Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

dünürüm hoşgeldinnnnnnn çok geçmiş olsun canım yaaa

aaaaaaaaaa çok geçmiş olsun cnmm yaa nasıl kırıldıki. Zorya kırık offf üzüldüm bak şimdi.

anaamm geçmiş olsun kuzucum nasıl becerdi bileğini kırmayı

ay saolun bacılarım ya merdivenden düştü sağ el bileği gitti off off üst bile giyemiyo bide nazlı çekeceğim var benim allahtan küçük müş 15 günde düzelirmiş
siz nasılsınız bakim

ay saolun bacılarım ya merdivenden düştü sağ el bileği gitti off off üst bile giyemiyo bide nazlı çekeceğim var benim allahtan küçük müş 15 günde düzelirmiş
siz nasılsınız bakim

ah canım ya ucuz kurtulmuş desene
allahtan büyük bi sorun çıkmamış çok çokk geçmiş olsun
allah senin yardımcın olsun kuşum

siz nasılsınız bakim

allah ikinizede yardım etsin cnmmmm çok geçmiş olsun bukadarla geçsin. başına filan bişi olmamış cnm. aya fln kırılsaydı enaz 3 ay yürüyemesdi. verilniş sadakanız varmış.
eeee insanın canı yandımı aklı orda olur nazlanır tabi.

dimi aklı orda şimdi durup durup eline bakıyo
morali çok bozuldu ama ya başka bişey olsaydı kızımı göremeyecekmiydim diyip duruyo canım ya

ballamı içiliyo. reflüyemi faydalı cnm. gerçi netten araştırırım. şuan iyi midem ot içmiyom 2 gündür. ama bu dediğin tedavi ediyosa içerim tabi
canım onu kullanırken başka hiçbir ot falan kullanma bu sana yetecek artacak bile araştır ve gör faydalarını....
kızçeler ben geldim uykusuzluktan geberiyom bütün gece hastanedeydik kocam bileğini kırdı

canım çok çok geçmiş olsun.. eşlerin nazlarıda fenadır :)))

kızlar ben çıkıyorum gelince görüşürüz... bi doktoruma görünüp geleyim... buarada baş ağrım gittikçe artıyor

saol canım benim senin neyin var

canım hadi git bi bakalım rabbim acil şifa versin

kız dünür yinemi geçmişi okuyon
ebrarım bu karı geçmişe çok takılıyo

anacım bu karı geçmişe de takılsa görür sanırım bizim yazdıklarımızı
dimi yanii

tmm cnmm nette gördüm mideye faydalıymışş alıcam buay. inşallah tedavi eder.
hadi güle güleee iyi haberlerle gelirsin inşallah

adetim 2 gün geçti ,adet belirtim yok ama şiddetli bel ve yalnızca sağda kasık ağrım vardı ,haftasonu kan testi yaptırdım ama birşey anlamadım anlayan var mı bunun hangi hanesi 5 ve üstü olması gerekiyor :97: sonuç şu : beta hcg..0,1 mlu/ml 0-2 mlu/mlmlu/ml 00-22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…