Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar zeyno aradı ben biraz yoğunum yine siteye bakamıyorum
kan tahlili istemiş doktor saat 1 de çıkacakmış sonucu keseyi göremeyiz demiş doktor sonuca göre konuşuruz demiş tahlil sonucunu bildirince yine yazarım

rondinacım siz yeni evlisinz ozman öylemii hiç takma olur yine cnmm buay bende dikiyom ayakları hiç yapmıyodum:82:

herkese hayrılı haftasonları olsun nasılsınız kızlar ben iyiim sizlere bi bakyım dedim. kızlar bu benim 5 . ayım olcsak ama bebek henüz olmadı bebek olmadıkça ben daha fazla teslim oluyorum YARADANA biz bi hiçiz kızlar her şey o muhteşem YARATICININ izniyle oluyo rabbim siz acizsiniz diyo ben istersem veriirm evt öyle biz elimizs
den geleni yapabliyotuz sadece .......... her şeyin bi vakti var demekki olmuyosa bi sebebiiiiiii... sabretme lazım . ben bu ay karar verdim üzerine hiiç düşmeyecem çünkü biliyorum ki elimde bişey yok. umarım hepimiz hamile kalabliriz dualarımızla.hepinizi öpüyorum

canım sağol haber verdiğin için benimde kese ilk başta görünememişti... birkaç hafta sonra görmüşlerdi... güzel haberlerini alacaüğız allahın izniyle...

rondinacım siz yeni evlisinz ozman öylemii hiç takma olur yine cnmm buay bende dikiyom ayakları hiç yapmıyodum:82:
evet canım bir hafta sonra altı ay dolacak... ama işte yaşımdan dolayı acele ediyorum...

herkeze hayırlı günler kızlar nasılsınız,ben çok kötüyüm dün akşam ilk defa çıkarttım çok fenaydı,bugünde bulantılarım hala devam ediyo gecede hiç uyuyamadım bulantıdan çok halsizim sürekli yatmak istiyorum ama çocuklarada yemek yapmak zorundayım,vallahi inş tez atlatırım allahım yardım etsin in...

canım geçmiş olsun.... sabahları hemen uyanınca tuzlu çubuk ye birkaçtane biraz bastırır.... sana yardım edecek birileri yokmu kardeşin eltin görümcen annen falan onları çağır

Slm kızlar naber nasılsiniz ben şimdi dr dan geldim ve yumurtam çatlamamiş çatlama iğnesi verdi dr ama iğneyi hiç bir eczanede bulamadım

canım geçmiş olsun.... sabahları hemen uyanınca tuzlu çubuk ye birkaçtane biraz bastırır.... sana yardım edecek birileri yokmu kardeşin eltin görümcen annen falan onları çağır

yok be tatlım hiç kimsem yok,bi ablam var yanımda oda sabah akşam doğumu bekliyoruz son günlerinde,annem samsunda,kayınvalidemler amasyada,teyzemlerde ordalar burda kimsem yok allah yardımcım olsun inş,kendim yavaştan yapmaya çalışıcam artık,çocuklar topladı şimdi masayı,balkondaki çamaşırları ödeve oturdular şimdi bende biraz mutfağı toplamak için kalktım...

Slm kızlar naber nasılsiniz ben şimdi dr dan geldim ve yumurtam çatlamamiş çatlama iğnesi verdi dr ama iğneyi hiç bir eczanede bulamadım
hoşgeldin canım... pregnyl verdi büyük ihtimal değilmi o ilacın üretimi yok bildiğim kadarıyla ance depolara soracaksın ellerinde kalmış varsa şansına alabileceksin yakın bi eczaneye getirtereek....

canım ya valla yakında olsam gelirdimm...allahtan çocukların biraz büyükler ufacık yardımları bile insana yeter sende çok yormadan yap işlerini sen benden daha iyi bilirsin bu aylar çok dikkat etmen lazım...

hoşgeldin canım... pregnyl verdi büyük ihtimal değilmi o ilacın üretimi yok bildiğim kadarıyla ance depolara soracaksın ellerinde kalmış varsa şansına alabileceksin yakın bi eczaneye getirtereek....

Evet canım o ilaçtan şimdi bir kaç eczaneye daha gidicem olmadı dr ararım bulamadım derim neyse ben çıkıyorum sonra görüşürüz

canım ya valla yakında olsam gelirdimm...allahtan çocukların biraz büyükler ufacık yardımları bile insana yeter sende çok yormadan yap işlerini sen benden daha iyi bilirsin bu aylar çok dikkat etmen lazım...

canım çok saol tşk edrim,evet vallahi o ufak yardımları bana çok büyük fayda sağlıyo iyiki varlar canlarım benim,babalarının bir lafı var herzaman iyiki doğurmuşum sizi der çocuklara,şimdi bende öyle diyorum,evet cnm yavaştan yapıyorum zaten fazlasını istesemde yapamıyoum çok halsizim,neyse cnm arada yazarım yine ben pc açık öpüyorum seni çok saol desteğin için.

rica ederşm nedemek canım benim hadi kolay gelsin...

iyi akşamlar reyhancımmm nasılsın canım sende ilk ay ne gibi belirtilerin vardı canımmm benim şuan sol kasığım ağrıyor ve reglime 2-3 güün canım ve beyaz beyaz akıntım oluyor ama reglimden önce olurdu ama kırmızımsı olurdu bu çok farklı

esraaa yeleklerin fotoları var yükleyim mi burdaysaaann

CEYLİN BENİMDE 2 3gün önce k.rengiye yakın olurdu çok az bişey oldu pembemsi ertesi gün sonraki gün bişey yoktu akıntı beyaz ve çoktuu inş kocişin gitti die hediye gelmiştir bebiş

tooxic canım iyi akşamlar bişi soracam hamileliğin ilk ayında ne gibi belirtilerin olmuştu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…