Bende eşime anlatmıştım saçmalama olurmu öyle şey sanaldır sanal o diyordu sonra ferdanın hamilelik haberini aldığımda ağladığımı gördü, sonra didemi anlatıyordum Zeynep Nil dedim bebiş için oooo abarmışssınız dedi sonra nimeti anlattım ebrarı gülü eflali haticeyi sumruyu melisayı reyyanı daha aklıma gelmeyen herkesi anlattım :) hastanede esrayla görüştük falan derken oda kabul etti dünyamda sizlerin büyük yer kapladığınızı
canım ya yeter ama kendini bu kadar yıprattığın
yazık bebişine kimbilir ne kadar üzülmüştür şimdi
canlarım günaydın. şimdi hastaneden geliyorum. bebegim çok aşşagıdaymış doktor düşük tehliken var dedi. ama kıpır kıpırdı maşallah yavrum. kızlar bana yardım edin. çok korkuyorum doktor fazla yürüme dedi. ama çalışan insanım nasıl yürümeyecegim. 27 mm olmuş kuzum kızlar ya birşey olurmu.
canlarım günaydın. şimdi hastaneden geliyorum. bebegim çok aşşagıdaymış doktor düşük tehliken var dedi. ama kıpır kıpırdı maşallah yavrum. kızlar bana yardım edin. çok korkuyorum doktor fazla yürüme dedi. ama çalışan insanım nasıl yürümeyecegim. 27 mm olmuş kuzum kızlar ya birşey olurmu.
tatlım dr dan rapor alsaydın ya yatsaydın evde senin sürekli uzanman lazımcanlarım günaydın. şimdi hastaneden geliyorum. bebegim çok aşşagıdaymış doktor düşük tehliken var dedi. ama kıpır kıpırdı maşallah yavrum. kızlar bana yardım edin. çok korkuyorum doktor fazla yürüme dedi. ama çalışan insanım nasıl yürümeyecegim. 27 mm olmuş kuzum kızlar ya birşey olurmu.
hoşgeldin canım gittinmi dr ne dediselam kızlar yine geldim..
ya ama ebrar bak kıllıklarına çantamı aşağı atmış herşey dökülmüş su bidonunu almamış onuda almıcak ben sırtımda taşıcam sanki civalı musluk suyun zararlı olduğunu bilmio sanki daha devam etcek pislikleri
gittim alttan baktı.. gayet iyi bir problem yok hamilelikte yok dedi... idrar tahlili verdi 2 gibi gideceğim tekrar...tatlım dr dan rapor alsaydın ya yatsaydın evde senin sürekli uzanman lazım
benim ilk bebekte öyle oldu dr bana fazla yürüme iş yapma dedi aldırmadım işe geldim hergün
sonra noldu bak allah korusun senin bebeğini ama bence git evine kuşum hiçbişey bebeğinden önemli deil peki neden olduğunu söylemedimi
hoşgeldin canım gittinmi dr ne dedi
aman ya bu ne biçim adam böyle
kuşum walla diyecek laf bulamıyorum rabbim yardımcın olsun
hımm anladım canım idrar ne için pekigittim alttan baktı.. gayet iyi bir problem yok hamilelikte yok dedi... idrar tahlili verdi 2 gibi gideceğim tekrar...
neyse ya ben çıkıom ya alt üst oldum sabah sbah sözde dolmuşa binmeyim die erkenden kaldırıdı ben uyurdum ne güzel bu saate kadar suratını da görmezdimm
ya ama ebrar bak kıllıklarına çantamı aşağı atmış herşey dökülmüş su bidonunu almamış onuda almıcak ben sırtımda taşıcam sanki civalı musluk suyun zararlı olduğunu bilmio sanki daha devam etcek pislikleri
tatlım allhın izniyle bişey olmaz inş yat ya evde yat en azındann bide yavaş yürü
nasıl yatayım canım ya çalışıyorum. cumartesi günü eşim beni çok üzdü. sizinle paylaşmak istiyorum. cumartesi evdeydim sabahtan temizlik yapmak istemedi canım saat 11 oldu kalktım yavaş yavaş yaptım yemek yaptım eşim geldi yedik filan. saat 3 gibi uyumuşum saat 5 30 da kalktım. eşim dedi alışverişe gidelim kalktık gittik bizim marketler biraz uzak otobüse binsen 3 durak gitmek gerek neyse yavaş yavaş yürüdük. gittik geldik ama belim çok agrıdı. poşetleri mutfaga bıraktık. dedim biraz dinleneyim sonra kalkıp yerleştiirim dolabı tamam dedi. tam oturduk telefon çaldı annem aradı. bende telefonu aldım mutfaga gittim. konuşuyorduk eşim geldi. başladı poşetleri boşaltmaya zeytin almıştık. büyük bir tasım var içinde aç kalmıştı onun içine zeytinleri boşalttı. bende telefonu kapatıım zeytinleri aldım lavaboya koydum suyu açtım içine su koyuyorum. farkında olmadan taştı zeytinler birkeç tanesi lavaboya döküldü. eşim sinirlendi dedi bunları bir daha kaba koyma at dedi. bende topladım. dedim ben yaparım sen karışma git otur dedim sinirlendi bir iki kötü söz söyledi. ben aşk olsun neden kötü söz söyledin ben sana ne yaptım dedim. daha da sinirlendi bu lafıma ve tası aldı lavaboya döktü bütün zeytinleri. ve tası aldı yere vurdu kum gibi paramparça oldu ben şok oldum. bagırıp çagırıp duruyordu. sürekli. hole geldi duvardaki tabloyu aldı onuda yere vurdu kırdı. sonra salona geçti. sehpanın üzerinde cam su şişesi vardı onuda aldı kırdı. ve en sonda telsiz telefonu aldı yere vurdu ve parçaladı. sonra söylenerek gitti oturdu. hiç kötü bir söz etmedim. zaten zar zor temizlik yapmıştım. çok agladım mutfaktaki ve holdeki halıyı kaldırdım aglaya aglaya salon hariç bütün evi süpürdüm ve tekrar sildim. belim resmen kopuyordu artık iş bittiginde. çok üzüldüm agzımdan kötü bir söz çıksa neyse sadece işime karışma git otur dedim.
sonucu 2 de alacağım.... ya oruçluydum alttan baktıya bozulurmu acaba...hımm anladım canım idrar ne için pek
kızım sen hamilesin ya fazla yürüyüp kendini yormasana ya
git ama kendine gel sonra git bebişini üzme artık annesine çok kızacak bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?