Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Canlarım benim Allah sizlerden razı olsun bende senin hamileliğini dört gözle merak ediyorum ismini hatırlayamadığım için Rabbime afrye de bebek ver diyom:) Adını söylesene bana tekrar:)

Zeynomm sen iste yeter hemen göndereyim sana hurma
bebikimiz mutlu olsun yeterr

Babamıza söyledik ebrarım :) Alacakmış akşama teşekkür ederim:) Ama başka bişi olurda bulamazsam sizlere müracat etcem tabi ayyy çok pis boğaz oldum adamda çok hevesli aşermem için birsürü şey sayıyo akşam aşerde gidip alalım diye:)

söyle gülüm ne olursa olsun söyle
aman inş. Hep böyle gider hevesi hiç geçmez inş.

kızlarr bende internetten bebek patiği gördüm örgü nasıl yapılıyo acaba bende yapmak istiyorum yapan var mı hem zaman geçer hem de zamanı gelince kullanıırım inşallah

merhaba arkadaşlar nasılsınız
bende kırmızılardan gelen giden yok beklmedeyim komşumuza akıntının olduğunu söyledim oda hamilesin canım dedi akşam acilde test yaptırmayı düşünüyyorum ama yapmazlarsa sabah gidecem artık

ayyyy inş vardır yanlız devlet hastanelerinde acilde yapmıolar öze yada kadın doğum yapıo acilde

uzun zamandır diyette oldugun için ve obur oldugun için normal erken başlaması. kız zeynomda aşeririmiş aman da aman maşallah süphanallah

Aman şimartmayın beni deliler ayyyy biri hamile kalsada papucum dama atılsa:) beni çok mutlu ettiniz sıradaki gelsinde onuda mutlu edelim arası açılmasın:)

hotmail ver yollayımmm
tatlım özele yazdım

canım hoşgeldin kız senin kaç gün geçti bakim inş. normal gecikme falan deildir allahım bi bebiş haberide sen ver ya inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…