ya ben hala bişey alamadım bu haftada alamıcam sanırım yaa
tünaydınnnnnnnnnnnnnnn dünürüm valla çözdün beni napayım geçmişi okumadan gelemiyom eee işte merak napacan ay bide pc bozuldu kafayı yiyecem ark. çıktı şimdi işi vardı onun pc den hemen girdimm belki ögleden sonrada giremem bu beceriksiz tamircilr bi haltı beceremiyo ki
günaydın melisaaa hoşgeldinngünaydın günaydın günaydın,hayırlı cumalarımız olsun inş kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:79::79:
kızlar birisi şu liste işine el atsa şimdi kimler hamiş kim bekliyo kimin günü geldi bi bakalım ya şimdi sırada kim var günü yaklaşan
kızlar birisi şu liste işine el atsa şimdi kimler hamiş kim bekliyo kimin günü geldi bi bakalım ya şimdi sırada kim var günü yaklaşan
bende birsey almadim daha canim ya. bakalim haftaya randevu var ozamanda oglan desinde kimse durduramaz beni. doktordan direk carsiya. kizlar 52 beden mi alcaz?
ya almam lazim biberondur emziktir falan sonmra valla herseyim eksik olacak bu gidisle
dünür adresi atta bi çeyizinize bakayım şimdi sen ona ne güzel şeyler almışsındır kıskanırım valla böyle giderse varya hamiş olmasam bile bende çeyiz düzecemm bana ne bende istiyorummmmmm
dinlenebilir benim 6 haftalıkta dinlenmiştii
neyse ben gidiom yaa off yeni gelmiştim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öptüm herkesi ve özellikle zeynepin minicik kuzusunu en küçüğümüzüüü
baktım cevp bile yazdım biğendimm valla..http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-bebislerimizin-cicileri.html
burda kuşummmmmmm inşallah en kısa zamanda sanada çeyiz düzeriz
ee sen başla canım artık almaya siz daha büyüksünüz bizden
52 beden dediğin ne bacım anlamadım
saolun canlarımmmmm
dünürüm düzeltiyorum listeyi şimdi gelmeyenleri siliyorum
rodinia cvp vercem az sonra yorumlara senin regl günü ne zamandı
ebrarım ne yazsak sana kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?