Cnım sakın kendini üzme bişey olmaz dinlen iyice sakın iş falan yapayım deme rapor almaya çalış otur sürekli:) Rahat ol bebişe bişi olmiycek:)
sağol canmm sen nasılsın görüşmeyeli neler oldu tedavi nasıl gidiyor
Ebrarcım afiyet bal şeker olsunnnnn bak bugün de senin için yer ayırıyorummmmm öyleden sonraya tamam hadi tez gelll imi
Sağol canım iyiyim canım benim yumurtam çatlaniyormuş ve onun için dr bana çatlama iğnesi verdi iki tane bugün ilk iğneyi oldum yarında ikinciyi olur çarşamba günü dr gidicem
afr nasılsın arkadaşım iyi misin???
Ah bu erkekler hepsi aynı ferda sıkma canını sonra hatasını anlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor
iyidir valla ne olsun canım ya biraz çalışıyorum biraz burda sizlerle görüşüyorum işte sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar
hadi bakalım hayırlısı bana da doktorum çatlama iğnesi falan dedi ağrı falan yapıyo mu çatlama iğnesinden sonra hamilelik şansı artıyo mu acepppppp
Valla canım inanki bilgim yok ben bugün ilk defa vurundum eğer yan etki yaparsa ben sana sözlerim birde benim yumurtam çatlaniyormuş onun için kullandım
canm benimki de geçen ay büyümüş büyümüş çatlamamış o yüzden dedi bana da çatlama iğnesi diye bende bu ayın sonunda gidicem başlayacaz tedaviye sen tecrübeli oluyosun bana anlat
Bencede gıt canım ama önce en iyi dr bul bence ben regl 3.günü gittim hormon testleri verdim usg girdim ışte sonra haftada iki gün dr gidiyorum 14.gün gittiğimde dr benden renkli usg istedi 15.günümde çektirdim ve cumartesi günü sonucu gösterdim dr yumurtamin çatlamadiğıni söyledi ışte ve bu süreçte hormon yüksekliği için ilaç kullanıyorum regl 3.günümde başlayın 5gün klomen kullandım ışte şimdide iğne oluyorum senin sormak istediğin birşey varsa sor
valla iyi gidiyo büyük bir ümitle bekliyorum ama şimdiden göğüslerim sızlıyo böle olunca hastalanıyorum ben
hımm inş. bişey yoktur tatlım orucun bozulmaz sanırım yaw
ama yine de iyi bilen birine sormak lazım tatlımm
hoşgeldin zuhalcim nasılsın bakalım
ya ferda biz elalemin işini düşünmekten kendimizi düşünmüyoruz
bende girp oldum eşim izin al diyor yok olmaz bu hafta faturaları bitirmem lazım diyorum
sanki iş bizden önemli yaw
hiç sorma canım. birde ben burda 2 yılı geçti çalışıyorum. ve 2 yıldır zama lamadım tam bu ay zamlı maaş almaya başlıcam o yüzden bu ay en azından ilk maaşımı zamlı almadan göze batmaya korkuyorum. birde bulaşık makinası aldım telefon aldım taksitleri var onları bitirmek istiyorum. bebegim için 3 5 kuruş kenara koymak istiyorum. şimdi göze batarda işten çıkarsam ve ya çıkartılırsam diye aklım çıkıyor sabretmek zorundayım. ne yapalım ekmek parası katlanmak zorundayız
selamün aleyküm,hayırlı günler canlar nasılsınız
selamün aleyküm,hayırlı günler canlar nasılsınız
valla canım senin için bebeğin önemli deilmi benim için öle artık çünkü o bana yaşamadığım tüm kötülükleri yaşattı keşke böle yapmaslaar ama yapıolar şuan kendime söz geçirebilsem sna da dicem takma die ama sabahtan beri ağlıom durmuo aptal yüzünden bende bilmiom napcamııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?