belkim benimki kızdıryine oluruz belkim senin ki ikiz ayyyy inşallah ikizdir ne güzel olur bir daha ugraşman gerekmez tek taşla iki kuş. ayyy ne olur yarın bana doktor çıkışı mutlaka haber ver bak çatlarım heeeee. sana bir şey sorucam canım ne olur gülme ciddiye al ve cevap ver. bugün çamaşır yıkadın. çamaşır teline astın. evinde çooook soguk olan odaya koydun bu çamaşır 4 5 günde anca kurudu çamaşır kokarmı kokmaz mı. vernelde kullandın ama özellikle kazaklar kotlar filan. kokarmı kokmaz mı
şansım var yaneeeeeeeeee.okkkkkkkk inşallah tutar buay. nasıl hamileysem kızz halen inanmıyonmuudelüüüüüüüüüüü
töbe de kız sadece kızımın saadeti için
azmı istedim bacı ne oldu
msj atsam olurmu :86: :86: :86: :86:
40 kere kız dersen kız olur sende öle yapıyon kız die die kız doğurcan anammmmm. didemin kızıda kendi gibi naslı olurrr amnnn bacılarrrr dikkat edin
ben o zaman bugün itibari ile yeme içme gezme eglence hepsini bırakıyorum hatta birde ek iş buluyorum kız dünür bi bukadar da zeyno isterse anca alırım keşke burda demeseydin o duymayaydı şimdi duydu bi bu kadarda o isterye neyse alırız ya sorun degilllllllll hallederizzzzzzzz
töbe de kız sadece kızımın saadeti için
azmı istedim bacı ne oldu
bu soruyu nie sadece zeynebe soruyon cnmmmm
BİZ ÇAMAŞIR LARI YIKAMIYOZ SİLİP SİLİP KULLANIYOZ DİEMİKOKMAMAK İÇİNDE TÜTÜN KOLANYASI KULLANIYOZ DİEMİ
Herif aradı diyoki test yaptınmı karnından bugünde hamilemisin:)
BİZ ÇAMAŞIR LARI YIKAMIYOZ SİLİP SİLİP KULLANIYOZ DİEMİKOKMAMAK İÇİNDE TÜTÜN KOLANYASI KULLANIYOZ DİEMİ
belkim benimki kızdıryine oluruz belkim senin ki ikiz ayyyy inşallah ikizdir ne güzel olur bir daha ugraşman gerekmez tek taşla iki kuş. ayyy ne olur yarın bana doktor çıkışı mutlaka haber ver bak çatlarım heeeee. sana bir şey sorucam canım ne olur gülme ciddiye al ve cevap ver. bugün çamaşır yıkadın. çamaşır teline astın. evinde çooook soguk olan odaya koydun bu çamaşır 4 5 günde anca kurudu çamaşır kokarmı kokmaz mı. vernelde kullandın ama özellikle kazaklar kotlar filan. kokarmı kokmaz mı
Herif aradı diyoki test yaptınmı karnından bugünde hamilemisin:)
bakkkkkk sözüm meclisden dışarı bir atasözü var eşeğin aklına karpuz kabuğu getirme derler. size demedim yanlış anlamayın sende didemin aklına getiriyon onlarıda kızının saadeti için ister şimdi.az tabi didem unuttuğun şeyler var bacım daha
bak urfada frenk bağı diye bişey var akıtma diye bişey var onlarıda yazz
haaa bide beşi bi yerdee
otur oturduğun yerde gülümü rahat bırak o çok yoğun ne msj ne tel nede kapısının ziline basılmayacak tamam mı gelirsem hııııııııı
ben o zaman bugün itibari ile yeme içme gezme eglence hepsini bırakıyorum hatta birde ek iş buluyorum kız dünür bi bukadar da zeyno isterse anca alırım keşke burda demeseydin o duymayaydı şimdi duydu bi bu kadarda o isterye neyse alırız ya sorun degilllllllll hallederizzzzzzzz
tamam ya ne kızıyon küçücük çocuğaotur oturduğun yerde gülümü rahat bırak o çok yoğun ne msj ne tel nede kapısının ziline basılmayacak tamam mı gelirsem hııııııııı
ah be kuzum şansa bak biyere kaçma kız bizimle konuştuğun yerde yaparsın yemeğikızlar sabahtan beri kimse benimle ilgilenmiyoooooo neyseeeee canım sııkıkkıııııınnnn çok sabah tüpüm bitti çay bile içemedim düzgün hadi idare edeyim dedim eşim para bırakmyıda unutmuş üstüne kayınvalidemler akşam yemeğe bize geleceklermişşşşşşşş apartmanda kimseyi taımıyom yöneticinin hanımöından başka gittim ondan istedim artık ama hala tüp gelmediiiii kendimi iyide hissetmiyorumm yemeğide yavaştan yapmam lazımmm offffffffffffffffffffff neyse nasılsa kimse beni yine görmeyecek zatennn hadi ben çıkıyorum a..e.o
tamam canım haber veririmAYYY BÖLE ALTIN VEREN VARSA BEN KENDİM VARICAMM BACIMMM buluver hemen bana.
kızlar sabahtan beri kimse benimle ilgilenmiyoooooo neyseeeee canım sııkıkkıııııınnnn çok sabah tüpüm bitti çay bile içemedim düzgün hadi idare edeyim dedim eşim para bırakmyıda unutmuş üstüne kayınvalidemler akşam yemeğe bize geleceklermişşşşşşşş apartmanda kimseyi taımıyom yöneticinin hanımöından başka gittim ondan istedim artık ama hala tüp gelmediiiii kendimi iyide hissetmiyorumm yemeğide yavaştan yapmam lazımmm offffffffffffffffffffff neyse nasılsa kimse beni yine görmeyecek zatennn hadi ben çıkıyorum a..e.o
az tabi didem unuttuğun şeyler var bacım daha
bak urfada frenk bağı diye bişey var akıtma diye bişey var onlarıda yazz
haaa bide beşi bi yerdee
kızlar sabahtan beri kimse benimle ilgilenmiyoooooo neyseeeee canım sııkıkkıııııınnnn çok sabah tüpüm bitti çay bile içemedim düzgün hadi idare edeyim dedim eşim para bırakmyıda unutmuş üstüne kayınvalidemler akşam yemeğe bize geleceklermişşşşşşşş apartmanda kimseyi taımıyom yöneticinin hanımöından başka gittim ondan istedim artık ama hala tüp gelmediiiii kendimi iyide hissetmiyorumm yemeğide yavaştan yapmam lazımmm offffffffffffffffffffff neyse nasılsa kimse beni yine görmeyecek zatennn hadi ben çıkıyorum a..e.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?