günaydın canım inş. Dediğin gibi olur
hoşgeldin taze anne
ohh çok şükür rahatlamışsındır
günaydın canım... çok sevindim hadi bakalım 9 ay sürecek sevinçli bir döneme girdin allahımm sağklıa ikinizi birbirinize kavuştursun..
görürsün kuşum inş. Kalp atışını da görücen dr ne zaman gel dedi bi dahaşükür valla kuşum bide bebeğimi görüp kalp atışlarını dinlesem şimdilik yeter bana rabbim sağlıkla kucağımıza almayı diğer kızlara da hamile kalıp sağlıkla hayırla doğurmayı nasip etsin bu arada deli gibi yiyorum ama tatlıdan nefret ettim :) sadece tek birşey yiyorum onuda bidon bidon yiyom nerdeyse:)
sen nasılsın bebiş nasıl?
geçmiş olsun ebrargörürsün kuşum inş. Kalp atışını da görücen dr ne zaman gel dedi bi daha
amin kuşum rabbim dualarını kabul etsin
oh oh maşallah ye kuşum ye ,sende bendensin canım bende aynen öyle bidon bidon yedim o dediğinden
Ya ben pek iyi sayılmam grip oldum 3 gündür cebelleşiyorum kendimle
günaydın ebrar nasılsın...
geçmiş olsun ebrar
iyi hafta başlarııı kıslar gününüz aydın olsun inşallah bu hafta herkese uğurlu gelir.
nabersiniz. ben iyim yorgunummmm dün bütüngün kalem yaptım çoook yoruldum bugün iş.
diğer çalışma devam ediyo kocişim bugünde evde 16.cı gün bugün. artık yarın öbürgün yok. allah nasip ettiyse tutar napalım. ama 3 gündür kasık ağrım çok yürürken bile acıyo. herhal içerde çatlama çalışması var. ama akıntıyı göremedim. yada spermlerle gitti bilmom.
ebrarım geçmiş olsun kuzummmm dikkat et kendine yafff ne gribi bu şimdi. evde yoruyon kendini dimi
canım inşallah hayırlı haberin gelir....iyi hafta başlarııı kıslar gününüz aydın olsun inşallah bu hafta herkese uğurlu gelir.
nabersiniz. ben iyim yorgunummmm dün bütüngün kalem yaptım çoook yoruldum bugün iş.
diğer çalışma devam ediyo kocişim bugünde evde 16.cı gün bugün. artık yarın öbürgün yok. allah nasip ettiyse tutar napalım. ama 3 gündür kasık ağrım çok yürürken bile acıyo. herhal içerde çatlama çalışması var. ama akıntıyı göremedim. yada spermlerle gitti bilmom.
bugün doktora gideceğim.. başımda inanılmaz bi ağrıda başladı....saol güzelim ya iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın
canım inşallah hayırlı haberin gelir....
bugün doktora gideceğim.. başımda inanılmaz bi ağrıda başladı....
saol bidenem yok be kuşum geçen dedim ya beni danışma yaptılar
o zaman bayağa soğuktu bayağa üşümüştüm başım falan ağrımıştı soğuktan
ondan sonra böyle oldum
görürsün kuşum inş. Kalp atışını da görücen dr ne zaman gel dedi bi daha
amin kuşum rabbim dualarını kabul etsin
oh oh maşallah ye kuşum ye ,sende bendensin canım bende aynen öyle bidon bidon yedim o dediğinden
Ya ben pek iyi sayılmam grip oldum 3 gündür cebelleşiyorum kendimle
c vitamini al bol boll meyva ye ozaman cnmmm danışmanıza başlıycam deseydin gidip hasta ettiniz beni dicektin.
bugün midem feci yanıyo benimde büsküvi yedim ondan sanırım:) tatlı sevmiyo benimki:) geçmiş olsun tatlım bol bol meyve suyu iç taze sık ve iç:)
yok aslında hasta değilimde karnımda inanılmaz bir ağrı var. öyleki sanki içerde çocuk varda tekme atyor gibi... bi kontrole gideyim dedim eşimde ihmal etme dedi....aa sana noldu kuşum sendemi hasta oldun:2::2:
allah allah neden acaba kuşum aman dikkat et hemen git bakalım dr ayok aslında hasta değilimde karnımda inanılmaz bir ağrı var. öyleki sanki içerde çocuk varda tekme atyor gibi... Bi kontrole gideyim dedim eşimde ihmal etme dedi....
günaydın canımm iyi haftalar inş.canım inş.günaydın kızlarrrr iyi haftalar hepinize bol bol güzel haber alma dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?