Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ne yapayım ebrarcım çatladım meraktan eşimde sorup duruyor hani belli olmadı mı deyip duruyor

Canım inşaallah hamilesindir merak ettim şimdi test alıp yapamazmısın? Kız birde fala inanma sen bilirsin tabi:)

Ceylinnnnnnnn inş. Yarın senden güzel haberler alırızzzzzzzz allah gönlüne göre versin hayatım ya

hoşbuldum canım tetanoz aşısı oldum sen sağlık ocağına kaydını yaptırdın mı? Hastaymışsın galiba geçmiş olsun.

yok canım yaptırmadım gidemiyorum ki bi yere işten çıkıp direk eve gidiyorum
bizim aile hekimide eşimin teyzesinin oğlu o da gelme ben ebelere söylerim gelirler dedi kaydını yapmaya normalde geziyorlarmış zaten e ben evde olmadığım için sanırım karşılaşmadık o yüzden hala bekliyorum
ewet canım ya grip oldum :2::2::2:

evhancım inş canım
eflalim fala inanma falsız kalma derler yha bizimki ondan annemde zaten herşeyimi biliyor sadece şekiilleri öylesine yorumladık
inş canım olmadı eczaneden alırım test

evhancım inş canım
eflalim fala inanma falsız kalma derler yha bizimki ondan annemde zaten herşeyimi biliyor sadece şekiilleri öylesine yorumladık

ayyy canım ytapsana hemen yaaaaaa merakte bırakma bizi hadi yapta halay çekelim hepberaberrrr

Geçmiş olsun canım ya zor oluyor hamileyken, aslında itsen iyi olur sağlık ocağına çok güzel ilgileniyor ebe bilgi veriyor kilona bebeğin kalp atışına bakıyor doktordan daha çok vakit ayırıyor:) bugün benimkininkalp atışını dinlerken ses derinden geldi arkasını dönünce az gelir korkma dedi nasıl uğraştı dönsün diye inat etti sıpam dedim yeri rahat istemiyor dönmek öyle heralde diye gülüyor:)

evhancım inş canım

Canım imkanın varsa hemen al da yap inşaallah muradın olur hayırlısıyla

evhancım okuldayım şimdi test yapma şansım yok inşş vardır da sabah çekeriz hep beraber
bu arada sizlerinde ilk ay poponuzun üstünede bel başlangıç bölgenizde ağrınız varmıydı kızlar benim çok ağrıyor regli olacağımda buram ağrımazdı da

canımmm o oluyooo hem hamileyken daha çook oluyooo tatlııımmmmmmmmmmmm

bak sen ufaklığa şimdiden lafını dinletiyor dediğini yapıyor ha
tatlım fırsat bulursam giderim inş.

canımmm o oluyooo hem hamileyken daha çook oluyooo tatlııımmmmmmmmmmmm

ayyy çok heyacanlandım canım yhaaa meraktan ölecem şimdi eşim soruyor daha belli olmadı mı bebiş yokmu daha yoksa git tedavi ol canım falan diyo ayrıca zamanı gelmedi mi olsun bebişimiz demeye başladı adam beni çok şaşırtıyor valla

kız sen onu zeynepe sor kuyruk sokumum ağrıyor deyip durdu kaç gün oluyor yani

ayy ebrarımcım ne bilim canımmmm yazdığını görmedim ki zeynepciğimin görürsem sorarım
artık herkese belirti soruyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…