Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Aleykümselam canım iyidir sen nasılsın görüşmeyeli

aleyküm selam reyyancım hoşgeldinnnnn

sağolun kızlar,şükür halimize ama ne bileyim iyice eşimden soğumaya başadım.kendimi çok kötü hissediyorum.elimde değil artık.hiç bu kadar olmamıştım.geceleri bile sarılasım gelmiyor nerdeyse.

neyse tercihleri yaptık kzılar bu hafta belli olurmuş hadi hayırlısı bakalım

hayırlısı olsun reyyancım inşallah herşey güzel olur
kaç senelik evlisiniz siz canm???

slm hanımlar nasılsınız,ben çok kötüyüm fena geçiriyorum günlerimi yaaa allahım yardım et.
ayy Allah kolaylık versin hiç geçmeyecek sanıyodum ben o günleri.
hayırlısı olsun reyyancım inşallah herşey güzel olur
kaç senelik evlisiniz siz canm???

sağol canım inşaallh. ah be canım işte o da çok zoruma gidiyor ya,1,5yıllık evliyiz daha.ilk zamanlardan bu kadar şey yaşamak çok yıprattı beni.
bazen bebeği bile haketmediğimi düşünüyor,daha çok üzülüyorum.

canm üzülme neden hakatmeyesin öle düşünnme evliliğin ilk ayları zaten sıkıntılı geçer daha sende yeni sayıllırsın şimdiden böyle düşünürsen seneler nasıl geçecek

ferdacımmm iyiyim tatlım sen nasılsın okudum biraz sıkma canını her evde olur bebişin var senin onu düşün

sagol canım eşim böyle biri degil ama arada oluyor işte dememkki çok dolmuş bana patladı. ben hiç küsmedim hemen konuştum onunla ama kırıldım bir kere. reyyan hoş geldin canım nasılsın. benim düşük tehlikem varmış. bana dua et olurmu bebişime bir şey olmasın.

canm üzülme neden hakatmeyesin öle düşünnme evliliğin ilk ayları zaten sıkıntılı geçer daha sende yeni sayıllırsın şimdiden böyle düşünürsen seneler nasıl geçecek

öyle canım haklısın da,son birkaç ayda oldu bunlar,öbürlerini olur böyle geçer diye düşündümhep.
ama hamileliğimde bile ne kadar çok ağlattı,üzdü,çook çok dğeişti,artık hiç kaldıramıyorum.yüzüne karşı iyiyim şimdi ama çok yıktı çok kalp kırdı unutamıyorum,silemiyorum

aa ciddi misin.rabbim korusun inşaallah meleğini canım.kuran okumayı biliyosan tehliken geçene kadar günlük fetih suresi oku.gör bak bişey olmaz Allah ın izniyle.
neyden kaynaklanıyrmuş peki bu tehlike

sende haklısın ama bebişin için unutmak zorundasın o çok etkileniyodur inşallah düzelir anlar senin ve bebeğinin kıymetini

sende haklısın ama bebişin için unutmak zorundasın o çok etkileniyodur inşallah düzelir anlar senin ve bebeğinin kıymetini

ben kendimden geçtim ah bebeğimi düşünüp de hamileyken bari dikkat etse,geçen gün fenalaştım ağlamaktan.ve sancılar girdi,doğuracam sandım resmen çok korktum.
sonradan o da pişman oluyor da iş işten geçmiş oluyor

kız zeyneeeeepp senle konuştum mu ben yaa,görüdm ama fırsatım olmadı galiba yazmaya.hayırlı olsun canım bebişin,çok sevindim maşallah

rEYYANCIM TEŞEKKÜR EDERİM İYİYİZ SAĞOL TEYZESİ ÇOOOK MUTLUYUM RABBİM BOZMAZ İNŞALLAH:) eşin neden bebeği haketmediğini düşünüyor anlayamadım? kızlar sorun adamlarda değil bizde herşeyleri batıyor bende fark ediyorum artık mesela eşim uyumadan önce biraz kaşınır ayyy nasıl batıyo bana bu durum ilk defa oluyomuş gibi bide tuttum kokuyosun diye gecenin bi vakti herifi banyoya soktum valla:)

aşk sarhoşu canım yazını gördüm şimdi,gerçektenmi yaa düşük tehlikenmi var,bak nası dirildim şimdi çok üzüldüm yaaa,neden noluyomuşki dr nededi,bulantın yok galiba senin maşşalh 9+2 olmuşsun bile korkma bol dua et,bak tehlike zamanlarını geçirmeyede az kalmış.

aloooooooooooooooooo ben geldim diyom nasıl görmezsiniz uleyn beni yıkarım şimdi topiği haaaaaaaaaaaaaa ben geldim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:84: :84: :84: :84: :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…