Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bence psikolojik yardım alması şart normal değil hayatım bu davranışlar kendinizi mahvedersiniz

günaydın kuşum hayırdır ya ne iğnesi benim bişeyden haberim yok
naptın ultrason sonucunu gösterdin mi dr a
ne dedi dr iğne ne için ay çok merak ettim yaa

Canım utrason sonucu yumurtam çatlamamiş sorun var dedi dr ve çatlama iğnesi verdi iki tane birimide yarın vuruncam

Canım benim sıkma canını kocan da bebişten dolayı şitres yapmıştır düzelir:)

ne stres yapacak o ya şimdi güle oynaya dolaşıodur ben perişan oluom çıkıp bütün parayı anneme yollıcam zaten kardeşim öğrencii hiç olmazsa hayırlı olur

ALLAh sağlıkla kucağına versin inş.peki nasıl belirtiler gördün hamileliğinin başlarında nasıl oldu olayın anlatırmısın biraz??

hayatım benim adete 12 falan varken bel ağırıs oldu bikaç kez
ara ara kasık batmalarım oldu adete 4 gün varken yine bel ağrısı başladı
hafif bulantılar oluyordu da ben anlamıyordum gebelik beklemediğim için
göğüslerimde kaşıntı olmuştu bide tabi adetimin geçmesini bekledim sonra test yaptım
allaha şükürler olsun şimdi bebeğim benimle
darısı başına canım

benim koca öle bişey yapsa ahanda çalışmıyom evde oturuyom bakmak zorundasın ban akoca değilmisin der işi bırakırım valla

oo ben öyle desem var ya adam havalar uçar çünkü hiç istemiyor çalışmamı

bence psikolojik yardım alması şart normal değil hayatım bu davranışlar kendinizi mahvedersiniz

o mahvolmaz canım ben olurum yeter ama yaa ben ağlamak istemiom artıkk böle yapıo sonrada ben kızdığım için yaptım dio ama bence bunlar onun kişiliği defalarca dedim ona bana bunu yapma kızınca eve bişey almıcam hesap ortada bölecez ikiye sende ödicen 1 milyonun bile kalmasa umrumda diil şu bu gelip öle dicek sonrada ben hiç öle şey yaparmıyım sinirlendim ondan dicekk ama ben istemiom onu artıkkkkkkkk

yüzsüz benide yüzsüz etti ben bikere babasına 20 lira verdim o bile aldı benim babamı öldürsen almaz gelininden para alıo ya var mı öle bişey ya çok canım sıkıldı

amannnn o ne be benim kayınpeder bana kredi kartını veriyor kendime kıyafet almam için
desene babasına çekmiş
neyse tatlım sen üzme artık kendini yazık sana ve bebeğe
bırak ne yaparsa yapsın

hayırlısı olsun bakalım görelim mevlam neyler.ondan gelen herşeye razıyım ben ALLAh benden daha uzun süredir bekleyenlere öncelik nasip etsin inşaALLAh duamşun bu :26:

esroşum kuşum hoşgeldin dedim görmedim doğum günü kutlu olsun inşallah yeni yaşın bebişinle taçlanır

a

oo ben öyle desem var ya adam havalar uçar çünkü hiç istemiyor çalışmamı

benim işkolik olduğumu bilio bırakmıcamı da ondada gurur yokk ama bende artık benim param diom madem öle benim param işte kızımda benimmm

stres yapma tatlım rahat olm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn bebişine yazıkkkkk

Hoşgeldin ne dedi eczacı çalışmalar ne zaman?

Kız o konuda hiç birşey denediler ki bana birde bu eczaneden iki tane iğne vermeleri gerekirken bir tane vermişler bugün gittim reçetede iki tane yazıyor siz bir tane verdiniz diye kızdım biraz ikinciyi de aldım

ne stres yapacak o ya şimdi güle oynaya dolaşıodur ben perişan oluom çıkıp bütün parayı anneme yollıcam zaten kardeşim öğrencii hiç olmazsa hayırlı olur

Bari biriktir bebeğin için kullanırsın deli olma eşin çalışmıyo mu ne iş yapıyo?

Kız o konuda hiç birşey denediler ki bana birde bu eczaneden iki tane iğne vermeleri gerekirken bir tane vermişler bugün gittim reçetede iki tane yazıyor siz bir tane verdiniz diye kızdım biraz ikinciyi de aldım

kuşum doğum günü demek
mutlu yıllar canım inş. yeni yaşın uğur getirir sana
tatlım iğnenin ismi ne peki benim yaptığım iğne 2 tane aynı anda vuruluyordu ya ondan merak ettim
yani ayrı ayrı vurunca sakıncası olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…