tooxic canım iyi akşamlar bişi soracam hamileliğin ilk ayında ne gibi belirtilerin olmuştu canım
mrb canım inşşş eşim gitti diye meleğim annesine can yoldaşı olmaya gelecektir
normalde bende de regliden önce pembemsi olurdu ve en geç 20 sinde regli olmam gerek çünküü zamanında yumurtladım canım ve o akıntı beyaz beyz olur
eşimde soruyor hani bişey yokmu diye oda çok istiyor zamanı geldi artık falan demeye başladı ve bende çok çok istiyorum hakkımda hayırlısı olsun
aminn canım allah sana kocanın yokluğunu aratmasın die melek yollamıştır belkide.
inşşş canım benimde aniden sol tarafımda ağrı oluyor gögüslerim şişti ve halsizlik var reglimden önce böyle olmazdı hayırlısı olsun artık
kıss bizi habersiz bırkma allah gönlünüze göre versin
bugün kontrolümüz vardı kesin kız 13. haftada belli olmuştu ama iice kesinleşti
bide artık çıktı karnım cuma günü birden bire hamile pantolonlarına geçiş yaptım
kızıma bişey almadım daha vaktimiz kalmamıştı haftaya inş
bırakmam canım saolasın inşş canımcımmm
ayy çok sevindim teyzesi yer onu kuzucummmm bu yıl herkesin kızı olyor eltiminde kızı olacak allah izin verirse
Slm kızlar naber nasılsiniz
Iyi canım kaynatamin kırkini okuttukta bugün biraz yoruldum uzanıyorum
günaydın kızlar iyi haberlerle dolu yeni bir hafta diliyorum
günaydın canım... çok sevindim hadi bakalım 9 ay sürecek sevinçli bir döneme girdin allahımm sağklıa ikinizi birbirinize kavuştursun..Kızlar günaydın ben geldim:) Cumartesi doktora gittik ve kanda gebelik istedi 2065.1 çıktı haftaya cumartesi tahlillerimiz var:) Rabbim hepinize nasip etsin inşallah:)
günaydın kızlar iyi haberlerle dolu yeni bir hafta diliyorum
kızlar günaydın ben geldim:) cumartesi doktora gittik ve kanda gebelik istedi 2065.1 çıktı haftaya cumartesi tahlillerimiz var:) rabbim hepinize nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?