yaa buraya da yagsın kar..
Didoş yaa daha yakından cekılmısı yok muu..su kurdalelı den mı seker..kuzu ne kadar surdu bı tanesını ormek.ben eşime gosterdıydım gecen gunku modellerı ben orcem dedım..hee kesin orersın dıye dalga gectı benle..ona evlendıgımızde bı kazak baslamıstım da 3.5 yıl oldu bıtmedı..benım kazaktan kare kare kes barı.ondan yap dıyo bana
kara bayılıyorummmmmmmmmmm
zeyzey bana da kurabiye
yerim ben o şekerleri ben kurabiye yapcam adaşıma ve isteyen bütün kardeşlerime kızlar siz adres yollayın ben doğumlarınıza kurabiye yapıp yollıycam:)
valla sanırım benim bebiş ateşli teyzesi:)
Ebrarım doğumun ne zamandı? Sen bana adres yolla özelime ben sana gönderirim yada istersen
mevlütte dağıtmak için yaparım:) Yeterki isteyin yeğenlerime can feda:)
oy oy oyy yerim ben senide bebişinide yok kuşum zahmet etme yazık sana
hamiş hamiş yapamazsın artık
Yaparım kız olurmu öyle şey yegenlerim için seve seve yaparım ben:)
biliyorum kuşum yapacağını ama ben sana kıyamam bidenem sen yiğenime iyi bak ben başka bişey istemem
zeynep teyzesi ama sen getiricen kurabiyeleri doğumuna gelcem dedin unutma valla istemem öyle kargo filan
ay ewet ya doğumdan sonrada burda olalım
neyse canım çok sıkıldı tutacağına ççok inanmıştım... ben çıktım evhan iyi geceler yarın görüşürüz...
günaydin kizlar.
didem sekerlerin ne güzelmis. bende kendin yapmaya karar verdim. ama ben örgülü birsey yapmiycam. aklimda güzel birsey var bitane yaptim ama onda degisiklikler yapmam gerek daha. bitince resmini cekip göstereyim size.
zeynep teyze tsk ederiz kurabiyeler icin, yapmis kadar oldun simdiden.
kizlar ben cok kötüyüm ya. elim kolum böyle bi suram bi buram kirik kirik. dün ögle yemeginden 1-2 saat sonra midem bulanmaya baslamisti. karnim sisti falan. dedim heralde cok yedimde ondan. eve gittim esimle ne güzel yemek yaptik. hic canim istemedi ama yani midem cok bulaniyordu aklima yemek geldikce. birde bu zamanda normal degilki galiba artik ya. aksam birsey yemedim artik esim dedi sicak birseyler yapta icelim dedi. kaynanamda limonlu sicak su ic dedi bulantiya iyi gelir dedi. ictim bir iki yudum duramadim öglen yedigim jerseyi geri cikarttim. sonra biraz bisküviyle süt ictim ama onu bile bitiremedim. erkenden yattik valla. simdide iste bi halsizlik var üstümde birsey üsüyorum ya.
günaydin kizlar.
didem sekerlerin ne güzelmis. bende kendin yapmaya karar verdim. ama ben örgülü birsey yapmiycam. aklimda güzel birsey var bitane yaptim ama onda degisiklikler yapmam gerek daha. bitince resmini cekip göstereyim size.
zeynep teyze tsk ederiz kurabiyeler icin, yapmis kadar oldun simdiden.
kizlar ben cok kötüyüm ya. elim kolum böyle bi suram bi buram kirik kirik. dün ögle yemeginden 1-2 saat sonra midem bulanmaya baslamisti. karnim sisti falan. dedim heralde cok yedimde ondan. eve gittim esimle ne güzel yemek yaptik. hic canim istemedi ama yani midem cok bulaniyordu aklima yemek geldikce. birde bu zamanda normal degilki galiba artik ya. aksam birsey yemedim artik esim dedi sicak birseyler yapta icelim dedi. kaynanamda limonlu sicak su ic dedi bulantiya iyi gelir dedi. ictim bir iki yudum duramadim öglen yedigim jerseyi geri cikarttim. sonra biraz bisküviyle süt ictim ama onu bile bitiremedim. erkenden yattik valla. simdide iste bi halsizlik var üstümde birsey üsüyorum ya.
canım umutsuzluk yok bak önünde benim gibi bir örnek var beni sakın unutma. biliyon bende bebk kaybettim. doktor 3 ay korunun dedi
ben 2 ay korundum 3 üncü ayda korunmayı biraz gevşettik ama tutmadı 4 üncü ayda allaha çok şükür hamile kaldım. doktorlar boşa üç ay demiyorlar. yara var içerde kolay degil hem acele etme. en azından bu ayıda atlatta sonraki aylarda daha sıkı çalış. tutacak biliyorum. allaha çok şükür ki biz hamile kalabiliyoruz bunu unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?