Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın kızlarrrr iyi haftalar hepinize bol bol güzel haber alma dileğiyle
canım günaydın sanada.. amin inşallah...

allah allah neden acaba kuşum aman dikkat et hemen git bakalım dr a

günaydın canımm iyi haftalar inş.canım inş.
evet hamileykende vardı bu ağrı dün sabah mide bulantısıyla uyandım azdaha çıkartıyordum kötü oldum bu ağrıda üstüne denk geldi....

canım günaydın sanada.. amin inşallah...

evet hamileykende vardı bu ağrı dün sabah mide bulantısıyla uyandım azdaha çıkartıyordum kötü oldum bu ağrıda üstüne denk geldi....

hayırdır canım ya inş.bebiş vardır gidipte güzel haberlerle gelirsin inş.

hadi be gülüm inş. sıra sende

cnmm nebilim yaaaa otlar içiyomyaaa dikkat ettim mideme dokunuyo reflü varya bende midemi bozuyoyaaa öbür ay içemicem galiba buay da dünden itibaren bıraktım. zaten buayda tutmassa ocakda dr. gidicm artık borçlarım bitti şükür.
ama buay farklı yöntemler kullanıyom yastık mastık koyuyom oynaşırken zeyno gibi yazdım
sonrasında dikiyom bacakları. bakalım belki tuttururuz

yaa demek mideni bozdu aman canım bırak o zaman bi yeri iyileştirirken başka yeri bozma
hadi bakalım inş. ocakta bebişi görmeye gidersin dr a

yaa demek mideni bozdu aman canım bırak o zaman bi yeri iyileştirirken başka yeri bozma
hadi bakalım inş. ocakta bebişi görmeye gidersin dr a

ivetttt midem tuhaftır herşeyi yiyip içemem. aslında baya faydası olduydu otların.
niyse bakalımmmm nasipppp tutarsa iyi olur herhalde. amnnnnnnn takmak istemiyom üzülüyom aklıma geldimi.

afr cimm naber nasılsınnn
rondinacımmm hiçbelli olmaz belkide tutmuştur bebiş. iyi haberlerle gelirsin inşallah

canım inşallahhh bu arada miden için kudret narı kullan mutlaka inanılmaz faydalı ben kendimi bildim bileli kullanırım çokta iyi gelir...

kırk kilit otuda iyi geliyo diyolardı bu içtiğim otların içinde kattım hangisi bozuyo midemi bilmomm biri dokunuyo taş gibi oluyo midem bide bulanıp duruyo reflümü azdırıyo.onuda denim aktarcılardan mı alıcaz cnm

bak onu bal karıştırılmamış al sen kendin bal karıştır tamammı... aktardan alacaksın....

didem yine yoğun galiba gelmedi kepeklimde yokk
MEHTAP dan haberi olan varmı. ay ben herkesi merak ediyomya.. baya eleman kaybımız var dimi

kızçeler ben geldim uykusuzluktan geberiyom bütün gece hastanedeydik kocam bileğini kırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…