kıllık yapsında nerden yaparsa yapsın ya didem ben bi ara atanmamılştım daha benden para alıodun aldığım 300 lira bişeydi bende utanıp veriodum ne kadar vercen diodu bana çünkü bi kere kaçacaktım evden çok sinirlenmiştim 5 kuruşum yoktu şimdi bende atıom köşeye biraz keşke izine ayrılabilseydim kaçıp giderdim olmuo artık yaa yıkıo herseferinde
günaydın kuşum hayırdır ya ne iğnesi benim bişeyden haberim yok
naptın ultrason sonucunu gösterdin mi dr a
ne dedi dr iğne ne için ay çok merak ettim yaa
Canım benim sıkma canını kocan da bebişten dolayı şitres yapmıştır düzelir:)
ALLAh sağlıkla kucağına versin inş.peki nasıl belirtiler gördün hamileliğinin başlarında nasıl oldu olayın anlatırmısın biraz??
benim koca öle bişey yapsa ahanda çalışmıyom evde oturuyom bakmak zorundasın ban akoca değilmisin der işi bırakırım valla
teşekkür ederim canım napim bende heyecanlıyım dayanamadım baktım hayırlısı olsun artık sen hamilemisin???
esraersoy hoşgeldin..
günaydın canımm hayırllısı olsun çatlatma idi dimii yeni yaşına bebişinle katılırsın inş
doğum günün kutlu olsunnn
15.11.2010 hahhahah daha kırmızı kart yok:) Allahım bebeğimi içimde korusun o doğana kadar kart görmiyim inşallah:)
bence psikolojik yardım alması şart normal değil hayatım bu davranışlar kendinizi mahvedersiniz
yüzsüz benide yüzsüz etti ben bikere babasına 20 lira verdim o bile aldı benim babamı öldürsen almaz gelininden para alıo ya var mı öle bişey ya çok canım sıkıldı
Canım utrason sonucu yumurtam çatlamamiş sorun var dedi dr ve çatlama iğnesi verdi iki tane birimide yarın vuruncam
a
oo ben öyle desem var ya adam havalar uçar çünkü hiç istemiyor çalışmamı
o mahvolmaz canım ben olurum yeter ama yaa ben ağlamak istemiom artıkk böle yapıo sonrada ben kızdığım için yaptım dio ama bence bunlar onun kişiliği defalarca dedim ona bana bunu yapma kızınca eve bişey almıcam hesap ortada bölecez ikiye sende ödicen 1 milyonun bile kalmasa umrumda diil şu bu gelip öle dicek sonrada ben hiç öle şey yaparmıyım sinirlendim ondan dicekk ama ben istemiom onu artıkkkkkkkk
Hoşgeldin ne dedi eczacı çalışmalar ne zaman?
ne stres yapacak o ya şimdi güle oynaya dolaşıodur ben perişan oluom çıkıp bütün parayı anneme yollıcam zaten kardeşim öğrencii hiç olmazsa hayırlı olur
hayırlısı olsun bakalım görelim mevlam neyler.ondan gelen herşeye razıyım ben ALLAh benden daha uzun süredir bekleyenlere öncelik nasip etsin inşaALLAh duamşun bu :26:
hayırlısı olsun bakalım görelim mevlam neyler.ondan gelen herşeye razıyım ben ALLAh benden daha uzun süredir bekleyenlere öncelik nasip etsin inşaALLAh duamşun bu :26:
Kız o konuda hiç birşey denediler ki bana birde bu eczaneden iki tane iğne vermeleri gerekirken bir tane vermişler bugün gittim reçetede iki tane yazıyor siz bir tane verdiniz diye kızdım biraz ikinciyi de aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?