kız dünür yinemi geçmişi okuyon
ebrarım bu karı geçmişe çok takılıyo
adetim 2 gün geçti ,adet belirtim yok ama şiddetli bel ve yalnızca sağda kasık ağrım vardı ,haftasonu kan testi yaptırdım ama birşey anlamadım anlayan var mı bunun hangi hanesi 5 ve üstü olması gerekiyor :97: sonuç şu : beta hcg..0,1 mlu/ml 0-2 mlu/mlmlu/ml 00-22
adetim 2 gün geçti ,adet belirtim yok ama şiddetli bel ve yalnızca sağda kasık ağrım vardı ,haftasonu kan testi yaptırdım ama birşey anlamadım anlayan var mı bunun hangi hanesi 5 ve üstü olması gerekiyor :97: sonuç şu : beta hcg..0,1 mlu/ml 0-2 mlu/mlmlu/ml 00-22
Kızlar ama ben sizede slm verdim aman şu geçmişi okuma huyuma kızıyorum zati bana güüüüüüllllllllllllllllllll ablaaaaaaaaa ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzz bakın sizede bi hediye aldım dünürüme almadımşimdi beni affettiniz z dimi affetmessenizzzzzzzzzz küserim bakkkk
Kızlarrrrrrrrr ama bana tamam affettikkkk demedinizzzzzz burdaki ablalarla dedikodu yapıyorduk acık ona takıldım direk son sayfaya geçtim orda da dünürüm vardııı bakkk affetmeyenin bebişi kaynanasına benzesin derimmmmmmmm ona göre
Kızlarrrrrrrrr ama bana tamam affettikkkk demedinizzzzzz burdaki ablalarla dedikodu yapıyorduk acık ona takıldım direk son sayfaya geçtim orda da dünürüm vardııı bakkk affetmeyenin bebişi kaynanasına benzesin derimmmmmmmm ona göre
gebe deilsin demek cnmmm. normal gecikme olmuş. allah bekletmesin cnm. tez zamanda hamiş kalırsın inşallah.
didemcim insan kaza geçirdimi hemen aklına kötü düşünceler gelir. allah korumuş kocanı cnm.
aboooooooooooo bence affedin bacılar
geçmişi okurkendemi bizim yazdıklarımızı okumuyon görmüyon.
tatlım beta hcg nin karşısındaki değerin 5 ve üstü olması lazım
bi daha olmasın ama tamam mı
ben kaynanamı seviyommmmm benzesin ona huyusuyu temiz huylu kadındır.
katılıyorumm. beni görmemezlikden gelindimi en kısdığım şeylerden biri.
Bi daha olmasın ama tamam mı
yalaka gelin nolcakkkkkkkkkkkkkkkkk
Katılıyorumm. Beni görmemezlikden gelindimi en kısdığım şeylerden biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?