tatlım dr dan rapor alsaydın ya yatsaydın evde senin sürekli uzanman lazım
benim ilk bebekte öyle oldu dr bana fazla yürüme iş yapma dedi aldırmadım işe geldim hergün
sonra noldu bak allah korusun senin bebeğini ama bence git evine kuşum hiçbişey bebeğinden önemli deil peki neden olduğunu söylemedimi
yok söylemedi canım. bende pişman oldum rapor almadıgıma ama bu haftada fatura ödeme haftası iş çok anlayacagın. ne yapalım burda dikkat etmeye çalışıcam. dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
canım ne yapmış ya eşin öylenasıl yatayım canım ya çalışıyorum. cumartesi günü eşim beni çok üzdü. sizinle paylaşmak istiyorum. cumartesi evdeydim sabahtan temizlik yapmak istemedi canım saat 11 oldu kalktım yavaş yavaş yaptım yemek yaptım eşim geldi yedik filan. saat 3 gibi uyumuşum saat 5 30 da kalktım. eşim dedi alışverişe gidelim kalktık gittik bizim marketler biraz uzak otobüse binsen 3 durak gitmek gerek neyse yavaş yavaş yürüdük. gittik geldik ama belim çok agrıdı. poşetleri mutfaga bıraktık. dedim biraz dinleneyim sonra kalkıp yerleştiirim dolabı tamam dedi. tam oturduk telefon çaldı annem aradı. bende telefonu aldım mutfaga gittim. konuşuyorduk eşim geldi. başladı poşetleri boşaltmaya zeytin almıştık. büyük bir tasım var içinde aç kalmıştı onun içine zeytinleri boşalttı. bende telefonu kapatıım zeytinleri aldım lavaboya koydum suyu açtım içine su koyuyorum. farkında olmadan taştı zeytinler birkeç tanesi lavaboya döküldü. eşim sinirlendi dedi bunları bir daha kaba koyma at dedi. bende topladım. dedim ben yaparım sen karışma git otur dedim sinirlendi bir iki kötü söz söyledi. ben aşk olsun neden kötü söz söyledin ben sana ne yaptım dedim. daha da sinirlendi bu lafıma ve tası aldı lavaboya döktü bütün zeytinleri. ve tası aldı yere vurdu kum gibi paramparça oldu ben şok oldum. bagırıp çagırıp duruyordu. sürekli. hole geldi duvardaki tabloyu aldı onuda yere vurdu kırdı. sonra salona geçti. sehpanın üzerinde cam su şişesi vardı onuda aldı kırdı. ve en sonda telsiz telefonu aldı yere vurdu ve parçaladı. sonra söylenerek gitti oturdu. hiç kötü bir söz etmedim. zaten zar zor temizlik yapmıştım. çok agladım mutfaktaki ve holdeki halıyı kaldırdım aglaya aglaya salon hariç bütün evi süpürdüm ve tekrar sildim. belim resmen kopuyordu artık iş bittiginde. çok üzüldüm agzımdan kötü bir söz çıksa neyse sadece işime karışma git otur dedim.
