aaaaaaaa handan o ne öyle yaw neden eşini arıyorlar ki
ilk defa duyuyom böyle bişey yaww
eşinmi ağırlıcak senmi
aman yeter o yemekler
yiterrrr be yiter beeeeeee. daha ne yicekler. hepsi var menüde.
valla cnmmm benimde kokmazzz. bazen koltukların üstüne soğuk yere koyarım heççç kokmaz. sen petek üstüne koyma öyle dene bide .
anlamadım falla sorun nerde çamaşırdamı makinadamı sendemi araştırmak lasım
ay senin bu adet çizelgesimiii herifin elinden tutmuş gidiyonuz adete doğru. Allah seeni miii
bende istiyom bendeeee benimde herifim elimden tutsun götürsün bei
petek üstüne koyduklarım degil canım. çamaşır teline astıklarım 2 3 günde kurursa kokuyor çok uzun süre ıslak kalınca benim kocamın burnu çok hassas en ufak bir kokuyu bile alır ve eger çamaşırda deterjan kokusu degil farklı bir koku olursa onu giymez ve tekrar yıkatır o yüzden çok dikkatli davranıyorum bu konuda ve mümkün oldugunda az bir süre içinde kurutmaya çalışırım. yazın güzel de kışlın çamaşır kurutmak mesele. ya aklım almıyor ya ıslak çamaşırlar telde 4 5 günde ve soguk oda da nasıl kokmaz. büyümü yapıyor bu arkadaşım çamaşırlarına.
demi bencede yeter ne bileyim ebrarım hep öyleeeeeeee ben eşimden öğreniyom gelceklerini hepte gelmeden 2 yada 3 saat önceeee
cnmm benim burnumds çokkkk hassastır bi giydiğimi bidaha giymem kokar bana. ama benimde kokmuyo cnmm eşin sana bence kıllık yapıyo kokuyo die. cidden benimde içerde kışın 3-4 günde kurur ve hala deterjan kokar. sizin ev rutubet fln alıyosa yada bulunduğun şehirde dışarıda koku varsa belki etkiliyodur yada eşin kılllık yapıyo sana.
ayyyy kızlar bu hergün çıkarma işi beni mahvediiyooooo yine çıkardııım artık asitten boğazları tahriş oldduuuuuuuuuuuuuuuuuu ve ağlamaktan helak oldummmmm çok mutsuzumm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay canım kıymam sana bir doktorunu ara da danış ya. belki farkında olmadan yedigin birşey bulantı yapıyordur. bilemedim şimdi. koca çocuk oldu maşallah seninki. hala geçmedi bu kusman. ya acaba psikolojik mi dünde canın çok sıkılıyordu ve akşam kustun. evet ya baglantılı olabilir. sen üzülünce yada sinirlenince oluyor sanki.
ayyyy kızlar bu hergün çıkarma işi beni mahvediiyooooo yine çıkardııım artık asitten boğazları tahriş oldduuuuuuuuuuuuuuuuuu ve ağlamaktan helak oldummmmm çok mutsuzumm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaayyy kızlarrr ben çook kötüyüm yaaaaçıkarmaktan boğazlarım tahrişş olduuuuuuu artıııkkkkkkkkkkkkkkkkk ve ağlmaktan çok yorulduummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?