Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay bilmiyom ki şöyle şatafatlı bişey olsun yaww

işte bu nasıl

REGL GÜNÜNÜ HEYACANLA BEKLEYENLER
keremre-----------------------
GÜL78-------------------------
esraersoy---------------------
sunger------------------------
afr------------------------------ 4 ocak inşallah gelmez kırmızılar
rodinia----------------------- 25 aralık bebiş haberi alırız inşallah
ceylin33----------------------
yoncamlaben---------------
prensesinuykusu-----------
mzuhal --------------------- 30 aralık inşallah gelmez kırmızılar

ADETİ DÜZENSİZ OLUP BİRDAHAKİ ADETİNİ BEKLEYENLER
kmehtap-----------------------??????????
yezi------------------------------??????????

ARTIK HAMİLEYİM DİYENLER

1.şüpheci--------------------------20 HAZİRAN TEBRİKLER
2. Ebruaks-------------------- 05 temmuz TEBRİKLER
3. masum_pisi06---------------17 temmuzTEBRİKLER
4. efnanim ---------------- 21 temmuz TEBRİKLER
5. eflalim--------------------------16 ağustos SENİ CANDAN TEBRİK EDİYORUZ CANIM ARKADAŞIM
6. evhan -------------------------17 ağustos TEBRİKLER
7. kepekliekmek---------------18 ağustos TEBRİKLER
8. dscopur------------------------19 ağustos TEBRİKLER Fıstık gibi kız geliyor
9. ymr el--------------------------27 ağustosTEBRİKLER
10. reyyann-----------------------27 ağustosTEBRİKLER Ramazanın bereketiyle 41. hamilemiz canım arkadaşım sana 41 kere maşallah
11. _DeReN_----------------------02 eylül TEBRİKLER
12. sumru---------------------------03 eylül TEBRİKLER
13. fovfov-----------------------------06 eylül TEBRİKLER
14. ebrar63------------------------15 eylülTEBRİKLER topiğimizin güzeller güzeli prensesi geliyor
15. tooxic---------------------------27 eylül TEBRİKLER
16. su_41----------------------------19 eylül TERİKLER
17. melisax---------------------------30 kasım TEBRİKLER CANIM
18..fundaaksu------------------------ 30 kasım gözünaydın canımmm
19. zkol ----------------------------- 16 aralık topiğimizin en taze bebişi maşallah kuzuya

Son düzenleme:
alırsın tatlım bende ufak 1 2 parça çok hevesliyim die kociş alalım dedi yoksa çok çeşit yok burda antepe gitmemiz lazımm

bende birsey almadim daha canim ya. bakalim haftaya randevu var ozamanda oglan desinde kimse durduramaz beni. doktordan direk carsiya. kizlar 52 beden mi alcaz?
ya almam lazim biberondur emziktir falan sonmra valla herseyim eksik olacak bu gidisle

günaydın melisaaa hoşgeldinn
zeyno başta hatırlıyormusun benle konuşan hamile kalıyor dedin kandırdın beni:)) kendin hamişş kaldınn :)) dava etcem hislerimle oynadun aldattun beni kocanla :)))

Valla kuşum öyle oluyodu hep bak bu kezde sen bana uğurlun geldin demekki kızım ben hala inanamıyorumki:)

ben yeni sergimizin fotolarını attım 2011 nisan bebişlerinin cicilerine bi sürü cicimiz oldu kendi geceliklerimi bile aldım bu hafta sonuda nevresim takımımı alıcam

dünür adresi atta bi çeyizinize bakayım şimdi sen ona ne güzel şeyler almışsındır kıskanırım valla böyle giderse varya hamiş olmasam bile bende çeyiz düzecemm bana ne bende istiyorummmmmm

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar eşimin kredi kartında 70 tl çiiiiiip para var:) Bebiş için onların içine girip çiiiiiiiiiiiiiiiiip yapcam:) Bende bişiler alma hevesi var:) Olmadan alıyodum zaten biliyonuzz:)

düzelttim gaciler topiğe gelmeyenlerin hepsinide sildim eksikleride tamamlarsak sorun olmayacak
tşk ederiz teyzeleri inşallah sağlıkla giyeriz kendime 1 gecelık daha alırsam tamam

dünürüm eline sağlık liste için gelmeyenleride silmen iyi olmuş kalabalık oluyordu boştan yereee sonra yeni leri eklersin

Oy oy Oy yerim ben onu benim minikimde topice yazılmış:) Ana kuzusu:)

dünürüm eline sağlık liste için gelmeyenleride silmen iyi olmuş kalabalık oluyordu boştan yereee sonra yeni leri eklersin

zaten dikkat ettiysen sürekli birileri geliyo 2 gün sonra gidiyo topiğin demirbaşları aynı hiç değişmiyo şu guruptan başka kimse yok millet kendini gösterip gidiyo

kızlar ben çıkıyorum yemegimi yiyim hen gelecegim inş....... kızlar bol bol dua edin özellikle hamişler ALLAH bu gün el açıp dua edeni boş çevirmezmiş hayırlısını nasip etsin herşeyin hepimize hamişlere kolay dogumlar bi ( neferte ) bekleyenlere tez zamanda sağlıklı bebişler nasip eylesin tabi bu arada iş isteyene iş eş isteyene eş nasip eylesin onlarıda unutmayalım....

afiyet olsun canım benim bol bol dua ediyoruz tatlımmmm

zkol tebrik ediyorum arkadaşım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah

bize de dua edin bu mübarek günde ne olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…