heh tam istediğim yer kız şimdiii babamı aradım kar yok diyo :))
günaydın kuşum hoşdeldin
ay benimde yaklaşıyo o şeker yüklemesi ve hiç yaptırmak istemiyommmm
gel bacım ya ne güneye ne kuzeye tam ortaya gidelim yaaaaaaaaaaaaa sıcak sıcak ne güzel ohhh hep sıcak
Ay didem çok fena ya pazartesi gitmem gerekiyordu bu güne kadar kaçtım eşim beni yiyecekti artık zorla randevu aldırttı baba tarafında şeker var birazda onun korkusu var bizde ama çok fena saat 6.30 dan beri ayaktayım ve açım dayanamıyorum açlığa hamilelikte zor başım ağrıyoreşim aramış dalga geçiyor yemek mi yiyorsun yoksa diye
hahha dimi yaaa bıkmayın sakın benden hayatımın en büyük hayalini yaşıyorum rabbime şükürler olsun:) ve beni anlayan sadece sizler varsınız:)
Size bir şey diyimmi şuan kısa kollu badyle oturuyorum. Yanıyom bacılar:) Bide size demiyordum ama itiraf edeyim benim başım çok dünüyodu 2-3 haftadır :) Ama ilginç normal ken hep öğürürdüm şimdi midem maşallah bişisi yok:)
uuww didoş gelmiş hosgeldinn cicimm..ne karı yaww..anadolu yakasında kar yok valla..hatta hava yumusacık
eflal kulay gelsin cicim..cıkınca kendıne kebap ısmarla barı
evet canımmm ümraniye de... orada da yağmur çokmuşşşbaban anadolu yakasındamı valla avcılardannnn topkapıya kadar kar var ilerisini bilmem
kızlar neyse gözünüz korkutmuyum şimdi ama malum hamileyken açlığa dayanılmıyor allahtan evim yakın hastaneye şimdi kalkıp başımı örtüyüm benim antikam gelir beni almayaYine kanımı alsınlar vampirler:86: Hepinizi öpüyorum hoşçakalın zeynom ay hala çok sevinçliyim kız bir başka sevindim sana niyeyse diğer kızlar küser şimdi:86: Didem kızının şekeri de çok tatlı
didem güzel olmuş canım şeker
tatlı tatlı yiyin bakalımm
didoşş dedin dedin anadolu yakasınada kar yağmaya başlamışş...
Eki Görüntüle 115679
kızımın hastane şekerine bakın
kızım sen ekvatordamı yaşıyon taşındında habermi vermedin
Eeee başka kimler kar istiyo gönderem
Kızlar neyse gözünüz korkutmuyum şimdi ama malum hamileyken açlığa dayanılmıyor Allahtan evim yakın hastaneye şimdi kalkıp başımı örtüyüm benim antikam gelir beni almayayine kanımı alsınlar vampirler:86: hepinizi öpüyorum hoşçakalın zeynom ay hala çok sevinçliyim kız bir başka sevindim sana niyeyse diğer kızlar küser şimdi:86: didem kızının şekeri de çok tatlı
kara bayılıyorummmmmmmmmmmEeee başka kimler kar istiyo gönderem
Yerim ben o şekerleri ben kurabiye yapcam adaşıma ve isteyen bütün kardeşlerime kızlar siz adres yollayın ben doğumlarınıza kurabiye yapıp yollıycam:)
Valla sanırım benim bebiş ateşli teyzesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?