genelde kaynanalar sevilmez dimi seven oldumu yalaka denir. inşalllllllllllllahhhhhh damadın yalaka olurcadı kaynana nolcak
slm kıslar ya sabah sabah bütün heyecanımı aldı g.zekalı adam ya offf
bu arada kesiiiinn kızmış
slm kıslar ya sabah sabah bütün heyecanımı aldı g.zekalı adam ya offf
bu arada kesiiiinn kızmış
slm canım hoşgeldin hayırdır ya noldu
günaydın tatlım hoşgeldin ne oldu
Arkadaşlar hamile olanlar bizleride bilgilendirin birazbolurr
amannn tatlım sinir yapma boşver boykot et evde onun işini yapma sende gitsin anası ütülesin gömlekleriniaman yoktan yere canımı sıktı ya ıvır zıvır evi dağıtıo kitaplığın üsütne eline ne geçerse atıo bide sen işine bak benim şahsi eşyalarıma karışma dio karışmıcam dolabını da düzlemicem ütüüsünü de yapmıcam arabası da onun olsun satsın bana küçük araba alsın kendi rahat ben sürünüom kıllığına öğretmio da ehliyetim var ama vermio bile. onun komidiinin de takı kutum vardı al onu ordan dedi
bende aldım ve dedimki dolabınm heryeri eşyalarıyla doluydu bu taraf benim al gömleklerini ceketletrini bide benimkileri sıkıştırıp kendi gömlekleri kırışmasın die rahat rahat koyuyodu benim kutum battı beyfendiye böle olacakmış artık bağırıp çağıracakmışş defolsun hyaa
Arkadaşlar hamile olanlar bizleride bilgilendirin birazbolurr
aman yoktan yere canımı sıktı ya ıvır zıvır evi dağıtıo kitaplığın üsütne eline ne geçerse atıo bide sen işine bak benim şahsi eşyalarıma karışma dio karışmıcam dolabını da düzlemicem ütüüsünü de yapmıcam arabası da onun olsun satsın bana küçük araba alsın kendi rahat ben sürünüom kıllığına öğretmio da ehliyetim var ama vermio bile. onun komidiinin de takı kutum vardı al onu ordan dedi
bende aldım ve dedimki dolabınm heryeri eşyalarıyla doluydu bu taraf benim al gömleklerini ceketletrini bide benimkileri sıkıştırıp kendi gömlekleri kırışmasın die rahat rahat koyuyodu benim kutum battı beyfendiye böle olacakmış artık bağırıp çağıracakmışş defolsun hyaa
Kızlarrrr ben kaçtım gene yanınıza:) Nasılsınız bakem deli oldum bi çizelge yapamadım bebişime en fiyakalısınıdan:)
hayırdır canım söyle bakalım bildiğimiz bi konuysa yardım ederiz tabi ki
ya benim hastalığıma 10 gün var daha dün test yaptım negatif çıktı sorum acaba bu on günü değerlendirme ihtimalim olabilirmi yumurtlama bittikten sonradahamile kalma olasılığı varmıbu ay 3.denememizdi Ya ALLah herkese en güzelini nasip etsin
amannn tatlım sinir yapma boşver boykot et evde onun işini yapma sende gitsin anası ütülesin gömleklerini
Slm kızlar naber basılsiniz iğnemi vurundum geldim
aman kuşum ya bırak takma sen bebeğine bak gerisi önemsiz şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?