Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt beni yine kimse görmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn size

Ahan geldi bizim alıngan gördüm gördüm hoş geldin:)

Ay canım benim kusura bakma yaa bak aşerdigin birşey olursa şöyle olurmu bak biz çok yakınız istediğini şöyle bana

Tamam canımsın teşekkür ederim canım hep aynı şeyi istiyo biri farklı bişi diyince istiyo ama onun dışında bidon bidon yiyom o şeyden valla:)

Kız zeynep aşeriyom diye kocaya naz yapıyon dimi şimdidennnnnnn bazı kadınlarda erken başlayabilirmiş aşerme canım seninde normall canım bulamadıgın şeyler olursa söyle bak belki bizler buluruz yeterki bebişimize haydamız olsunnnn ayyyy yavrum benim kız valla senin hamişligin aklıma gelince hala çok seviniyorum varyaa

Ay canım ya ben bir gir bir çık yapmaktan görmemişım nasılsın canım

en başta evhan sonra ben sonra herkes hoşgeldiii
esracım yeleklerimizin fotolarını koycamda format buraya uymyo face bak

abooooooooo handan yine sinirlenmiş kaçın uleyynnnn handan geliyorrrrrr

Ahan geldi bizim alıngan gördüm gördüm hoş geldin:)

ayyy şükür yaaaaaaaabeni nasıl görmezsinizzzzzzzzz uleyyyn tutmayın beni yerim sizi hammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…