Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın cnmmm naber nasılsın bugün böle kimsecikler olmaz.
bugün çok kasık ağrım var herhal yumurtluyomm yürürkenbile batıyodu adetin 14,cü günü bugünnn. akşama çalışırız artıkım:98:

günaydın gülcüğümmm.. evet biraz önce eflalim geldi ama yazmadan gitti....
bende bel ağrısı ve karın ağrısı çekiyorum... bir hafta kaldı regle..

inşallah gelmez kırmızılar cnmmm. hamişsindir. benimde bu hafta bittimi yine geri sayım başlıycak. hayırlısı artık. napalım

inşallah gelmez kırmızılar cnmmm. hamişsindir. benimde bu hafta bittimi yine geri sayım başlıycak. hayırlısı artık. napalım
evet hayırlısı ama kaç gündür karnımın sol tarafında ani giren bir ağrı oluoyr sanki bebek olurda tekme atar gibi hamileykende arada olurdu eşimde mutlaka doktora gitmemi istiyor acaba regl olacağım ondanmıdır gitsemmi bi kontrole...

valla cnmm bende 2 düşük yaptım böle şeyler yaşamadım. ilkinin ardından 4 ayda hamiş kalmıştım. istersen bi git kntrole yada reglini bekle

didemm cimmmmmmmmmm günaydın datlum naber.

ceylininmde gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş günaydın hayatım naberrrr
benim patron gelmek üzere bugünbidaha gelemem. bana şans dileyin 2 gün çatlama günüm allah kuvvet versin bizeeee.:98:

günaydın canımcımmmmmm nasılsınn hay ben senin patronuna
ayy inş benimde gelmez kırmızılarda bende hamiş olurum ama bu gün canımm kalktım kahvaltı yapmadan okula geldim ama midem bulanıp duruyo daha önce böyle olmazdı üşütmedim de bu aralar çok dikkat ediyorum kendime sizceeeee.............

günaydın ceylinn sanada allahım güzel bir yılbaşı hediyesi göndersin... eşinin yokluğğunu bir nebze olsun azaltır enazından...

ceylinimmm inşallah vardır bidenemmmm kaç gün kaldı regline test yapsana geçen 3 gün var diyodun.bitmedimi daha 3 gün yaf..

rondinacımm sen geçen hamişliği doğal yollamı kaldın kaç ay uğraştın kaldın veeee bir formül uyguladınmı

canım burdayım kahvaltı yapıyordum o yüzden yazamadımmmm inşş canım seninde şüphelerin var sanırım rabbim inş sanada nasip eder yeni yıl hediyesi olur

rondinacımm sen geçen hamişliği doğal yollamı kaldın kaç ay uğraştın kaldın veeee bir formül uyguladınmı
valla evliliğimin 2nci ayında doğal yollardan hamile kaldım... öyle aman aman bişiler uygulamadım.. hatta hemen kalkıp temizlendik bile... ama ayaklarımı kaldırırdım sadece ilişki esnasında :)).....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…