canım günaydın sanada.. amin inşallah...günaydın kızlarrrr iyi haftalar hepinize bol bol güzel haber alma dileğiyle
evet hamileykende vardı bu ağrı dün sabah mide bulantısıyla uyandım azdaha çıkartıyordum kötü oldum bu ağrıda üstüne denk geldi....allah allah neden acaba kuşum aman dikkat et hemen git bakalım dr a
günaydın canımm iyi haftalar inş.canım inş.
kızlar çok yoğunum bugün gelemeyebilirim.öptüm hepinizi:)
canım günaydın sanada.. amin inşallah...
evet hamileykende vardı bu ağrı dün sabah mide bulantısıyla uyandım azdaha çıkartıyordum kötü oldum bu ağrıda üstüne denk geldi....
kız rondina sendemi hamilesin yoksaaa ayy inşallah sendende güsel haber alırız sonra benden.
bakalım ne çıkacakhayırdır canım ya inş.bebiş vardır gidipte güzel haberlerle gelirsin inş.
pek umudum yok ama inşallah diyorum...kız rondina sendemi hamilesin yoksaaa ayy inşallah sendende güsel haber alırız sonra benden.
hadi be gülüm inş. sıra sende
cnmm nebilim yaaaa otlar içiyomyaaa dikkat ettim mideme dokunuyo reflü varya bende midemi bozuyoyaaa öbür ay içemicem galiba buay da dünden itibaren bıraktım. zaten buayda tutmassa ocakda dr. gidicm artık borçlarım bitti şükür.
ama buay farklı yöntemler kullanıyom yastık mastık koyuyom oynaşırken zeyno gibi yazdım
sonrasında dikiyom bacakları. bakalım belki tuttururuz
yaa demek mideni bozdu aman canım bırak o zaman bi yeri iyileştirirken başka yeri bozma
hadi bakalım inş. ocakta bebişi görmeye gidersin dr a
canım inşallahhh bu arada miden için kudret narı kullan mutlaka inanılmaz faydalı ben kendimi bildim bileli kullanırım çokta iyi gelir...afr cimm naber nasılsınnn
rondinacımmm hiçbelli olmaz belkide tutmuştur bebiş. iyi haberlerle gelirsin inşallah
canım inşallahhh bu arada miden için kudret narı kullan mutlaka inanılmaz faydalı ben kendimi bildim bileli kullanırım çokta iyi gelir...
bak onu bal karıştırılmamış al sen kendin bal karıştır tamammı... aktardan alacaksın....kırk kilit otuda iyi geliyo diyolardı bu içtiğim otların içinde kattım hangisi bozuyo midemi bilmomm biri dokunuyo taş gibi oluyo midem bide bulanıp duruyo reflümü azdırıyo.onuda denim aktarcılardan mı alıcaz cnm
bak onu bal karıştırılmamış al sen kendin bal karıştır tamammı... aktardan alacaksın....
didem yine yoğun galiba gelmedi kepeklimde yokk
mehtap dan haberi olan varmı. Ay ben herkesi merak ediyomya.. Baya eleman kaybımız var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?