Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bu soruyu nie sadece zeynebe soruyon cnmmmm
BİZ ÇAMAŞIR LARI YIKAMIYOZ SİLİP SİLİP KULLANIYOZ DİEMİ KOKMAMAK İÇİNDE TÜTÜN KOLANYASI KULLANIYOZ DİEMİ

ay saol dünürrrr saol canım ben,m ah benim bonkör dünürümmmmm

kızlar sabahtan beri kimse benimle ilgilenmiyoooooo neyseeeee canım sııkıkkıııııınnnn çok sabah tüpüm bitti çay bile içemedim düzgün hadi idare edeyim dedim eşim para bırakmyıda unutmuş üstüne kayınvalidemler akşam yemeğe bize geleceklermişşşşşşşş apartmanda kimseyi taımıyom yöneticinin hanımöından başka gittim ondan istedim artık ama hala tüp gelmediiiii kendimi iyide hissetmiyorumm yemeğide yavaştan yapmam lazımmm offffffffffffffffffffff neyse nasılsa kimse beni yine görmeyecek zatennn hadi ben çıkıyorum a..e.o

Kabusum o benim Evet maalesef kokuyo hemde leş gibi Ben bimden alıyom bulut diye bişi onla kokmuyo beyazı dene bence:)

Herif aradı diyoki test yaptınmı karnından bugünde hamilemisin:)
yok deilim bugünmü dedin
az tabi didem unuttuğun şeyler var bacım daha
bak urfada frenk bağı diye bişey var akıtma diye bişey var onlarıda yazz
haaa bide beşi bi yerdee
bakkkkkk sözüm meclisden dışarı bir atasözü var eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme derler. size demedim yanlış anlamayın sende didemin aklına getiriyon onlarıda kızının saadeti için ister şimdi.

otur oturduğun yerde gülümü rahat bırak o çok yoğun ne msj ne tel nede kapısının ziline basılmayacak tamam mı gelirsem hııııııııı

saol akedeşimmmmm.

Hepsinin iki katı olmazsa size kız mız yok:)

otur oturduğun yerde gülümü rahat bırak o çok yoğun ne msj ne tel nede kapısının ziline basılmayacak tamam mı gelirsem hııııııııı
tamam ya ne kızıyon küçücük çocuğa

ah be kuzum şansa bak biyere kaçma kız bizimle konuştuğun yerde yaparsın yemeği

AYYY BÖLE ALTIN VEREN VARSA BEN KENDİM VARICAMM BACIMMM buluver hemen bana.
tamam canım haber veririm
bu soruyu nie sadece zeynebe soruyon cnmmmm
BİZ ÇAMAŞIR LARI YIKAMIYOZ SİLİP SİLİP KULLANIYOZ DİEMİ KOKMAMAK İÇİNDE TÜTÜN KOLANYASI KULLANIYOZ DİEMİ

amannn ne zor durumda kalmışın öyle yaww
rahatsızım bugün deseydin kaynanana

Canım benim sıkma canını sen hamarat kadınsın yaparsın rahat ol:)

demin senden bahsettim nazlı evhan dieeee hoşgeldin bacımmmm. boşver misafir ne buursa yesin koy peynir ekmek yabancı deiller nasılsa sen üzülme nazlanma yeterki

canım aksilikler öyle üst üste gelir sıkma canını niye kimse seni görmesin canım sen görülmeyecek birimisin bi gün yolacam seni küsüp durma gıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…