Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canlarım günaydın. şimdi hastaneden geliyorum. bebegim çok aşşagıdaymış doktor düşük tehliken var dedi. ama kıpır kıpırdı maşallah yavrum. kızlar bana yardım edin. çok korkuyorum doktor fazla yürüme dedi. ama çalışan insanım nasıl yürümeyecegim. 27 mm olmuş kuzum kızlar ya birşey olurmu.

canım ya walla bende anlatıyom eşime
ilk söylediğimde daha ne olduğunu anlamadan kızmıştı bana ne işin var öyle sitelerde diye
sonra anladı tabi şimdi o da kabullendi

canım ya yeter ama kendini bu kadar yıprattığın
yazık bebişine kimbilir ne kadar üzülmüştür şimdi

ya ama ebrar bak kıllıklarına çantamı aşağı atmış herşey dökülmüş su bidonunu almamış onuda almıcak ben sırtımda taşıcam sanki civalı musluk suyun zararlı olduğunu bilmio sanki daha devam etcek pislikleri

tatlım allhın izniyle bişey olmaz inş yat ya evde yat en azındann bide yavaş yürü

Canım korkma birşey olmaz inşallah izin al bir hafta dr dan rapor ışte yat dinlen birşeycik kalmaz inşallah

tatlım dr dan rapor alsaydın ya yatsaydın evde senin sürekli uzanman lazım
benim ilk bebekte öyle oldu dr bana fazla yürüme iş yapma dedi aldırmadım işe geldim hergün
sonra noldu bak allah korusun senin bebeğini ama bence git evine kuşum hiçbişey bebeğinden önemli deil peki neden olduğunu söylemedimi

selam kızlar yine geldim..
hoşgeldin canım gittinmi dr ne dedi

aman ya bu ne biçim adam böyle
kuşum walla diyecek laf bulamıyorum rabbim yardımcın olsun

gittim alttan baktı.. gayet iyi bir problem yok hamilelikte yok dedi... idrar tahlili verdi 2 gibi gideceğim tekrar...

neyse ya ben çıkıom ya alt üst oldum sabah sbah sözde dolmuşa binmeyim die erkenden kaldırıdı ben uyurdum ne güzel bu saate kadar suratını da görmezdimm

gittim alttan baktı.. gayet iyi bir problem yok hamilelikte yok dedi... idrar tahlili verdi 2 gibi gideceğim tekrar...
hımm anladım canım idrar ne için peki

neyse ya ben çıkıom ya alt üst oldum sabah sbah sözde dolmuşa binmeyim die erkenden kaldırıdı ben uyurdum ne güzel bu saate kadar suratını da görmezdimm

kızım sen hamilesin ya fazla yürüyüp kendini yormasana ya
git ama kendine gel sonra git bebişini üzme artık annesine çok kızacak bak

Fotolarınıza baktımda maşallah siz ne büyük aşkla evlenmişiniz kuşum yıllardır beraber mişiniz o zamanlar böyle diilmiydi bu adam?

Cnım sakın kendini üzme bişey olmaz dinlen iyice sakın iş falan yapayım deme rapor almaya çalış otur sürekli:) Rahat ol bebişe bişi olmiycek:)

tatlım allhın izniyle bişey olmaz inş yat ya evde yat en azındann bide yavaş yürü

nasıl yatayım canım ya çalışıyorum. cumartesi günü eşim beni çok üzdü. sizinle paylaşmak istiyorum. cumartesi evdeydim sabahtan temizlik yapmak istemedi canım saat 11 oldu kalktım yavaş yavaş yaptım yemek yaptım eşim geldi yedik filan. saat 3 gibi uyumuşum saat 5 30 da kalktım. eşim dedi alışverişe gidelim kalktık gittik bizim marketler biraz uzak otobüse binsen 3 durak gitmek gerek neyse yavaş yavaş yürüdük. gittik geldik ama belim çok agrıdı. poşetleri mutfaga bıraktık. dedim biraz dinleneyim sonra kalkıp yerleştiirim dolabı tamam dedi. tam oturduk telefon çaldı annem aradı. bende telefonu aldım mutfaga gittim. konuşuyorduk eşim geldi. başladı poşetleri boşaltmaya zeytin almıştık. büyük bir tasım var içinde aç kalmıştı onun içine zeytinleri boşalttı. bende telefonu kapatıım zeytinleri aldım lavaboya koydum suyu açtım içine su koyuyorum. farkında olmadan taştı zeytinler birkeç tanesi lavaboya döküldü. eşim sinirlendi dedi bunları bir daha kaba koyma at dedi. bende topladım. dedim ben yaparım sen karışma git otur dedim sinirlendi bir iki kötü söz söyledi. ben aşk olsun neden kötü söz söyledin ben sana ne yaptım dedim. daha da sinirlendi bu lafıma ve tası aldı lavaboya döktü bütün zeytinleri. ve tası aldı yere vurdu kum gibi paramparça oldu ben şok oldum. bagırıp çagırıp duruyordu. sürekli. hole geldi duvardaki tabloyu aldı onuda yere vurdu kırdı. sonra salona geçti. sehpanın üzerinde cam su şişesi vardı onuda aldı kırdı. ve en sonda telsiz telefonu aldı yere vurdu ve parçaladı. sonra söylenerek gitti oturdu. hiç kötü bir söz etmedim. zaten zar zor temizlik yapmıştım. çok agladım mutfaktaki ve holdeki halıyı kaldırdım aglaya aglaya salon hariç bütün evi süpürdüm ve tekrar sildim. belim resmen kopuyordu artık iş bittiginde. çok üzüldüm agzımdan kötü bir söz çıksa neyse sadece işime karışma git otur dedim.

Aşk sarhoşummmm canım ya bak dikkat et bundan sonra kendine bol bol dinlen evde de iş yapma maya çalışşşşşşş allah hayırlısıyla bebişini sana bağışlarrrr ama kendini fazla üzme oda sebep olabilir bak genelde ilk aylarde düşük tehlikesi var diye çogu hamişe söylerler sen kendine ve bebişine dikkat ett canım tamam mı

Aaaa ne oluyo bu kocalarınıza sıyırdılar mı hamile olduğunuzu bilmiyolarmı? Ben dün akşam kapris yaptım bütün akşam ütü yaptım adam vicdan azabı çekti valla:)
Bu arada neden düşük tehlikesi olurmuş? Hem herifin sonra özür dilemedi mi senden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…