Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet tatlım kocan antika artık eminim buna

Adam şapşal kız napsın:)

Gidilmeyecek güle hafta sonu rahatsız etmeyin kızı:)

kızlaaar öptüm hepinizi ben kaçıyom gidiyom anamın kollarına öp tüm hepicinizi özleyin beni bende özleyecem sizi valla son bide don sallayım haydi allaha emanet olun

amannn ne zor durumda kalmışın öyle yaww
rahatsızım bugün deseydin kaynanana

Canım benim sıkma canını sen hamarat kadınsın yaparsın rahat ol:)

demin senden bahsettim nazlı evhan dieeee hoşgeldin bacımmmm. boşver misafir ne buursa yesin koy peynir ekmek yabancı deiller nasılsa sen üzülme nazlanma yeterki

canım aksilikler öyle üst üste gelir sıkma canını niye kimse seni görmesin canım sen görülmeyecek birimisin bi gün yolacam seni küsüp durma gıııııı

aayyy kızlar beni aramıyo böyle durumlarda hep eşimi arıyo akşam gelcez diye belki müsait değilim hastayım durumuda biliyyoooooooooooo hayır yaparımm yemek ne olcakk seve seve ama beni arasana bi kere eşimde sormuyo hiçççççç bugünde keyfiim yookk zatennnn bi bakımada özledim ama neyseee işte bütün aksilikler beni buluyoşehriye çorbası barbunya pilav yapıcam kayınpederimin menüsü çok sever bide havuçturp salatası turşu yeter herhalde demi kızlarrrr

beklenir didemden bütün haklarını toplar valla

yaaaaaaaaaaa sohbet çok güseldi patron gelmek üzere. yaaaaa
söyle o adama gelmesin
evet kuşum day hakkı amca hakkı dede hakkı nine hakkı kızımda sevdi muhabbeti hoplayıp duruyo içerde anasına çekecek galiba

kızlaaar öptüm hepinizi ben kaçıyom gidiyom anamın kollarına öp tüm hepicinizi özleyin beni bende özleyecem sizi valla son bide don sallayım haydi allaha emanet olun
görüşürüz kuşum kendine iyi bak

kız zeynepppp acıyın acık bana ya nasıl alayım o kadarrr senin oğlın olur benimde kızım olursa o zaman sorarım ben sana vermiycem işte kızımı hıh

bacım bunlar sülale hakkı fln hepsini topluyo bahaneyle. verme kızını ben vermiyomm hde bakalım oğlum olursada ben 3 katı istiyom oğlumu vermeye

bu soruyu nie sadece zeynebe soruyon cnmmmm
BİZ ÇAMAŞIR LARI YIKAMIYOZ SİLİP SİLİP KULLANIYOZ DİEMİ KOKMAMAK İÇİNDE TÜTÜN KOLANYASI KULLANIYOZ DİEMİ

ay canım aslında ortaya soracaktım da. zeynebe yazarken dedim bunuda yazayım. bir arkadaşımla bu konu hakkında çok tartıştık. onun evi sobalı tek salon ısınıyor. benimki kombili. ben çamaır yıkıyorum ne yazıkkı peteklerin üstüne atıyorum. çabuk kurusun diye. kalanıda tele asıyorum peteklerin üstünddekiler kuruyunca. toplayıp digerlerini asıyorum eger. böyle yapmazsam. teldeki çamaşır iki gün sonra kurumuyor kokmaya başlıyor. arkadaşım pazartesi günü yıkamış çamşır tele asmış teli de kullanmadıgı boş odaya koymuş. daha bugün toplayacak oda kurumuşsa. diyorum o çamaşır kokmuştur. benim çamaşırım kokmaz diyor. ya bende mi bir sorun var. neden benim çamaşırım sıcak evde 2 günde kurumazsa kokuyorda onun ki bir haftada soguk evde kokmuyor n olur sizde bir fikir verin.

yiterrrr be yiter beeeeeee. daha ne yicekler. hepsi var menüde.

aaaaaaaa handan o ne öyle yaw neden eşini arıyorlar ki
ilk defa duyuyom böyle bişey yaww
eşinmi ağırlıcak senmi
aman yeter o yemekler

valla cnmmm benimde kokmazzz. bazen koltukların üstüne soğuk yere koyarım heççç kokmaz. sen petek üstüne koyma öyle dene bide .
anlamadım falla sorun nerde çamaşırdamı makinadamı sendemi araştırmak lasım

Dünürrrrüm sen bu çizelge içinden anlarmıydın sanki benim çizelge yanlış son adetim 1 aralık 35 günde bi kırmızıyı yiyorum senden rica etsem benim için tekrar yaparmısınnnnn

Dünürrrrüm sen bu çizelge içinden anlarmıydın sanki benim çizelge yanlış son adetim 1 aralık 35 günde bi kırmızıyı yiyorum senden rica etsem benim için tekrar yaparmısınnnnn

ay senin bu adet çizelgesimiii herifin elinden tutmuş gidiyonuz adete doğru. allah seeni miii
bende istiyom bendeeee benimde herifim elimden tutsun götürsün bei

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…