Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tooxic canım iyi akşamlar bişi soracam hamileliğin ilk ayında ne gibi belirtilerin olmuştu canım

MRB canım aynı adet gibi diolar ya öle işte tek belirti göğüslerimin ağrısı adete az kalınca geçerdi geçmemişti halada devam ediobende bide pembemsi akıntı olur sonra adet gelir bu 1 gün oldu sonra bişey yok gayet beyaz akıntı normalde adetten önce sarı oluo ya öle deildi ve bebiş

mrb canım inşşş eşim gitti diye meleğim annesine can yoldaşı olmaya gelecektir
normalde bende de regliden önce pembemsi olurdu ve en geç 20 sinde regli olmam gerek çünküü zamanında yumurtladım canım ve o akıntı beyaz beyz olur
eşimde soruyor hani bişey yokmu diye oda çok istiyor zamanı geldi artık falan demeye başladı ve bende çok çok istiyorum hakkımda hayırlısı olsun

aminn canım allah sana kocanın yokluğunu aratmasın die melek yollamıştır belkide.

inşşş canım benimde aniden sol tarafımda ağrı oluyor gögüslerim şişti ve halsizlik var reglimden önce böyle olmazdı hayırlısı olsun artık

kıss bizi habersiz bırkma allah gönlünüze göre versin
bugün kontrolümüz vardı kesin kız 13. haftada belli olmuştu ama iice kesinleşti
bide artık çıktı karnım cuma günü birden bire hamile pantolonlarına geçiş yaptım
kızıma bişey almadım daha vaktimiz kalmamıştı haftaya inş

bırakmam canım saolasın inşş canımcımmm
ayy çok sevindim teyzesi yer onu kuzucummmm bu yıl herkesin kızı olyor eltiminde kızı olacak allah izin verirse

bırakmam canım saolasın inşş canımcımmm
ayy çok sevindim teyzesi yer onu kuzucummmm bu yıl herkesin kızı olyor eltiminde kızı olacak allah izin verirse

evet kız yılı galiba biz okulda3 hamileyiz 3 de kızz

kızlar meraba kimseler yok galiba,ben çok kötüyüm,çok midem bulanıp çok çıkartıyorum hepte yatıyorum mideye iyi gelicek ne olabiir sizce yaa.şuan hiç bişeyin iyi geliceğini zannetmiyorum ama.

Kızlar günaydın ben geldim:) Cumartesi doktora gittik ve kanda gebelik istedi 2065.1 çıktı haftaya cumartesi tahlillerimiz var:) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah:)

Kızlar günaydın ben geldim:) Cumartesi doktora gittik ve kanda gebelik istedi 2065.1 çıktı haftaya cumartesi tahlillerimiz var:) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah:)
günaydın canım... çok sevindim hadi bakalım 9 ay sürecek sevinçli bir döneme girdin allahımm sağklıa ikinizi birbirinize kavuştursun..

günaydın kızlar iyi haberlerle dolu yeni bir hafta diliyorum

günaydın canım inş. Dediğin gibi olur

kızlar günaydın ben geldim:) cumartesi doktora gittik ve kanda gebelik istedi 2065.1 çıktı haftaya cumartesi tahlillerimiz var:) rabbim hepinize nasip etsin inşallah:)

hoşgeldin taze anne
ohh çok şükür rahatlamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…