Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar ama ben sizede slm verdim aman şu geçmişi okuma huyuma kızıyorum zati bana güüüüüüllllllllllllllllllll ablaaaaaaaaa ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz bakın sizede bi hediye aldım dünürüme almadım şimdi beni affettiniz z dimi affetmessenizzzzzzzzzz küserim bakkkk

gebe deilsin demek cnmmm. normal gecikme olmuş. allah bekletmesin cnm. tez zamanda hamiş kalırsın inşallah.
didemcim insan kaza geçirdimi hemen aklına kötü düşünceler gelir. allah korumuş kocanı cnm.

tatlım beta hcg nin karşısındaki değerin 5 ve üstü olması lazım

Kızlarrrrrrrrr ama bana tamam affettikkkk demedinizzzzzz burdaki ablalarla dedikodu yapıyorduk acık ona takıldım direk son sayfaya geçtim orda da dünürüm vardııı bakkk affetmeyenin bebişi kaynanasına benzesin derimmmmmmmm ona göre

aboooooooooooo bence affedin bacılar

geçmişi okurkendemi bizim yazdıklarımızı okumuyon görmüyon.

bi daha olmasın ama tamam mı

benim elemanda grip olmuş bana bulaştırmasın diye eve gönderdim offf bütün iş başıma kaldı

Katılıyorumm. Beni görmemezlikden gelindimi en kısdığım şeylerden biri.

ama gül abla ben görmezden gelmedim ki sabah girdim günaydın kızlar dedimmmmmmmmm ondan sonra yanımdaki ablayla dedikodu yapıyorduk son sayfaya atlıyı verdimmmm orda da dünürüm vardııııııııı tamammmm ablaaaaaaaaaaa nolursunnnnnnnnn beni affeyle bak şu mübarek ayda küslük olmaz kiiiiiiiii ve birde ben böyle küs kalamam ki şimdi yanında olsaydım kendimi affettirirdim de uzaktan olmuyo abllllllaaaaaaaaaaa beniiiiiiiii affeyllllleeeeeeeeeeeeeee yütfen yütfen yütfemmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…