Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kapi süsüde hastane odasinin kapisina sonra evin kapisina mi takiliyo? modeller var mi kizlar?

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
patron sabahdan gelmiş yazamadım nabersiniz. canım sıkkın yaaa buayda bebiş tutturamıcaz. eşimin çalışması gerekdi. sadece buay 11 ci gün çalıştık. 14.15.16 günler çalışabilcez. başkada yokk geceleri yok gündüzleri ben yokum. tutmuycak buayda. neyse nasip artık.
herkes iyimi bakimmm sabahdan beri çalışıyoz yoruldum yaaa. akşm olmak bilmez bugün

Aaaaa gül ümitsizlik yok ben sana yazdım görmedin mi en ümitsiz vaka bendim bu ay 3 kere yaptık ve 15. günümde yaptık hala inanamıyorum ama hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:) Sende olacaksın meraklanma:)

gülümmm üzülme lütfen ya rabbim herşeyin hayırlısını bilir ne biliyon tutup tutmayacağını
bak zeynepte diyordu bu ay olmaz falan filan ama noldu bak hamiş şimdi
darısı başına inş.

hosgeldin abla. bugün bende pek iyi degilim. ya bi kirginlik var üzerimde. kalöferin dibinde oturuyorum yinede üsüyorum. dünde ne yediysem cikarttim tuhafim yani. ablacim insallah tutar ya. 2 gün olmadiysa sizde son günleri iyi degerlenirin

İçimde uhde kalmıştı:) Ben hamileyim yaaa bu simgeyi kullanmak istiyordum hep:)

Rabbim bizlere böyle bebişler versin çooook şükür:)

Aaaaa gül ümitsizlik yok ben sana yazdım görmedin mi en ümitsiz vaka bendim bu ay 3 kere yaptık ve 15. günümde yaptık hala inanamıyorum ama hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:) Sende olacaksın meraklanma:)

haklısın cnm ama ne zaman yumurtluycam belli deil sen bilodun gününü. belki 17-18 gün yumurtluycam ogünlerdede yok kociş.... 2 gündürde yok evde. yarın 14.cü gün akşam evde 15cigün öğlene kadan evde yine çalışırız. 16cı günde akşam evde eğer bugünere denk gelirse tuttar belki. neyse nasip artıkk.

sumru korktum valla. biz düşükten 20 gün sonra başladık spermlerin vajenin ph degerini bozduğunu senden duydum desene bizim hep bozuldu.. 2 ay daha yeni oldu sanırım çok acele ediyorumm.. ama yaş 35 oluyor ne yapayım.

sumru ferda hoşgeldiniz kızlarr

sagol canım benim. nasılsın bakalım. zeynebin güzel haberi hepimizi sersem etti degil mi. ay öyle mutluyum ki kendi hamileligime bile bu kadar sevinmedim. maşallah. ya öyle bir sıkı kenetlenmişiz ki birbirimize artık kendimizden çok birbirimizi düşünür olmuşuz. çok güzel ya maşallah bize.

ekvatorda kiralik daire ilanlarına bakmaya başladım

kız çok alemsin ya bende tam tersine sıcagı hiç sevmem ııyyyy terliyoruz akşama kadar bin kez banyoda yapsan yine rahatsız oluyon filan aman kış daha güzzel yatagın sıcak oluyor yorgana sarılıyon hatta kocişine sarılıyon filan ooooooohhh kebap ya valla kış gibisi varmı.

Sabah yapın kuşum ben naz'lı bebişimi öyle kaptım valla:)

du bende bakayım bi ucuz pahalı gideriz kız bende bi erkek doğururur dünürde olurum kızın bi ekvator gencine gitmemiş olur :))
ay evettt haklısın bacım yaaaa birlikte bi ev tutalım çocuklarıda evlendirir cümbür cemaat yaşarız

ya git yaaaaaaaaa delümüsün yaaaaaa yağmur kar soğuk pislik rüzgar ıyyyyyyyyyy nefret ediyom

ay evettt haklısın bacım yaaaa birlikte bi ev tutalım çocuklarıda evlendirir cümbür cemaat yaşarız

ya git yaaaaaaaaa delümüsün yaaaaaa yağmur kar soğuk pislik rüzgar ıyyyyyyyyyy nefret ediyom
kız tabii türkler gibisi varmı orada da çoğalır oranında suyunu çıkartırız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…