Kız zeynep aşeriyom diye kocaya naz yapıyon dimi şimdidennnnnnn bazı kadınlarda erken başlayabilirmiş aşerme canım seninde normall canım bulamadıgın şeyler olursa söyle bak belki bizler buluruz yeterki bebişimize haydamız olsunnnn ayyyy yavrum benim kız valla senin hamişligin aklıma gelince hala çok seviniyorum varyaa
EVHANNNNNNN HOŞGELDİNNNNNN KIZZZZZZZZZZZZZZ NERDESİN SENNNNNNNNN
burdayıım tatlıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen nerdesin
esraaaaaa baktın mı faceeee
Baktım ben süperler
ayyyy bende bu akşam iple şiş alamda şu didem karısının battaniyesinden başlayam:) Nasıldı acep gelsede anlatsa gene:)
Baktım ben süperler
ayyyy bende bu akşam iple şiş alamda şu didem karısının battaniyesinden başlayam:) Nasıldı acep gelsede anlatsa gene:)
Zeynomm sen iste yeter hemen göndereyim sana hurma
bebikimiz mutlu olsun yeterr
Betül bende görmek istiyom ya belkim bende yaparımm
babamıza söyledik ebrarım :) alacakmış akşama teşekkür ederim:) ama başka bişi olurda bulamazsam sizlere müracat etcem tabi ayyy çok pis boğaz oldum adamda çok hevesli aşermem için birsürü şey sayıyo akşam aşerde gidip alalım diye:)
hatice normalmi ben 2 gündür aşeriyom sanırım ama erken değilmi sizce?
canım buraya ekleyemedim formatı farklı face ekleyimmm
ama ben face kullanmıyorum ki
merhaba arkadaşlar nasılsınız
bende kırmızılardan gelen giden yok beklmedeyim komşumuza akıntının olduğunu söyledim oda hamilesin canım dedi akşam acilde test yaptırmayı düşünüyyorum ama yapmazlarsa sabah gidecem artık
uzun zamandır diyette oldugun için ve obur oldugun için normal erken başlaması. kız zeynomda aşeririmiş aman da aman maşallah süphanallah
tatlım özele yazdımhotmail ver yollayımmm
merhaba arkadaşlar nasılsınız
bende kırmızılardan gelen giden yok beklmedeyim komşumuza akıntının olduğunu söyledim oda hamilesin canım dedi akşam acilde test yaptırmayı düşünüyyorum ama yapmazlarsa sabah gidecem artık
Eki Görüntüle 116916
bu patik nasıl yapılıyor bilen var mı kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?