Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm kıslar ya sabah sabah bütün heyecanımı aldı g.zekalı adam ya offf
bu arada kesiiiinn kızmış

slm canım hoşgeldin hayırdır ya noldu

günaydın tatlım hoşgeldin ne oldu

aman yoktan yere canımı sıktı ya ıvır zıvır evi dağıtıo kitaplığın üsütne eline ne geçerse atıo bide sen işine bak benim şahsi eşyalarıma karışma dio karışmıcam dolabını da düzlemicem ütüüsünü de yapmıcam arabası da onun olsun satsın bana küçük araba alsın kendi rahat ben sürünüom kıllığına öğretmio da ehliyetim var ama vermio bile. onun komidiinin de takı kutum vardı al onu ordan dedi
bende aldım ve dedimki dolabınm heryeri eşyalarıyla doluydu bu taraf benim al gömleklerini ceketletrini bide benimkileri sıkıştırıp kendi gömlekleri kırışmasın die rahat rahat koyuyodu benim kutum battı beyfendiye böle olacakmış artık bağırıp çağıracakmışş defolsun hyaa

Son düzenleme:
Gül ablaaaaaaaaa yorumunu bekliyorum bu arda ben bi sigara içip geliyorummmmmmmm

amannn tatlım sinir yapma boşver boykot et evde onun işini yapma sende gitsin anası ütülesin gömleklerini

aman kuşum ya bırak takma sen bebeğine bak gerisi önemsiz şeyler

Kızlarrrr ben kaçtım gene yanınıza:) Nasılsınız bakem deli oldum bi çizelge yapamadım bebişime en fiyakalısınıdan:)

hayırdır canım söyle bakalım bildiğimiz bi konuysa yardım ederiz tabi ki

ya benim hastalığıma 10 gün var daha dün test yaptım negatif çıktı sorum acaba bu on günü değerlendirme ihtimalim olabilirmi yumurtlama bittikten sonradahamile kalma olasılığı varmıbu ay 3.denememizdi Ya ALLah herkese en güzelini nasip etsin

tatlım bu ne acele testi çok erken yapmışsın negatif çıkması gayet normal
yumurtlamadan sonra çatlama olur güzelim çatlamadan bir iki gün sonra değerlendirilebilir ama sonrasında gerek yok bildiğim kadarıyla

amannn tatlım sinir yapma boşver boykot et evde onun işini yapma sende gitsin anası ütülesin gömleklerini

yapmıcam görsün ya haftasonuda yardım etmedi burda evler çok büyük bütün halıları ben kaldırdım sildim önce birsürü laf söledi sonra yardım etmeye kalktı bende istemedim çokk canımı sıktı yine ağlatıo beni yaaa bide ben maaşımı çekmeye üşendim ondan biraz para almkıştım aramış parayı çek getir bu akşam dio zaten benim elime 200 anca kalıodu gerisini hep ona veriodum vermicem işte atcam bankaya buna güven mi olur şimdi başlar yine eve hiç bişey almıcam yarı yarıya masrafı paylaşcaz ben tüm paramı ona veriom sonra benim tüm masrafı mı o karşılıo oluo ben ne bişey veriom ne bişey kazanıom gibi herşeyi o ödüo görsün 1 kuruş bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…