sagol canım benim. nasılsın bakalım. zeynebin güzel haberi hepimizi sersem etti degil mi. ay öyle mutluyum ki kendi hamileligime bile bu kadar sevinmedim. maşallah. ya öyle bir sıkı kenetlenmişiz ki birbirimize artık kendimizden çok birbirimizi düşünür olmuşuz. çok güzel ya maşallah bize.
ekvatorda kiralik daire ilanlarına bakmaya başladım
HAKLISIN KUŞUM ZEYNOMA ÇOK SEVİNDİK VALLA İNŞ.DEVAMI GELİR
ay evettt haklısın bacım yaaaa birlikte bi ev tutalım çocuklarıda evlendirir cümbür cemaat yaşarız
ya git yaaaaaaaaa delümüsün yaaaaaa yağmur kar soğuk pislik rüzgar ıyyyyyyyyyy nefret ediyom
tepemde klima arkamda ufo ayağımın altında küçük soba var ama ben hala donuyorum napıym beni ancak ekvator paklar yani akdeniz bile soğuk benim için
kıssss tebrik ederim çoook mutlu oldum allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn
kaçılınn türkler geliyor ekvatoruda fetetmeye.... hele bide bu gelen türklerin milli hamilesi didoş olursaa.. allah allah allahhhhhişte bu fikrine bayıldım bencede bacım ya zati orda hiöç türk yok gidelimde görsünler
ay öyle deme kız. evinde olucan dışarda lapa lapa kar sen yapıcan sıcak çayını nescafeni alıcan eline uzanıcan koltuguna açıcan tülü perdeyi kumanda elinde giricen battaniyenin altına yanında kocanda olursa süper olur. alıcan kumandanı elinde zap zup yapıcan. arada bir başını kaldırıp dışarı bakıcan kar hala yagıyor. sonra yerler dolacak hemen giyicen montunu eldiven bere kaşkol alıcan yanına sevdiklerini atıcan kendini dışarı çocuklar gibi oynıcan yuvarlanıcan karların içinde. sonra kardan adam yapıp burnuna havuş gözlerine dügme yapıştırıcan anam aş erdim karda oynamak istiyorum ama yumarlanmadan sonra allahın izniyle bebişim dogar hep birlikte yuvarlanırız. ayyyy aglıcam şimdi ne güzel anlattım. çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk canııııııııııııııııııııııııııım çekti.
Sağol canım:) çoook şükür:) Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah:)
evde yatma kısmı hoş ama o eldiven ve yuvarlanma kısmını hiç sevmedimay öyle deme kız. evinde olucan dışarda lapa lapa kar sen yapıcan sıcak çayını nescafeni alıcan eline uzanıcan koltuguna açıcan tülü perdeyi kumanda elinde giricen battaniyenin altına yanında kocanda olursa süper olur. alıcan kumandanı elinde zap zup yapıcan. arada bir başını kaldırıp dışarı bakıcan kar hala yagıyor. sonra yerler dolacak hemen giyicen montunu eldiven bere kaşkol alıcan yanına sevdiklerini atıcan kendini dışarı çocuklar gibi oynıcan yuvarlanıcan karların içinde. sonra kardan adam yapıp burnuna havuş gözlerine dügme yapıştırıcan anam aş erdim karda oynamak istiyorum ama yumarlanmadan sonra allahın izniyle bebişim dogar hep birlikte yuvarlanırız. ayyyy aglıcam şimdi ne güzel anlattım. çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk canııııııııııııııııııııııııııım çekti.
aminnnn ayağını sürttürtdün dimi öbürleri de gelsin kendine dikkat et tamam mı
gel bacım gel gidelim ayyy olmadı kübaya yerleşelim ay ay en büyük hayalim inşallah bi gün kübaya gidebilirim bacağımda puro sarıp kocama içirmek gibi bi fentezim varvalla bende bugün donuyom. benide götürün yanininizdaaaa
:86: :86: :86: :86: :86: :86:kaçılınn türkler geliyor ekvatoruda fetetmeye.... hele bide bu gelen türklerin milli hamilesi didoş olursaa.. allah allah allahhhhh
Ahanda bir tane daha benden kış olsun kar yağsın :)
kızzzzzzzzzzz betüllllllllllllllllllll soğukmu kız maraş ta antep donuyomuş
günaydın günaydın günaydın,hayırlı cumalarımız olsun inş kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:79::79:
çokkk rüzgarlı ya oda soğutuo buranın rüzgarı meşhur kar pek olmuo kulaklar gidio rüzgarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?