Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben dedim canım.sünnet zemzem e hiç bişey olmaz nisandna beri duruyor bak benim hala,yıllarca dursa bişey olmaz korkma
hurmayı da o zamanda alabilirsin istersen,yada dolaba koy bişey olmaz benimde duruyor kaç aydır dolapta

gerçekten canım bebek çok aşşagıdaymış ilaç verdi. inşallah yukarı çıkar. teyzemde hamile benim şimdi. ona da demiş doktoru 3 ay düşük tehliken var diye maşallah bu hafta 3 üncü ayı bitiyor şimdilik bir sorun olmadı inşallah hiçde olmaz 2 arkadaşım daha vardı onlarada demişti doktor ları düşük tehliken var diye çok şükür birinin dogumuna 1 ay birinin 2 ay kaldı. sorun çıkmadı. bu verdigi ilaç sanırım bebgi yukarı çıkarıyormuş. bende şimdi internetten araştırıyorum neden oldugunu. ayyyy zaten korkuyordum şimdi daha çok korkmaya başladım. neden oldugunu söylemedi. benim bulantım yok çok şükür ama tiksinmem çok. birde arada bulantı giriyor ama kusmadım sadece zencefilli bal içmiştim öksürük için o kusturdu beni. evet teyzesi ya büyümüş bebegim nerdeyse 3 cm olmuştu. büyümesinden filan bir sorun yok maşallah ama işte aşşagıda duruyor ve bu yüzden sanırım belim çok agrıyor. evet hayırlısıyla şu 3 ayı bir atlatsak daha da birşey istemem. sen nasılsın bulantın çok mu

Suya hiç birşey olmaz canım ama hurmayi bilemem ama ikisinide dolapta sakla

saolasın reyyanım ikisinide dolapta tutayım ben o zaman rabbim inş. nasip eder unutmayız o gün geldiğinde
ya kızlar bu arada ben slm vermeyi unuttum direk muhabbete girdim kusura bakmayın

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt beni yine kimse görmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn size

ben geldiimm bakın ne göztercem size

Eklentiler

• $Foto374.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $Foto375.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $Foto377.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $Foto376.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 24
saolasın reyyanım ikisinide dolapta tutayım ben o zaman rabbim inş. nasip eder unutmayız o gün geldiğinde
ya kızlar bu arada ben slm vermeyi unuttum direk muhabbete girdim kusura bakmayın

ne dimek canım,iyi olur.doğuma yakın çantaya koyarsın
olsun hoşgeldin.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt beni yine kimse görmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn size

Ay canım ya ben bir gir bir çık yapmaktan görmemişım nasılsın canım

en başta evhan sonra ben sonra herkes hoşgeldiii
esracım yeleklerimizin fotolarını koycamda format buraya uymyo face bak

benim ki daha küçük belli degil ama bana hep erkek gibi geliyor. kısmet kızda olsa yavrum erkekte olsa yavrum saglıcakla dogsunda. ayyy o rüya görmelerden bahsetme benimde 2 haftadır hep rüyalarım karmakarışık. ve sabah kalktıgımda hepsini hatırlıyor oluyorum. sonra düşünüyorum hep neden bu riyayı gördüm neden oldu falan filan diye. az kaldı canım az kaldı alıcan yavrunu kucagına koklıcan hayırlısı ile allah kucaklarımızı doldursun. korktuklarımızı yaşatmasın bize inşallah.

abooooooooo handan yine sinirlenmiş kaçın uleyynnnn handan geliyorrrrrr

en başta evhan sonra ben sonra herkes hoşgeldiii
esracım yeleklerimizin fotolarını koycamda format buraya uymyo face bak

amin amin.insan annelik duygusunu rüyasında bile yaşıyor yani:)
rabbim sağlık sıhhat versin de cinsiyet önemli değil

Ay canım çok güzeller allah güle güle kullanmayı nasip etsin ilk fotodaki ney canım hamile kıyafeti mi çok güzelmiş

evet canım artık kumaş pantolonlarım dar gelioda okul için hamile pantolonuve tayt almıştım onun üstüne

tooxic canım çok tatlılar maşaallah,güle güle giysin inşaalah kuzun
bend ealdım birkaç bişeyler geçen gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…