günaydın gülcüğümmm.. evet biraz önce eflalim geldi ama yazmadan gitti....günaydın cnmmm naber nasılsın bugün böle kimsecikler olmaz.
bugün çok kasık ağrım var herhal yumurtluyomm yürürkenbile batıyodu adetin 14,cü günü bugünnn. akşama çalışırız artıkım:98:
evet hayırlısı ama kaç gündür karnımın sol tarafında ani giren bir ağrı oluoyr sanki bebek olurda tekme atar gibi hamileykende arada olurdu eşimde mutlaka doktora gitmemi istiyor acaba regl olacağım ondanmıdır gitsemmi bi kontrole...inşallah gelmez kırmızılar cnmmm. hamişsindir. benimde bu hafta bittimi yine geri sayım başlıycak. hayırlısı artık. napalım
kız günaydın ne işin var bu saattte çabuk git iş yap gezme boş boşgünaydınnnn kimler burda bakim
evet hayırlısı ama kaç gündür karnımın sol tarafında ani giren bir ağrı oluoyr sanki bebek olurda tekme atar gibi hamileykende arada olurdu eşimde mutlaka doktora gitmemi istiyor acaba regl olacağım ondanmıdır gitsemmi bi kontrole...
İnşallah yeni yıl uğuruyla gelir... Minişinizde sizle olur...
İnşallahhh canım ikiz ikizzsao bidenemmmmm yeni yıl hediyesi olur bize sizede.....
günaydın ceylinn sanada allahım güzel bir yılbaşı hediyesi göndersin... eşinin yokluğğunu bir nebze olsun azaltır enazından...günaydın canımcımmmmmm nasılsınn hay ben senin patronuna
ayy inş benimde gelmez kırmızılarda bende hamiş olurum ama bu gün canımm kalktım kahvaltı yapmadan okula geldim ama midem bulanıp duruyo daha önce böyle olmazdı üşütmedim de bu aralar çok dikkat ediyorum kendime sizceeeee.............
bu sabah gelen bakıp gidiyor didemde gitti ceylinde eflalimde....nieeeeeeeee yasmıyonuz cnmmm patron gelmeden iki lak lak yapsaydık
valla evliliğimin 2nci ayında doğal yollardan hamile kaldım... öyle aman aman bişiler uygulamadım.. hatta hemen kalkıp temizlendik bile... ama ayaklarımı kaldırırdım sadece ilişki esnasında :))rondinacımm sen geçen hamişliği doğal yollamı kaldın kaç ay uğraştın kaldın veeee bir formül uyguladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?