Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Sağol canım iyiyim canım benim yumurtam çatlaniyormuş ve onun için dr bana çatlama iğnesi verdi iki tane bugün ilk iğneyi oldum yarında ikinciyi olur çarşamba günü dr gidicem

hadi bakalım hayırlısı bana da doktorum çatlama iğnesi falan dedi ağrı falan yapıyo mu çatlama iğnesinden sonra hamilelik şansı artıyo mu acepppppp

Ah bu erkekler hepsi aynı ferda sıkma canını sonra hatasını anlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor

öyle canım hepsi aynı. dünde dedim ben sana ne yaptım neden böyle yaptın dedim. sen birşey yapmadın dedi. ama birşeyler kırmak beni çok rahatlattı dedi. sonra öpüyor sarılıyor filan bir görmen lazımdı. çok özür diliyor ama ben kırıldım bir kere. hiç unutmıcam bu yaptıgını. dedim bir daha birşey ler kıracaksan. lütfen benim sevdigim şeyleri kırma kendi kırmak için tabak çanak al ve sonra kırdıgınıda kendin temizle dedim. dün bile hala sagdan soldan cam parçaları topladım kedine de gösterdim bak o kadar temizledim ama hala cam çıkıyor dedim. bir tane cam ayagına baksa sanırım hiç üzülmicem. o da ders alsın sanki sirtaki yapıyor gibiydi. allahtan yemek takımlarımı filan kırmadı.

iyidir valla ne olsun canım ya biraz çalışıyorum biraz burda sizlerle görüşüyorum işte sen nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar

valla iyi gidiyo büyük bir ümitle bekliyorum ama şimdiden göğüslerim sızlıyo böle olunca hastalanıyorum ben

hadi bakalım hayırlısı bana da doktorum çatlama iğnesi falan dedi ağrı falan yapıyo mu çatlama iğnesinden sonra hamilelik şansı artıyo mu acepppppp

Valla canım inanki bilgim yok ben bugün ilk defa vurundum eğer yan etki yaparsa ben sana sözlerim birde benim yumurtam çatlaniyormuş onun için kullandım

Valla canım inanki bilgim yok ben bugün ilk defa vurundum eğer yan etki yaparsa ben sana sözlerim birde benim yumurtam çatlaniyormuş onun için kullandım

canm benimki de geçen ay büyümüş büyümüş çatlamamış o yüzden dedi bana da çatlama iğnesi diye bende bu ayın sonunda gidicem başlayacaz tedaviye sen tecrübeli oluyosun bana anlat

canm benimki de geçen ay büyümüş büyümüş çatlamamış o yüzden dedi bana da çatlama iğnesi diye bende bu ayın sonunda gidicem başlayacaz tedaviye sen tecrübeli oluyosun bana anlat

Bencede gıt canım ama önce en iyi dr bul bence ben regl 3.günü gittim hormon testleri verdim usg girdim ışte sonra haftada iki gün dr gidiyorum 14.gün gittiğimde dr benden renkli usg istedi 15.günümde çektirdim ve cumartesi günü sonucu gösterdim dr yumurtamin çatlamadiğıni söyledi ışte ve bu süreçte hormon yüksekliği için ilaç kullanıyorum regl 3.günümde başlayın 5gün klomen kullandım ışte şimdide iğne oluyorum senin sormak istediğin birşey varsa sor

usg ne esraaa................

valla iyi gidiyo büyük bir ümitle bekliyorum ama şimdiden göğüslerim sızlıyo böle olunca hastalanıyorum ben

ama hamilelik belirti arasında oda var bence kendini fazla üzme bende 10 gündür kayınvalidem de kalıyorum orda da pek çalışma olmuyo bu ayda ben yumurtlama günlerimi kaçıracagım ve işin kötüsü bundan sonra hep birlikte kalacagızzzzz allahım inş... Biran önce hamiş kalırım zati ondan sonra ben napayım adamııı dimiiiiii :92::92:

sen çalışıyormusun canım. ben şimdi diyorum allaha şükür çalışıyorumda kendi masrafımı kendim çıkartıyorum. aslında o o gün böyle yaptıya toplayacaktım valizimi filan annemlere gelicektim de işler daha büyümesin birde bebegimi düşünerek sabrettim ertesi günde birşey olmamış gibi davranıyor. şimdi aradım bebegin düşma tehlikesi var dedim. agır işmi yaptın dedi doktor dedim. sen agır iş yapmıyonki dedi. ben yaptıgına daha pişman olsun diye biraz da abartarak anlattım ama anlamadı laf sokmamı. ama gerçekten o yerleri süpürdükten sonra belim sırtım çok feci agrıdı. birde çektigim üzüntü ve korkuda cabası.

ferdacımmm iyiyim tatlım sen nasılsın okudum biraz sıkma canını her evde olur bebişin var senin onu düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…