Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bari biriktir bebeğin için kullanırsın deli olma eşin çalışmıyo mu ne iş yapıyo?

kızım memur oda benden çok yüksek maaş alıo aç kızım bunlar aç arkadaşlarım dalga geçiodu benim kocam o kadar maaş alsa benden hiçbişley almaz die o kadar yani ya çok canım sıkıldı yaaaa kendisi sarardan aşağı giymez benim işe başladığımda hiç bişeyim yoktu acele etme alırız die geçiştiroudu salaklık bende ne soruon ona git asl kafana göree beni hep boşanmakla tehdit edip sindirdi böle aptallaştırdı işte bende aman huzurumuz kaçmasın aman şöle aman böle yemişim huzuru hani huzurrr çok kötü oldum yaaaa

Sağol canım iğnenin ismi pregnyl canım zar zor buldum bir kutu içimde iki tüp var canım ikisi aynı anda vuruluyor benim ki iki kutu

Kız o konuda hiç birşey denediler ki bana birde bu eczaneden iki tane iğne vermeleri gerekirken bir tane vermişler bugün gittim reçetede iki tane yazıyor siz bir tane verdiniz diye kızdım biraz ikinciyi de aldım

Canım bildiğim kadarıyla 12 saat ve 24 saat ve 36 saat içinde yapman gerekiyor:) Yani bu gece yarın sabah ve ertesi gece çalışın öncesinde kocana kahve içir türk kahvesi :) Ve yaptıktan sonra hemen kalkıp duş alma sabahı bekle... Ayrıca agrın ve ateşlenmen olduğu zaman da gene yapın bazen geç çatlayabiliyo kaçırma bu bilgileri:)

evettttttttt teyzesinin gülü o gülü eşim diyo sana erik gönderen hamilemi ay ne güzel çok sevindim diyo dedim bana gönderdiği erikler işe yaradı :82: :82: :82:

annem bana internetten arkadaş mı olur diodu bende sen ne dion dedim zeynep dideme erik gönderdi die yaa ne kadar sevap kazanmıştır o şimdi demiştiii

evettttttttt teyzesinin gülü o gülü eşim diyo sana erik gönderen hamilemi ay ne güzel çok sevindim diyo dedim bana gönderdiği erikler işe yaradı :82: :82: :82:

Sana bir süprizim var eşime anlattım bakalım gideriz belki doğumuna beraber dedi:) Hemide sizin oraların yemeğine bayılır belli olmaz belki bir ara ziyaret ederiz onları dedi yuppiiiiiiiiiiiii:) Eşine teşekkür ederim:) Ya sence şimdi aşerirmi insan? Normalmi benim durumum deli gibi yiyorum ama sadece 2 şeyi:)

annem bana internetten arkadaş mı olur diodu bende sen ne dion dedim zeynep dideme erik gönderdi die yaa ne kadar sevap kazanmıştır o şimdi demiştiii

valla internetten arkadaşlık bu kadar güzel olabilir hepiniz iyiki varsınız kızlar

Tamam canım sağol valla eşimin de disi ağrıyordu yüzü şişmiş yapa bildiğimiz kadar yaparız

normal kuşum aşeriri ya zeynep hep diyom bi hafta sonu gelin işte kızım ya doğumumu bekliycen

valla internetten arkadaşlık bu kadar güzel olabilir hepiniz iyiki varsınız kızlar

bence de yaa didem çok canım sıkıldı evi yakacam nerdeyse o kadar herşeyi aşağıya fırlatacam

çok doğru söyledin canım internetten arkadaşlık bu kadar güzel olabilir
ben hiç tahmin etmezdim walla böyle bişey

Bende eşime anlatmıştım saçmalama olurmu öyle şey sanaldır sanal o diyordu sonra ferdanın hamilelik haberini aldığımda ağladığımı gördü, sonra didemi anlatıyordum Zeynep Nil dedim bebiş için oooo abarmışssınız dedi sonra nimeti anlattım ebrarı gülü eflali haticeyi sumruyu melisayı reyyanı daha aklıma gelmeyen herkesi anlattım :) hastanede esrayla görüştük falan derken oda kabul etti dünyamda sizlerin büyük yer kapladığınızı

Eee neden zor buldun dediğim yere bakmadın mı? Orda vardı gebzede sadece:)

Kız ben eve gelirken önüne çıkan tüm eczaneye uğradım yok bulamazsın dediler eve geldim kahvalti sonrası tekrar çıktım yine yok üstündeki eczanelere sordum onlarda bulamazsın şehir dışına bak dedi ışte senin dediğin eczaneden de buldum yani sadece yok üstündeki yaklaşık 10 15 eczaneye sordum

bence de yaa didem çok canım sıkıldı evi yakacam nerdeyse o kadar herşeyi aşağıya fırlatacam

sakin ol bak sana en ufak bişeyi anlatıym bebğin senden ne kadar etkileniyo
doplere girerken çok stres yaptım çarpıntım oldu resmen çok kötüydüm doktor ultrasona aldı bebeğin kalp atışlarına baktı sen ne yaptın dedi ya bu kadar stres çocuğun kalp atışları nasıl artmış fırça yedim doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…