Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar benim mesai bitti ben yazayım biri bana hayrına ç,izelge yapsınnnnnnnnn son sat tar. 1 aralık ve 35 günde bi kırmızı kartı yiyorummm bana adresi özele atarsanızzzz çok sevinirim ayrıca çok oldum ama olsunnnn dimi şimdiden tşk leer

herkese hayırlı akşamlar iyi tatiller kib.

şimdi bana burda kimse bişey yazmıicakmı yani aşk olsun küserim bakın size....beni üzmeyin ama yaaa gebe gebe.

canıım benim çok normal benimde 3aylıkken dinlemişlerdi duyulmamıştı düşün daha erken dediler onlardaki cihaz oyuncak gibi ondannn yani içini ferah tut evet çok kötüyüm evde bişey yok şimdi markete gidicemmm yemek yapıcammmmm kayınvalidemler geliyo bana sormadan herzamaki gibi eşime haber veriyolar biz gelcezzz diye hasta olmasam neyseee ama hastayıım ya ben

Selam kızlar ben geldim doktora gösterdim sonucumu çok güzel herşey dedi sadece son verdiğim kanda düşük çıktı şekerim aç kalmıyorsun kesinlikle özellikle tatlı bişey yiyip ardından uzun süre aç kalma şak diye düşer bayılırısın dedi sabah bayılıyodum nerdeyse zaten rubellayla toksoplazmayada bişey olmaz dedi.

Canım senin makinede sorun vardır benim de her zaman olmaz ama arada olur kirli su kalıyor çamaşırda ondan bak şey yap altı ayda bir makineyi 90 derecede deterjanlı boş çalıştır temizlensin içi benimde bazen hem koku oluyor hemde çamaşırların üstünde siyah leke bırakıyor makinanın yağıymış.

canım saglık ocaklarıyla ilgili bir bilgim yok ama zaten sen hamile oldugunu ögreneli nerdeyse 2 hafta oldu dime ve ilk doktora gittiginde doktorun sana 2 hafta sonra gel demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben senin yerinde olsam önümüzdeki hafta salı yada çarşamba tekrar giderim doktoruma. O sana herşeyi söyler. Artık 7 haftalık olacaksnız kesin görürler kalp atışlarını benim 6+2 iken görmüşlerdi. Bence sen böyle yap.

senin dedigini denicem sagol canım. Ama zaten beniö çamaşırım uzun zaman ıslak kalırsa kokuyor yoksa kokmaz elimden geldigince çabuk kurutmaya gayrat ediyorum. Maşallah canım sonuçların iyi çıkmış. Zaten sende farkındasın aç kalamadıgının onun için sana yemek yemek serbest

Tabi canım ıslak kalırsada kokar ama makinede arıza varsa kirli su bırakıyor bazen sorma benimde beyazlarım hep sarı çıkıyor artık delircem birde bazen üstünde siyah lekeler oluyor kullanma kılavuzuna baktım orda yazıyor boş çalıştırın diye ama mahvoldu beyazlar tamirciyi çağırıcaz artık sinir oluyorum
Aç kalma meselesi evet daha kalmam ya çok fena oldum başım ağrıyor şimdi onun yüzünden.

mrb canım nasılın dün hamilelik haberini aldın hadi gözün aydın canım ama ister inan ister inanma dün akşam girdidğimide avatarını gördüm ilk ne kadar sevindim bilmezsin canım rabbim tamamına erdirsin canım sağ salim kucağına al inş. eşine nasıl söyledin

yani bunda hemfikiriz çamaşır uzun süre ıslak kalırsa kokar oh ya bunu duymak istiyorum zaten. çamaşır makinam degilde benim buzdolabım kafayı yedi buzluk kısmı karlanıyor. Alt tarafı sogutmuyordu. Servis çagırdı yaptı gittiler. şimdide alta taraftakiler donuyor. Geçen gün kahvaltı edicez. Kahvaltılıkları çıkardım herşey donmuş. Yarın yine servis gelicek oooyy bide bununla ugraşıyorum. Ay bilirim o agrıyı minoset al bir tane canım çok şiddetlenirse. Geçmiş olsun. şeker yüklemesini de atlattın çok şükür.

tatlım evet zaten kendi drum bana bu ay sonu gel demişti bakalım inş bir sorun çıkmaz.

Fatmacım teşekkür ederim kardeşim gibisiniz valla herkes çok sevindi:)

Kızlar ben kaçıyorum hafta sonu yoğum:) Ararım didemle ferdayı biri size gelişmeleri yazar:) Öptüüüüm hadi dua edin bana :)

canım o bebeği rabbim sana nasip etti yaratması da onun yüceliği o bebeği korumasıda . sen rahat ol hiç bişeycik olmayacak bebişlerinize

Aman ne güzel söyledin o yüce RAbbim sizleri de görsün merhamet etsin yavrularımızı bizlere bağışlasın:)

Fatmacım teşekkür ederim kardeşim gibisiniz valla herkes çok sevindi:)

canım ben arada yazıyorum ama sizi çok takip ediyorum tutku oldudnuz bana gerçekten o kadar sevindimki eşime falan anlattım oda sevindi aa ne güzel diyo inş. mutlu umutlu sağlıklı hamilelik geçir darısı başımızaaaaaaaaaaa

merhaba kizlar

Bende dogum.kontrol hapini bu ay baslamayacagim yeni yilda ocak ayin da yani 1 sene 1 ay kullandim dogum kontrol hapini dün de jinekolog a gittim ve kan verdim normal kontrollerim yapildi dün itibari ile
Folik asit almaya basladim belki 6 ay sürer ama dr yasin gec 2 ay icinde de hamile kalabilirsin dedi. 23 yasindayim.

mrb canım ne zman olacağını rabbim bilir ben ilk ay olur hemen diye kendimi kaptırdım ama malesef 4 aydır olmadı henüz ki doğum k hapı falanada kullanmadım sen hemen olmaz gözüyle bakarsan benim gibi hayal kırkılığına uğramazsın umarım hemen olur bebeğin

kızlar ilk defa akşam sitye gireyim dedim di kimse yok üfffffff yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…