şimdi bana burda kimse bişey yazmıicakmı yani aşk olsun küserim bakın size....beni üzmeyin ama yaaa gebe gebe.
petek üstüne koyduklarım degil canım. çamaşır teline astıklarım 2 3 günde kurursa kokuyor çok uzun süre ıslak kalınca benim kocamın burnu çok hassas en ufak bir kokuyu bile alır ve eger çamaşırda deterjan kokusu degil farklı bir koku olursa onu giymez ve tekrar yıkatır o yüzden çok dikkatli davranıyorum bu konuda ve mümkün oldugunda az bir süre içinde kurutmaya çalışırım. yazın güzel de kışlın çamaşır kurutmak mesele. ya aklım almıyor ya ıslak çamaşırlar telde 4 5 günde ve soguk oda da nasıl kokmaz. büyümü yapıyor bu arkadaşım çamaşırlarına.
kızlar sizlere bişi sorup çıkıcam lütfen cevaplayın sizler,sağlık ocağına gittim bugün,kaydımı yaptırdım ama kalp atışını dinlemediler şuan duyulmaz bizde 4 aylıkken dinleniyor dedi,idrar tahlili yaptılar temiz çıktı.
canım senin makinede sorun vardır benim de her zaman olmaz ama arada olur kirli su kalıyor çamaşırda ondan bak şey yap altı ayda bir makineyi 90 derecede deterjanlı boş çalıştır temizlensin içi benimde bazen hem koku oluyor hemde çamaşırların üstünde siyah leke bırakıyor makinanın yağıymış.
kızlar yaaaaaaa nereye gittiniz 1 saattir yoksunuz zeynepppppppp sen çizelge yapmayı biliyon muu senin hesaba göre benim gıdak günümle burdaki tutmuyorrrrrr
senin dedigini denicem sagol canım. Ama zaten beniö çamaşırım uzun zaman ıslak kalırsa kokuyor yoksa kokmaz elimden geldigince çabuk kurutmaya gayrat ediyorum. Maşallah canım sonuçların iyi çıkmış. Zaten sende farkındasın aç kalamadıgının onun için sana yemek yemek serbest
Canım bilmiyorum maalesefbak burdan yapıyom ben yumoş trih belirlemesini
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
tabi canım ıslak kalırsada kokar ama makinede arıza varsa kirli su bırakıyor bazen sorma benimde beyazlarım hep sarı çıkıyor artık delircem birde bazen üstünde siyah lekeler oluyor kullanma kılavuzuna baktım orda yazıyor boş çalıştırın diye ama mahvoldu beyazlar tamirciyi çağırıcaz artık sinir oluyorum
aç kalma meselesi evet daha kalmam ya çok fena oldum başım ağrıyor şimdi onun yüzünden.
canım saglık ocaklarıyla ilgili bir bilgim yok ama zaten sen hamile oldugunu ögreneli nerdeyse 2 hafta oldu dime ve ilk doktora gittiginde doktorun sana 2 hafta sonra gel demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben senin yerinde olsam önümüzdeki hafta salı yada çarşamba tekrar giderim doktoruma. O sana herşeyi söyler. Artık 7 haftalık olacaksnız kesin görürler kalp atışlarını benim 6+2 iken görmüşlerdi. Bence sen böyle yap.
tatlım evet zaten kendi drum bana bu ay sonu gel demişti bakalım inş bir sorun çıkmaz.
mrb canım nasılın dün hamilelik haberini aldın hadi gözün aydın canım ama ister inan ister inanma dün akşam girdidğimide avatarını gördüm ilk ne kadar sevindim bilmezsin canım rabbim tamamına erdirsin canım sağ salim kucağına al inş. eşine nasıl söyledin
canım o bebeği rabbim sana nasip etti yaratması da onun yüceliği o bebeği korumasıda . sen rahat ol hiç bişeycik olmayacak bebişlerinize
Fatmacım teşekkür ederim kardeşim gibisiniz valla herkes çok sevindi:)
merhaba kizlar
Bende dogum.kontrol hapini bu ay baslamayacagim yeni yilda ocak ayin da yani 1 sene 1 ay kullandim dogum kontrol hapini dün de jinekolog a gittim ve kan verdim normal kontrollerim yapildi dün itibari ile
Folik asit almaya basladim belki 6 ay sürer ama dr yasin gec 2 ay icinde de hamile kalabilirsin dedi. 23 yasindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?