Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

biraz geç oldu ama anladım dünürüm yaaaaa zati benim kocada ikiz biliyon mu bende pek tutma ihtimali yokmuşşşşş bi bi senin kızı bide zeynebin kızını alırımmmmmmmm

zeynep kızzzzzzzz kızına talip çıktı koş koş

şşşşşşşşşşş misafir kabul etmiyozzzzzzz işimiz var herhal. herkesss yüksek performans bekliyo benden bölmeyelimm bacummmmmmmmm

:86::86::86::86::86::86: bideee kırmızı elbiseliiiii

tamam ben 8 de aramaya başlarım canım :86: :86: :86: :86: :86::86:

ayyyy kaynanna olsunda afr gibi olsun bacımmmmmmmmmmmmmm kız hele bak şeker gibi kaynan olur
(inanma sen altını çok istiycemde yalakalık yapıyom) :82: :82: :82: :82: :82:

ayyyyyyyy istediginiz altın olsun kız alırım yeterki oğlum kızınız begensin ben ne için çalışıyommmmmmm benim sülale pek kalabalık valla bol bol altın gelir zati fedaaa olsun gelinlerimeeee altınlarrr

şşşşşşşşşşş misafir kabul etmiyozzzzzzz işimiz var herhal. herkesss yüksek performans bekliyo benden bölmeyelimm bacummmmmmmmm

:86::86::86::86::86::86: bideee kırmızı elbiseliiiii

höd belli tarihlerde senin eve giriş çıkış yasak tamam mı başka türlü artık gi.... çık.... sınız canım hadi kolat ge3le

Tamaammmm süpper sen akıntı kontrolü yap tamammmı sakın kaçırma geri kalan günleri ben o tarihin sonrasında ki gün hamile kaldım tabi hamileysem :)

şansım var yaneeeeeeeeee.okkkkkkkk inşallah tutar buay. nasıl hamileysem kızz halen inanmıyonmuu delüüüüüüüüüüü

biraz geç oldu ama anladım dünürüm yaaaaa zati benim kocada ikiz biliyon mu bende pek tutma ihtimali yokmuşşşşş bi bi senin kızı bide zeynebin kızını alırımmmmmmmm

Benim kız Naz'lı teyzeleri biliyonuz gelene kadar gebertti beni:) Bakalım nasip diyelim kız evi naz evi:)

höd belli tarihlerde senin eve giriş çıkış yasak tamam mı başka türlü artık gi.... çık.... sınız canım hadi kolat ge3le

ama ama dideme bişi söleeeee döv onuuu beni yarın arıycakmışşşşş işimiz var diyommmm ama. konsantrasyonumu bozcak maçı kazanamıycam sonra

tamma canım ben iyi bi liste hazırladım
24 çift adana burması
3 tane 22 ayar set
2 tane 14 ayar set
10 metre zincir
altın kemer
bi tane pırlanta set
tüm beyaz eşya ve mobilyalar size ait
ev kira olmasın (dublex iyi bi mevkide tercihimizdir)
kızıma bi porshe cayenne araba
ay bide tarbzon seti alın kız onu unuttum

Benim kız Naz'lı teyzeleri biliyonuz gelene kadar gebertti beni:) Bakalım nasip diyelim kız evi naz evi:)

40 kere kız dersen kız olur sende öle yapıyon kız die die kız doğurcan anammmmm. didemin kızıda kendi gibi naslı olurrr amnnn bacılarrrr dikkat edin

cadııııı kaynana şuan bakk kendine istiyon herhal altınları

abooooooooooooooooo

Ulan diyip durma kızım olcak benim nasıl dünür olcaz sonra deli karı:)

belkim benimki kızdıryine oluruz belkim senin ki ikiz ayyyy inşallah ikizdir ne güzel olur bir daha ugraşman gerekmez tek taşla iki kuş. ayyy ne olur yarın bana doktor çıkışı mutlaka haber ver bak çatlarım heeeee. sana bir şey sorucam canım ne olur gülme ciddiye al ve cevap ver. bugün çamaşır yıkadın. çamaşır teline astın. evinde çooook soguk olan odaya koydun bu çamaşır 4 5 günde anca kurudu çamaşır kokarmı kokmaz mı. vernelde kullandın ama özellikle kazaklar kotlar filan. kokarmı kokmaz mı

kız bunları alacak birini bulursan haber ver ben kesin kızımz ona veriyom bak unutma sakın

AYY CANIM BENIM COK TSK EDERIM YA UMITLENMEK ISTEMIYORUM YARIN OLSAYDI ILK BEBEGIM OLACAK DAHA COK HEYECANLIYIM ALLAH IM HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH
AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ben o zaman bugün itibari ile yeme içme gezme eglence hepsini bırakıyorum hatta birde ek iş buluyorum kız dünür bi bukadar da zeyno isterse anca alırım keşke burda demeseydin o duymayaydı şimdi duydu bi bu kadarda o isterye neyse alırız ya sorun degilllllllll hallederizzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…