Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kizlar ya ben ne yesem acaba? sanki ne yesem cok agir gelecekmis gibime geliyo ama dün yedigimide cikarttim. karnim acta korkuyorum yine cikartirim diye. süt bile icmedim bu sabah. ne yesemki

oy oyyyy annem diyodu özellikle akşamları fenaymışşş allahım ya nolur yaz gelsin nolurrrrrrrrrrrrrrrr

efettt yaz gelsinnn burda 1 haftadır soğuk olduu
melis hoşgeldin sana da hayırlı cumalar
kıslarrr bu c.tesi kontrolümüz var bide dr çıkınca kızımıza hazırlıklara başlıcass
ayy bide göstermiomuş bu sefer ben kesin şüphelenirim ya değiştiyse die
3lü testte var heyecan yaptımmm

kız ne heyecanı hayret bişeysin ya
bende geçen c.tesi yaptırdım 3 lü test daha sonuç yarın çıkcak hiçte yapasın yoktu ama ne bilim yaptım işte hiç heycanlı falanda deilim ben

hoşbuldum betülümmm,kızlar bugün kesin gidiyorum sağlık ocağına kayıt için bugün vakit yarattım kendime,kalp atışını bugün dinlerlermi acep.

kız ne heyecanı hayret bişeysin ya
bende geçen c.tesi yaptırdım 3 lü test daha sonuç yarın çıkcak hiçte yapasın yoktu ama ne bilim yaptım işte hiç heycanlı falanda deilim ben

ben 3lü testen diil kızımı görcem die bide ciciler alcas die heyecanlıyımm

hoşbuldum betülümmm,kızlar bugün kesin gidiyorum sağlık ocağına kayıt için bugün vakit yarattım kendime,kalp atışını bugün dinlerlermi acep.

dinlenebilir benim 6 haftalıkta dinlenmiştii
neyse ben gidiom yaa off yeni gelmiştim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öptüm herkesi ve özellikle zeynepin minicik kuzusunu en küçüğümüzüüü

Kız dünürrrrrrrrrrrrrr gene geçmişemi daldın gelsene anacım

tünaydınnnnnnnnnnnnnnn dünürüm valla çözdün beni napayım geçmişi okumadan gelemiyom eee işte merak napacan ay bide pc bozuldu kafayı yiyecem ark. çıktı şimdi işi vardı onun pc den hemen girdimm belki ögleden sonrada giremem bu beceriksiz tamircilr bi haltı beceremiyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…