Canım kursta ne gzel şeyler öğretecekler kapı süslerini yapmayıda öğreteceklermiş... siz böyle konuşunca bende şimdiden dağıtmak için bişiler yapsammı diye düşünmedim değil.. ama kapı süsünü kesin kendim yapacağım...
evet canım var hocada resimlerini çekip gösteririrm size...kapi süsüde hastane odasinin kapisina sonra evin kapisina mi takiliyo? modeller var mi kizlar?
evet canım var hacada resimlerini çekip gösteririrm size...
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
patron sabahdan gelmiş yazamadım nabersiniz. canım sıkkın yaaa buayda bebiş tutturamıcaz. eşimin çalışması gerekdi. sadece buay 11 ci gün çalıştık. 14.15.16 günler çalışabilcez. başkada yokk geceleri yok gündüzleri ben yokum. tutmuycak buayda. neyse nasip artık.
herkes iyimi bakimmm sabahdan beri çalışıyoz yoruldum yaaa. akşm olmak bilmez bugün
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
patron sabahdan gelmiş yazamadım nabersiniz. canım sıkkın yaaa buayda bebiş tutturamıcaz. eşimin çalışması gerekdi. sadece buay 11 ci gün çalıştık. 14.15.16 günler çalışabilcez. başkada yokk geceleri yok gündüzleri ben yokum. tutmuycak buayda. neyse nasip artık.
herkes iyimi bakimmm sabahdan beri çalışıyoz yoruldum yaaa. akşm olmak bilmez bugün
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aaaaa gül ümitsizlik yok ben sana yazdım görmedin mi en ümitsiz vaka bendim bu ay 3 kere yaptık ve 15. günümde yaptık hala inanamıyorum ama hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:) Sende olacaksın meraklanma:)
sumru korktum valla. biz düşükten 20 gün sonra başladık spermlerin vajenin ph degerini bozduğunu senden duydum desene bizim hep bozuldu.. 2 ay daha yeni oldu sanırım çok acele ediyorumm.. ama yaş 35 oluyor ne yapayım.valla cok dogru. ablamda bebegini kaybetti aldilar bebegini. onada doktor demis 4 hafta iliskiye girmeseniz daha iyi demis ama hamile kalmak icin 3 ay beklemen lazim demis. birde ilk 3 ay icine bosalmasin demis yani, cünki spermler vajenin ph degerini bozuyormus.
sumru ferda hoşgeldiniz kızlarr
du bende bakayım bi ucuz pahalı gideriz kız bende bi erkek doğururur dünürde olurum kızın bi ekvator gencine gitmemiş olur :))ekvatorda kiralik daire ilanlarına bakmaya başladım
ekvatorda kiralik daire ilanlarına bakmaya başladım
haklısın cnm ama ne zaman yumurtluycam belli deil sen bilodun gününü. belki 17-18 gün yumurtluycam ogünlerdede yok kociş.... 2 gündürde yok evde. yarın 14.cü gün akşam evde 15cigün öğlene kadan evde yine çalışırız. 16cı günde akşam evde eğer bugünere denk gelirse tuttar belki. neyse nasip artıkk.
Sabah yapın kuşum ben naz'lı bebişimi öyle kaptım valla:)
ay evettt haklısın bacım yaaaa birlikte bi ev tutalım çocuklarıda evlendirir cümbür cemaat yaşarızdu bende bakayım bi ucuz pahalı gideriz kız bende bi erkek doğururur dünürde olurum kızın bi ekvator gencine gitmemiş olur :))
ya git yaaaaaaaaa delümüsün yaaaaaa yağmur kar soğuk pislik rüzgar ıyyyyyyyyyy nefret ediyomkız çok alemsin yabende tam tersine sıcagı hiç sevmem ııyyyy terliyoruz akşama kadar bin kez banyoda yapsan yine rahatsız oluyon filan aman kış daha güzzel yatagın sıcak oluyor yorgana sarılıyon hatta kocişine sarılıyon filan ooooooohhh kebap ya valla kış gibisi varmı.
kız tabii türkler gibisi varmı orada da çoğalır oranında suyunu çıkartırız :))ay evettt haklısın bacım yaaaa birlikte bi ev tutalım çocuklarıda evlendirir cümbür cemaat yaşarız
ya git yaaaaaaaaa delümüsün yaaaaaa yağmur kar soğuk pislik rüzgar ıyyyyyyyyyy nefret ediyom
kız tabii türkler gibisi varmı orada da çoğalır oranında suyunu çıkartırız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?