Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın kuşum hoşdeldin
ay benimde yaklaşıyo o şeker yüklemesi ve hiç yaptırmak istemiyommmm

Ay didem çok fena ya pazartesi gitmem gerekiyordu bu güne kadar kaçtım eşim beni yiyecekti artık zorla randevu aldırttı baba tarafında şeker var birazda onun korkusu var bizde ama çok fena saat 6.30 dan beri ayaktayım ve açım dayanamıyorum açlığa hamilelikte zor başım ağrıyor eşim aramış dalga geçiyor yemek mi yiyorsun yoksa diye

gel bacım ya ne güneye ne kuzeye tam ortaya gidelim yaaaaaaaaaaaaa sıcak sıcak ne güzel ohhh hep sıcak

Size bir şey diyimmi şuan kısa kollu badyle oturuyorum. Yanıyom bacılar:) Bide size demiyordum ama itiraf edeyim benim başım çok dünüyodu 2-3 haftadır :) Ama ilginç normal ken hep öğürürdüm şimdi midem maşallah bişisi yok:)

uuww didoş gelmiş hosgeldinn cicimm..ne karı yaww..anadolu yakasında kar yok valla..hatta hava yumusacık

eflal kulay gelsin cicim..cıkınca kendıne kebap ısmarla barı

ayyyy kızzzzz ben nasıl dayanırım o aralarda uyursam belki dayanırım offf offfff
ay senin kocada antika gerçi hepsi aynı anlamıyolarki halden

kızım sen ekvatordamı yaşıyon taşındında habermi vermedin

uuww didoş gelmiş hosgeldinn cicimm..ne karı yaww..anadolu yakasında kar yok valla..hatta hava yumusacık

eflal kulay gelsin cicim..cıkınca kendıne kebap ısmarla barı

hoşbuldum kuzum
ama avrupa yakasında lapa lapa yağıyo içine tükürdüğümün karı ya ben ekvatora taşınmak istiyom

Kızlar neyse gözünüz korkutmuyum şimdi ama malum hamileyken açlığa dayanılmıyor Allahtan evim yakın hastaneye şimdi kalkıp başımı örtüyüm benim antikam gelir beni almaya yine kanımı alsınlar vampirler:86: hepinizi öpüyorum hoşçakalın zeynom ay hala çok sevinçliyim kız bir başka sevindim sana niyeyse diğer kızlar küser şimdi:86: didem kızının şekeri de çok tatlı

ah be kuzum bunun bide 100 mg yüklemesi var biliyon dimi bi kaç gün sonra yine yaptırıcan
hadi kolay gelsin sana öpüyom kuşummmm

Canımsın benle okadar çok yaşadınız o kadar çok anlattım ki sizlere sıkıntılarımı bütün olduk valla:)

Eeee başka kimler kar istiyo gönderem
kara bayılıyorummmmmmmmmmm

zeyzey bana da kurabiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…