Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın kızlar ben yeni uynadım çünkü.

esraaa doğum gününmüş bugün kutluyorum canmmm nice yıllara inşallah hediye olarak ta bebiş haberi alırsın

canım ne yapmış ya eşin öyle
bence onun başka bi sıkıntısı vardır da sana patlamış o şekilde
neyse üzme sen kendini yaptığının farkına varır herhalde sen kendine ve bebeğine dikkat et canım

valla canım senin için bebeğin önemli deilmi benim için öle artık çünkü o bana yaşamadığım tüm kötülükleri yaşattı keşke böle yapmaslaar ama yapıolar şuan kendime söz geçirebilsem sna da dicem takma die ama sabahtan beri ağlıom durmuo aptal yüzünden bende bilmiom napcamııı

Esra senin doğum günün mü bu günnnnnn canım allah yeni yaşında tüm dileklerini kabul etsin herşeyin hayırlısını versinnnnn mutluuuu bir yıl geçirirsin canımmmm mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaaaa

Yaaa ben bilşi merak ediyom hatice siz uzun zamandır tanışıyonuz sanırım eskidende böylemiydi bu adam?

sonucu 2 de alacağım.... ya oruçluydum alttan baktıya bozulurmu acaba...
hımm inş. bişey yoktur tatlım orucun bozulmaz sanırım yaw
ama yine de iyi bilen birine sormak lazım tatlımm

günaydın kızlar ben yeni uynadım çünkü.

esraaa doğum gününmüş bugün kutluyorum canmmm nice yıllara inşallah hediye olarak ta bebiş haberi alırsın

hoşgeldin zuhalcim nasılsın bakalım

kızlar sizin üzülmemenz lazımm sizin bebişleriniz var zor durum ama düşünmeniz gereken bebekler var olmasa iyi ama her evde oluyo böle sıkıntılar inşallah tez zamanda düzlir herşey

Fotolarınıza baktımda maşallah siz ne büyük aşkla evlenmişiniz kuşum yıllardır beraber mişiniz o zamanlar böyle diilmiydi bu adam?

yok ya canım nerde o nerde bu aklımda evlenmek yoktu bile ama evlendim işte ben bişyee sinirlensem ferdanın kinden beter yapardı iki laf bile söyletmez onları kafamda kırardı bende öle sessiz birisi diilimki deli edio ben hep içime ata ata böle oluom işte ona kalsa çok cazgır biriyi,m kavga edince konuşturtmuo bende laf sokup duruom bişey yokken aklıma gelio sinir oluom ona ben ondan ayrılmak için geldiydimm taa buralara ayrılamadım salaklık işte ya benim bi arkadaşım da hamile adam aykkabısını giydiiro erken çıkıomış adam bide poşet bağlıo poşetlerle dolaşıo hanım sırf ayakkabı bağlamamak için yaa

Ebrarcım afiyet bal şeker olsunnnnn bak bugün de senin için yer ayırıyorummmmm öyleden sonraya tamam hadi tez gelll imi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…