hayırdır esram niye canın sıkılıyo
ya kızlarr bişey sorcam kim demişti hatırlamıyorum ama aklımda kalmış öyle
çocuk doğduğunda ağzına zemzem suyu ve hurmavermek mi gerekiyormuş hanii
şimdi bende zemzem suyu ve hurma var e onlar aylarca kalınca bişey olmazmı
aşk sarhoşu canım yazını gördüm şimdi,gerçektenmi yaa düşük tehlikenmi var,bak nası dirildim şimdi çok üzüldüm yaaa,neden noluyomuşki dr nededi,bulantın yok galiba senin maşşalh 9+2 olmuşsun bile korkma bol dua et,bak tehlike zamanlarını geçirmeyede az kalmış.
ya kızlarr bişey sorcam kim demişti hatırlamıyorum ama aklımda kalmış öyle
çocuk doğduğunda ağzına zemzem suyu ve hurmavermek mi gerekiyormuş hanii
şimdi bende zemzem suyu ve hurma var e onlar aylarca kalınca bişey olmazmı
ben dedim canım.sünnet zemzem e hiç bişey olmaz nisandna beri duruyor bak benim hala,yıllarca dursa bişey olmaz korkma
hurmayı da o zamanda alabilirsin istersen,yada dolaba koy bişey olmaz benimde duruyor kaç aydır dolapta
Ya kocam doğum günümde bana süpriz yapacaktı sözde ama diş ağrıdan yattı kaldı bende sıkıldım
saol kuşum anladım öyle yapcam zatenSuya hiç birşey olmaz canım ama hurmayi bilemem ama ikisinide dolapta sakla
saolasın reyyanım ikisinide dolapta tutayım ben o zaman rabbim inş. nasip eder unutmayız o gün geldiğinde
ya kızlar bu arada ben slm vermeyi unuttum direk muhabbete girdim kusura bakmayın
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt beni yine kimse görmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn size
aa erkek mi seninki de,ne çabuk belli oldu maşaallah.ay evet bneimkide öyle oldu ya
gece rüyalarımdaydı,beni özlemiş oğluşum uyuz babası da salak bi yere götürmüş sabah uyanıyorum oğlum yok.arıyom bunu kzıyom ya sen çocuk annesinden alınır da birine bırakılırmı sev diye,acıkmıştır o şaşkın diye kızıyom.sonra oğluma bi sarılıyom bi görsen sıkı sıkı nasıl sarılır anasına.kokumu çeker içine yavrum
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt beni yine kimse görmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn size
ben geldiimm bakın ne göztercem size
[sıze="2"]ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt beni yine kimse görmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn size[/sıze]
en başta evhan sonra ben sonra herkes hoşgeldiii
esracım yeleklerimizin fotolarını koycamda format buraya uymyo face bak
en başta evhan sonra ben sonra herkes hoşgeldiii
esracım yeleklerimizin fotolarını koycamda format buraya uymyo face bak
benim ki daha küçük belli degil ama bana hep erkek gibi geliyor. kısmet kızda olsa yavrum erkekte olsa yavrum saglıcakla dogsunda. ayyy o rüya görmelerden bahsetme benimde 2 haftadır hep rüyalarım karmakarışık. ve sabah kalktıgımda hepsini hatırlıyor oluyorum. sonra düşünüyorum hep neden bu riyayı gördüm neden oldu falan filan diye. az kaldı canım az kaldı alıcan yavrunu kucagına koklıcan hayırlısı ile allah kucaklarımızı doldursun. korktuklarımızı yaşatmasın bize inşallah.
Ay canım çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin ilk fotodaki ney canım hamile kıyafeti mi çok güzelmiş
umru merhaba bence o tarihlere uy benim de 29.11.2010'da bitiyor yazmıştı 28.11.2010da hamile kaldım:)[/QUOTE
şimdi nette 21/12/2010 tarihi ve 26/12/2010 çıkıyor. son adet tarihim 10/12/2010 ondan önceki 08/11/2010 bi önceki ya 9 yada 10 ikisinden biri ama net hatırlıyamıyorum şuan. ama ikisindende hesapladıgımda arada bi gün oynuyor o farketmez dimi . kendim hesapladıgımda 10/12/2010 dan itibaren 14e kadar saydıgımda 23/12/2010 çıkıyor. sizce hangisinde deneyeyim . 23 ve 24 tarihlerindemi . yada 21 ve 22 tarihlerindemi . kafam karıştı yaw iyice benim yardımcı olun ltfen :)
Canım her kadın 14. gününde yumurtası çatlamaz. Senin siklüsün 31 gün dolayısıyla 31-14=17. gününde çatlama oluşmassı muhtemel o yüzden sen 17 saymalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?