Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

teşekkür ederim canım napim bende heyecanlıyım dayanamadım baktım hayırlısı olsun artık sen hamilemisin???
esraersoy hoşgeldin..

ne demek canım ya tabiki o karşılayacak senin masrafını
sen çalışmasan nolcak yine yapmıcakmı ay çok fenaymış seninki bacım
allah yardımcın olsun ben bende para olduğu halde eşime diyom ki para ver pazara gitcem şunu alcam bunu alcam yarın öbür gün işten çıksam en azından alışmış olsun şimdiden

anammmm para hesabı olmaz kız karı koca arasında

he kısss herşeyin çetrefillisi beni bulur yok daha var ya şunu ödedim bunu ödedim der benim param buhar hiiçbişey ödemez benim param daha hastaneye gideince falan bile elini cebine atmıodu ya bende gurur yapıodum veriodum artık vermiom versin yaranılmaz ona sorsan melek gibi adam beyfendi offffffffffffffffffff

Hoşbulduuuuuuuuuuum delim:) Naber? Yaaa bana çizelge yap bebişim çizelgesiz 5. haftasına girdi uyuz teyse:)

sat söle yapem bacıııııııııııııııııııııııııııııııııı teyzesi yer minik kuzusunu çizelgeler feda ona

anammmm para hesabı olmaz kız karı koca arasında

kıllık yapsında nerden yaparsa yapsın ya didem ben bi ara atanmamılştım daha benden para alıodun aldığım 300 lira bişeydi bende utanıp veriodum ne kadar vercen diodu bana çünkü bi kere kaçacaktım evden çok sinirlenmiştim 5 kuruşum yoktu şimdi bende atıom köşeye biraz keşke izine ayrılabilseydim kaçıp giderdim olmuo artık yaa yıkıo herseferinde

aaa çok acaip yaa yok be gülüm ben vermeye kalksam benimkinin zoruna gider
bak ikimizde çalışıyoz ama bana hep sorar paran varmı verimmi falan der çünkü beraber ödüyoruz herşeyi onda olmayınca ben veriyorum bende olmayınca o veriyor bana

sat söle yapem bacıııııııııııııııııııııııııııııııııı teyzesi yer minik kuzusunu çizelgeler feda ona

15.11.2010 hahhahah daha kırmızı kart yok:) Allahım bebeğimi içimde korusun o doğana kadar kart görmiyim inşallah:)

Canım benim sıkma canını kocan da bebişten dolayı şitres yapmıştır düzelir:)

yüzsüz benide yüzsüz etti ben bikere babasına 20 lira verdim o bile aldı benim babamı öldürsen almaz gelininden para alıo ya var mı öle bişey ya çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…