tatlım bu ne acele testi çok erken yapmışsın negatif çıkması gayet normal
yumurtlamadan sonra çatlama olur güzelim çatlamadan bir iki gün sonra değerlendirilebilir ama sonrasında gerek yok bildiğim kadarıyla
Slm kızlar naber basılsiniz iğnemi vurundum geldim
Slm kızlar naber basılsiniz iğnemi vurundum geldim
yapmıcam görsün ya haftasonuda yardım etmedi burda evler çok büyük bütün halıları ben kaldırdım sildim önce birsürü laf söledi sonra yardım etmeye kalktı bende istemedim çokk canımı sıktı yine ağlatıo beni yaaa bide ben maaşımı çekmeye üşendim ondan biraz para almkıştım aramış parayı çek getir bu akşam dio zaten benim elime 200 anca kalıodu gerisini hep ona veriodum vermicem işte atcam bankaya buna güven mi olur şimdi başlar yine eve hiç bişey almıcam yarı yarıya masrafı paylaşcaz ben tüm paramı ona veriom sonra benim tüm masrafı mı o karşılıo oluo ben ne bişey veriom ne bişey kazanıom gibi herşeyi o ödüo görsün 1 kuruş bile yok
teşekkür ederim canım napim bende heyecanlıyım dayanamadım baktım hayırlısı olsun artık sen hamilemisin???
esraersoy hoşgeldin..
anammmm para hesabı olmaz kız karı koca arasındayapmıcam görsün ya haftasonuda yardım etmedi burda evler çok büyük bütün halıları ben kaldırdım sildim önce birsürü laf söledi sonra yardım etmeye kalktı bende istemedim çokk canımı sıktı yine ağlatıo beni yaaa bide ben maaşımı çekmeye üşendim ondan biraz para almkıştım aramış parayı çek getir bu akşam dio zaten benim elime 200 anca kalıodu gerisini hep ona veriodum vermicem işte atcam bankaya buna güven mi olur şimdi başlar yine eve hiç bişey almıcam yarı yarıya masrafı paylaşcaz ben tüm paramı ona veriom sonra benim tüm masrafı mı o karşılıo oluo ben ne bişey veriom ne bişey kazanıom gibi herşeyi o ödüo görsün 1 kuruş bile yok
ne demek canım ya tabiki o karşılayacak senin masrafını
sen çalışmasan nolcak yine yapmıcakmı ay çok fenaymış seninki bacım
allah yardımcın olsun ben bende para olduğu halde eşime diyom ki para ver pazara gitcem şunu alcam bunu alcam yarın öbür gün işten çıksam en azından alışmış olsun şimdiden
esraaaaaaaaaa zeynepppppppppppppppp hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
anammmm para hesabı olmaz kız karı koca arasında
Hoşbulduuuuuuuuuuum delim:) Naber? Yaaa bana çizelge yap bebişim çizelgesiz 5. haftasına girdi uyuz teyse:)
anammmm para hesabı olmaz kız karı koca arasında
he kısss herşeyin çetrefillisi beni bulur yok daha var ya şunu ödedim bunu ödedim der benim param buhar hiiçbişey ödemez benim param daha hastaneye gideince falan bile elini cebine atmıodu ya bende gurur yapıodum veriodum artık vermiom versin yaranılmaz ona sorsan melek gibi adam beyfendi offffffffffffffffffff
tabi ki hayırlısı olsun tatlım ama acele etme adetini bekle inş. gelmez tabi
ewet ben hamileyim canım
katılıyorum sana bencede para hesabı olmaz
sat söle yapem bacıııııııııııııııııııııııııııııııııı teyzesi yer minik kuzusunu çizelgeler feda ona
katılıyorum sana bencede para hesabı olmaz
kıllık yapsında nerden yaparsa yapsın ya didem ben bi ara atanmamılştım daha benden para alıodun aldığım 300 lira bişeydi bende utanıp veriodum ne kadar vercen diodu bana çünkü bi kere kaçacaktım evden çok sinirlenmiştim 5 kuruşum yoktu şimdi bende atıom köşeye biraz keşke izine ayrılabilseydim kaçıp giderdim olmuo artık yaa yıkıo herseferinde
aaa çok acaip yaa yok be gülüm ben vermeye kalksam benimkinin zoruna gider
bak ikimizde çalışıyoz ama bana hep sorar paran varmı verimmi falan der çünkü beraber ödüyoruz herşeyi onda olmayınca ben veriyorum bende olmayınca o veriyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?