Canım eline sağlık bamyam kabuğundan sıyrılmış:)
esroşum kuşum hoşgeldin dedim görmedim doğum günü kutlu olsun inşallah yeni yaşın bebişinle taçlanır
Bari biriktir bebeğin için kullanırsın deli olma eşin çalışmıyo mu ne iş yapıyo?
kuşum doğum günü demek
mutlu yıllar canım inş. yeni yaşın uğur getirir sana
tatlım iğnenin ismi ne peki benim yaptığım iğne 2 tane aynı anda vuruluyordu ya ondan merak ettim
yani ayrı ayrı vurunca sakıncası olmaz dimi
Kız o konuda hiç birşey denediler ki bana birde bu eczaneden iki tane iğne vermeleri gerekirken bir tane vermişler bugün gittim reçetede iki tane yazıyor siz bir tane verdiniz diye kızdım biraz ikinciyi de aldım
evettttttttt teyzesinin gülü o gülü eşim diyo sana erik gönderen hamilemi ay ne güzel çok sevindim diyo dedim bana gönderdiği erikler işe yaradı :82: :82: :82:
evettttttttt teyzesinin gülü o gülü eşim diyo sana erik gönderen hamilemi ay ne güzel çok sevindim diyo dedim bana gönderdiği erikler işe yaradı :82: :82: :82:
Sağol canım iğnenin ismi pregnyl canım zar zor buldum bir kutu içimde iki tüp var canım ikisi aynı anda vuruluyor benim ki iki kutu
annem bana internetten arkadaş mı olur diodu bende sen ne dion dedim zeynep dideme erik gönderdi die yaa ne kadar sevap kazanmıştır o şimdi demiştiii
Sağol canım iğnenin ismi pregnyl canım zar zor buldum bir kutu içimde iki tüp var canım ikisi aynı anda vuruluyor benim ki iki kutu
valla internetten arkadaşlık bu kadar güzel olabilir hepiniz iyiki varsınız kızlar
valla internetten arkadaşlık bu kadar güzel olabilir hepiniz iyiki varsınız kızlar
Canım bildiğim kadarıyla 12 saat ve 24 saat ve 36 saat içinde yapman gerekiyor:) Yani bu gece yarın sabah ve ertesi gece çalışın öncesinde kocana kahve içir türk kahvesi :) Ve yaptıktan sonra hemen kalkıp duş alma sabahı bekle... Ayrıca agrın ve ateşlenmen olduğu zaman da gene yapın bazen geç çatlayabiliyo kaçırma bu bilgileri:)
bence de yaa didem çok canım sıkıldı evi yakacam nerdeyse o kadar herşeyi aşağıya fırlatacam
Sana bir süprizim var eşime anlattım bakalım gideriz belki doğumuna beraber dedi:) Hemide sizin oraların yemeğine bayılır belli olmaz belki bir ara ziyaret ederiz onları dedi yuppiiiiiiiiiiiii:) Eşine teşekkür ederim:) Ya sence şimdi aşerirmi insan? Normalmi benim durumum deli gibi yiyorum ama sadece 2 şeyi:)
annem bana internetten arkadaş mı olur diodu bende sen ne dion dedim zeynep dideme erik gönderdi die yaa ne kadar sevap kazanmıştır o şimdi demiştiii
bence de yaa didem çok canım sıkıldı evi yakacam nerdeyse o kadar herşeyi aşağıya fırlatacam
çok doğru söyledin canım internetten arkadaşlık bu kadar güzel olabilir
ben hiç tahmin etmezdim walla böyle bişey
Tamam canım sağol valla eşimin de disi ağrıyordu yüzü şişmiş yapa bildiğimiz kadar yaparız
Eee neden zor buldun dediğim yere bakmadın mı? Orda vardı gebzede sadece:)
ne komik durum ya benimde bu ay eşim grip olmuştu o ileşti ben oldumnedense bu hastalıklarda hep yumurtlamaya denk gelio töbe töbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?