rEYYANCIM TEŞEKKÜR EDERİM İYİYİZ SAĞOL TEYZESİ ÇOOOK MUTLUYUM RABBİM BOZMAZ İNŞALLAH:) eşin neden bebeği haketmediğini düşünüyor anlayamadım? kızlar sorun adamlarda değil bizde herşeyleri batıyor bende fark ediyorum artık mesela eşim uyumadan önce biraz kaşınır ayyy nasıl batıyo bana bu durum ilk defa oluyomuş gibi bide tuttum kokuyosun diye gecenin bi vakti herifi banyoya soktum valla:)
aloooooooooooooooooo ben geldim diyom nasıl görmezsiniz uleyn beni yıkarım şimdi topiği haaaaaaaaaaaaaa ben geldim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:84: :84: :84: :84: :84: :84:
aloooooooooooooooooo ben geldim diyom nasıl görmezsiniz uleyn beni yıkarım şimdi topiği haaaaaaaaaaaaaa ben geldim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:84: :84: :84: :84: :84: :84:
kime diyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
arkadaşlar iyi günler. 10/12/2010 tarihinde regl oldum . ve yumurtlama günümü netten hesapladıgımda 21/12/2010 ve 26/12/2010 tarihlerinde deneyebilirsiniz yazıyor. ama normal 10/12/2010 tarihiyle birlikte 14 gün saydım kendim ilk günü 23/12/2010 tarihine geliyor. yumurtlamanın ilk günü ve ertesi günü denesem olur mu. yada sizce hangi tarihlerde denemeliyiz . şimdiden teşekkürler . acil cvp berkliyorum . yada bu hesaplara göre yumurtlama tarihim doğrumudur arkadaşlar cvp veren olursa sevinirim.
aa ciddi misin.rabbim korusun inşaallah meleğini canım.kuran okumayı biliyosan tehliken geçene kadar günlük fetih suresi oku.gör bak bişey olmaz Allah ın izniyle.
neyden kaynaklanıyrmuş peki bu tehlike
Ebrarcım afiyet bal şeker olsunnnnn bak bugün de senin için yer ayırıyorummmmm öyleden sonraya tamam hadi tez gelll imi
Çok canım sıkılıyor kızlar yaaa
tşk ederim yawru kuşumm geldim işte yerim hazır mı
umru merhaba bence o tarihlere uy benim de 29.11.2010'da bitiyor yazmıştı 28.11.2010da hamile kaldım:)[/QUOTE
şimdi nette 21/12/2010 tarihi ve 26/12/2010 çıkıyor. son adet tarihim 10/12/2010 ondan önceki 08/11/2010 bi önceki ya 9 yada 10 ikisinden biri ama net hatırlıyamıyorum şuan. ama ikisindende hesapladıgımda arada bi gün oynuyor o farketmez dimi . kendim hesapladıgımda 10/12/2010 dan itibaren 14e kadar saydıgımda 23/12/2010 çıkıyor. sizce hangisinde deneyeyim . 23 ve 24 tarihlerindemi . yada 21 ve 22 tarihlerindemi . kafam karıştı yaw iyice benim yardımcı olun ltfen :)
kız hazır olmaz mı hiç kimseyi otutturmadımmmmm höyt dedim görmüyom mu orası dolu dedim yeri geldi dövdüm yeri gelsi ...... Anladın sen kimselere yar etmedim yeriniiiiiyaaaaa
sagol canım ya. söylemedi neden böyle oldugunu sadece eşigi çok aşşagıda dedi ve progestan diye bir ilaç verdi çok yürüme agır iş yapma dedi. mümkün oldugunca yavaş hareket et dedi.amin canım. bende her gün ayet el kürsi okuyorum fetih suresini bulayımda onuda okuyayım. bana çok dua edin. öyle tatlıydıki kıpır kıpırdı. maşallah. yavruma gitmiş aşagı yerleşmiş işte yaramaz çocuk. bu erkek milletinin bebekligi bile çok sorunlu oluyor. ya mana sag salim dogsada onu bir güzel ısırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?