Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canım inş. Dediğin gibi olur

hoşgeldin taze anne
ohh çok şükür rahatlamışsındır

Şükür valla kuşum bide bebeğimi görüp kalp atışlarını dinlesem şimdilik yeter bana Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı diğer kızlara da hamile kalıp sağlıkla hayırla doğurmayı nasip etsin bu arada deli gibi yiyorum ama tatlıdan nefret ettim :) Sadece tek birşey yiyorum onuda bidon bidon yiyom nerdeyse:)
Sen nasılsın bebiş nasıl?

görürsün kuşum inş. Kalp atışını da görücen dr ne zaman gel dedi bi daha
amin kuşum rabbim dualarını kabul etsin
oh oh maşallah ye kuşum ye ,sende bendensin canım bende aynen öyle bidon bidon yedim o dediğinden
Ya ben pek iyi sayılmam grip oldum 3 gündür cebelleşiyorum kendimle

geçmiş olsun ebrar

iyi hafta başlarııı kıslar gününüz aydın olsun inşallah bu hafta herkese uğurlu gelir.
nabersiniz. ben iyim yorgunummmm dün bütüngün kalem yaptım çoook yoruldum bugün iş.
diğer çalışma devam ediyo kocişim bugünde evde 16.cı gün bugün. artık yarın öbürgün yok. allah nasip ettiyse tutar napalım. ama 3 gündür kasık ağrım çok yürürken bile acıyo. herhal içerde çatlama çalışması var. ama akıntıyı göremedim. yada spermlerle gitti bilmom.

günaydın kuşum
hadi bakalım inş. tutar bu ay hayırlısıyla

ebrarım geçmiş olsun kuzummmm dikkat et kendine yafff ne gribi bu şimdi. evde yoruyon kendini dimi

saol bidenem yok be kuşum geçen dedim ya beni danışma yaptılar
o zaman bayağa soğuktu bayağa üşümüştüm başım falan ağrımıştı soğuktan
ondan sonra böyle oldum

canım inşallah hayırlı haberin gelir....
saol güzelim ya iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın
bugün doktora gideceğim.. başımda inanılmaz bi ağrıda başladı....

saol bidenem yok be kuşum geçen dedim ya beni danışma yaptılar
o zaman bayağa soğuktu bayağa üşümüştüm başım falan ağrımıştı soğuktan
ondan sonra böyle oldum

c vitamini al bol boll meyva ye ozaman cnmmm danışmanıza başlıycam deseydin gidip hasta ettiniz beni dicektin.

Bugün midem feci yanıyo benimde büsküvi yedim ondan sanırım:) Tatlı sevmiyo benimki:) Geçmiş olsun tatlım bol bol meyve suyu iç taze sık ve iç:)

c vitamini al bol boll meyva ye ozaman cnmmm danışmanıza başlıycam deseydin gidip hasta ettiniz beni dicektin.

yiyorum ca habire meyve yiyorum inş. çabuk geçer
bende aynen öyle dedim ama ne fayda danışmalarına..............
Onların yüzünden hasta oldummm ben:2::2::2::2:

bugün midem feci yanıyo benimde büsküvi yedim ondan sanırım:) tatlı sevmiyo benimki:) geçmiş olsun tatlım bol bol meyve suyu iç taze sık ve iç:)

saol güzelim elimden geldiğince yiyorum inş. Geçer tez vakitte
ya benimki de tatlıyı sevmiyo ben o kadar ekşi yedim ki çocuk doğunca çok suratsız olcak diyordum ama şimdi artık yiyebiliyorum tatlı

günaydın kızlarrrr iyi haftalar hepinize bol bol güzel haber alma dileğiyle

yok aslında hasta değilimde karnımda inanılmaz bir ağrı var. öyleki sanki içerde çocuk varda tekme atyor gibi... Bi kontrole gideyim dedim eşimde ihmal etme dedi....
allah allah neden acaba kuşum aman dikkat et hemen git bakalım dr a

günaydın kızlarrrr iyi haftalar hepinize bol bol güzel haber alma dileğiyle
günaydın canımm iyi haftalar inş.canım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…