkür ederim bilgileriniz için. Bu testlerin üzerinden 7-8 gün geçti tekrar kan testimi yaptırayım yoksa gebelik testi yapmalımıyım.
oy oy oyyy yazık sana kuşum dayan biraz daha az kaldı bakgünaydın hanımlar açım açççççççç şeker testi yapılıyor sabah aç karnına verdim glukozu içtim bekliyorum yarım saat sonra bi daha vericem sonra bir saat sonra bir daha 11 e kadar açım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?