Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

HAKLISIN KUŞUM ZEYNOMA ÇOK SEVİNDİK VALLA İNŞ.DEVAMI GELİR

ekvatorda kiralik daire ilanlarına bakmaya başladım

ay evettt haklısın bacım yaaaa birlikte bi ev tutalım çocuklarıda evlendirir cümbür cemaat yaşarız

ya git yaaaaaaaaa delümüsün yaaaaaa yağmur kar soğuk pislik rüzgar ıyyyyyyyyyy nefret ediyom

ay öyle deme kız. evinde olucan dışarda lapa lapa kar sen yapıcan sıcak çayını nescafeni alıcan eline uzanıcan koltuguna açıcan tülü perdeyi kumanda elinde giricen battaniyenin altına yanında kocanda olursa süper olur. alıcan kumandanı elinde zap zup yapıcan. arada bir başını kaldırıp dışarı bakıcan kar hala yagıyor. sonra yerler dolacak hemen giyicen montunu eldiven bere kaşkol alıcan yanına sevdiklerini atıcan kendini dışarı çocuklar gibi oynıcan yuvarlanıcan karların içinde. sonra kardan adam yapıp burnuna havuş gözlerine dügme yapıştırıcan anam aş erdim karda oynamak istiyorum ama yumarlanmadan sonra allahın izniyle bebişim dogar hep birlikte yuvarlanırız. ayyyy aglıcam şimdi ne güzel anlattım. çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk canııııııııııııııııııııııııııım çekti.

yaaaaaaaaaa uykum var okula gimtmem lazım yorgunum çok rüzgar varrr yaaaaaaaaaaaaaa

Ahanda bir tane daha benden kış olsun kar yağsın :)

evde yatma kısmı hoş ama o eldiven ve yuvarlanma kısmını hiç sevmedim

valla bende bugün donuyom. benide götürün yanininizdaaaa
gel bacım gel gidelim ayyy olmadı kübaya yerleşelim ay ay en büyük hayalim inşallah bi gün kübaya gidebilirim bacağımda puro sarıp kocama içirmek gibi bi fentezim var

kaçılınn türkler geliyor ekvatoruda fetetmeye.... hele bide bu gelen türklerin milli hamilesi didoş olursaa.. allah allah allahhhhh
:86: :86: :86: :86: :86: :86:
didem ve çetesiiiii

Ahanda bir tane daha benden kış olsun kar yağsın :)

evde olunca iyide ama isin olunca disarda kötü oluyo beee... esimle dün markete gitmeye üsendik valla ya. cünki asiri kar yagiyordu. evde otur kari izle sicacik evinden, cay kahve süt ic oh ne güzel. otobüsler falan 15-20 dakika gecikiyor ya. bugün yürüdüm valla sabah sabah yarim saat iyi geldi ama simdide donuyom

manyak karı didem ya kocan kübalı kızların bacaaandan isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…