nasıl yatayım canım ya çalışıyorum. cumartesi günü eşim beni çok üzdü. sizinle paylaşmak istiyorum. cumartesi evdeydim sabahtan temizlik yapmak istemedi canım saat 11 oldu kalktım yavaş yavaş yaptım yemek yaptım eşim geldi yedik filan. saat 3 gibi uyumuşum saat 5 30 da kalktım. eşim dedi alışverişe gidelim kalktık gittik bizim marketler biraz uzak otobüse binsen 3 durak gitmek gerek neyse yavaş yavaş yürüdük. gittik geldik ama belim çok agrıdı. poşetleri mutfaga bıraktık. dedim biraz dinleneyim sonra kalkıp yerleştiirim dolabı tamam dedi. tam oturduk telefon çaldı annem aradı. bende telefonu aldım mutfaga gittim. konuşuyorduk eşim geldi. başladı poşetleri boşaltmaya zeytin almıştık. büyük bir tasım var içinde aç kalmıştı onun içine zeytinleri boşalttı. bende telefonu kapatıım zeytinleri aldım lavaboya koydum suyu açtım içine su koyuyorum. farkında olmadan taştı zeytinler birkeç tanesi lavaboya döküldü. eşim sinirlendi dedi bunları bir daha kaba koyma at dedi. bende topladım. dedim ben yaparım sen karışma git otur dedim sinirlendi bir iki kötü söz söyledi. ben aşk olsun neden kötü söz söyledin ben sana ne yaptım dedim. daha da sinirlendi bu lafıma ve tası aldı lavaboya döktü bütün zeytinleri. ve tası aldı yere vurdu kum gibi paramparça oldu ben şok oldum. bagırıp çagırıp duruyordu. sürekli. hole geldi duvardaki tabloyu aldı onuda yere vurdu kırdı. sonra salona geçti. sehpanın üzerinde cam su şişesi vardı onuda aldı kırdı. ve en sonda telsiz telefonu aldı yere vurdu ve parçaladı. sonra söylenerek gitti oturdu. hiç kötü bir söz etmedim. zaten zar zor temizlik yapmıştım. çok agladım mutfaktaki ve holdeki halıyı kaldırdım aglaya aglaya salon hariç bütün evi süpürdüm ve tekrar sildim. belim resmen kopuyordu artık iş bittiginde. çok üzüldüm agzımdan kötü bir söz çıksa neyse sadece işime karışma git otur dedim.
valla canım senin için bebeğin önemli deilmi benim için öle artık çünkü o bana yaşamadığım tüm kötülükleri yaşattı keşke böle yapmaslaar ama yapıolar şuan kendime söz geçirebilsem sna da dicem takma die ama sabahtan beri ağlıom durmuo aptal yüzünden bende bilmiom napcamııı
hımm inş. bişey yoktur tatlım orucun bozulmaz sanırım yawsonucu 2 de alacağım.... ya oruçluydum alttan baktıya bozulurmu acaba...
günaydın kızlar ben yeni uynadım çünkü.
esraaa doğum gününmüş bugün kutluyorum canmmm nice yıllara inşallah hediye olarak ta bebiş haberi alırsın
tatlım dr dan rapor alsaydın ya yatsaydın evde senin sürekli uzanman lazım
benim ilk bebekte öyle oldu dr bana fazla yürüme iş yapma dedi aldırmadım işe geldim hergün
sonra noldu bak allah korusun senin bebeğini ama bence git evine kuşum hiçbişey bebeğinden önemli deil peki neden olduğunu söylemedimi
yok söylemedi canım. bende pişman oldum rapor almadıgıma ama bu haftada fatura ödeme haftası iş çok anlayacagın. ne yapalım burda dikkat etmeye çalışıcam. dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
ya ferda biz elalemin işini düşünmekten kendimizi düşünmüyoruz
bende girp oldum eşim izin al diyor yok olmaz bu hafta faturaları bitirmem lazım diyorum
sanki iş bizden önemli yaw
Fotolarınıza baktımda maşallah siz ne büyük aşkla evlenmişiniz kuşum yıllardır beraber mişiniz o zamanlar böyle diilmiydi bu adam?
yok canım maalesef bu ayda tutmadı gerçi alttan baktı tahlil falan yaptırmadı sadexe karnımdaki ağrı için idrar tahlili verdi onuda 2 de alacağım...Nimet hoşgeldin canım hamilemisin kızzz merak ettim
ebrarcııımmm iyiyim canmm sağol sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
grip dışında iyiyim tatlım :2::2::2:
geçmiş olsun canmcıım dikkat et kendine bebişine amannnn bol bol meyve yeeee
Zuhal afr çok sağolun kızlar nasılsiniz
zuhal afr çok sağolun kızlar nasılsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?