tatlım walla pek bilmem böyle patik yapmayı
Babamıza söyledik ebrarım :) Alacakmış akşama teşekkür ederim:) Ama başka bişi olurda bulamazsam sizlere müracat etcem tabi ayyy çok pis boğaz oldum adamda çok hevesli aşermem için birsürü şey sayıyo akşam aşerde gidip alalım diye:)
Eki Görüntüle 116916
bu patik nasıl yapılıyor bilen var mı kızlarrrrr
aman şimartmayın beni deliler ayyyy biri hamile kalsada papucum dama atılsa:) beni çok mutlu ettiniz sıradaki gelsinde onuda mutlu edelim arası açılmasın:)
kızlar benim 2 gün gecikti ama bu günlerde de olabilirim belki
tooxic canım bel ağrım var uzun zamandır geçmedi diyecem onlarda anlamak için film isteyecekler bende gebelik şüphem var diyecem o zaman yaparlar inşşşş
ama regli belirtim yok gibi bilmiyorum yinede gögüslerim şişti kasıklarım ağrıyor ve midem bulanmaya başladı hafif hafif ve her tarafım ağrıyor ve regli öncesi gelen pembe leke gelmedi beyaz beyaz akıntım oluyor
kocanda senin gibi obursa senin canın istesinde bende faydalanayım diye diye sayıyordur
yaaaaaaa kızlar sıradaki ben olayım bana dua edin imiii ama bak bende böyle ilgi isterim ona göre birde benle ilgilenmeyene küserimmmmm tamam mı şimdiden anlaşalımmmmm
ayyy inş hadi bakalım sonuçlarıı akıntı çok ve beyaz ise vardırr
Bende bu bilgiye katılıyorum kasık batması beyaz akıntı varsa bebiş geliyo demektir:)
ewet çok güzel ya oy teyzesi çok saol ellerine sağlık şimdiden öpüyoruz seniçok şık demi ben öğrencem bunu sana da yaparım ebrarcım ufaklık giysin:80::80:
anam şuna bak ne fena gidip bel ağrım var diyecek gebelik şüphem var diyecekkızlar benim 2 gün gecikti ama bu günlerde de olabilirim belki
tooxic canım bel ağrım var uzun zamandır geçmedi diyecem onlarda anlamak için film isteyecekler bende gebelik şüphem var diyecem o zaman yaparlar inşşşş
ama regli belirtim yok gibi bilmiyorum yinede gögüslerim şişti kasıklarım ağrıyor ve midem bulanmaya başladı hafif hafif ve her tarafım ağrıyor ve regli öncesi gelen pembe leke gelmedi beyaz beyaz akıntım oluyor
hele sen bi hamiş kal bak nasıl ilgileniyoz seninle istediğin kadar naz yapyaaaaaaa kızlar sıradaki ben olayım bana dua edin imiii ama bak bende böyle ilgi isterim ona göre birde benle ilgilenmeyene küserimmmmm tamam mı şimdiden anlaşalımmmmm
inş canım beyaz akıntım çok hiç böyle olmazdım ama bu arada airvickler varya onun kokusuna midem bulandı ve ara ara bulanıyor midem
anneme kahve falına baktırdım ikiz bebek çıktı annem diyor ikiz bebeğin olacak diyor
Eflal hoşgeldin kuşum ne aşısı oldun canım
betül bakıyorum tatlım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?