inş canım beyaz akıntım çok hiç böyle olmazdım ama bu arada airvickler varya onun kokusuna midem bulandı ve ara ara bulanıyor midem
anneme kahve falına baktırdım ikiz bebek çıktı annem diyor ikiz bebeğin olacak diyor
hoşbuldum canım tetanoz aşısı oldum sen sağlık ocağına kaydını yaptırdın mı? Hastaymışsın galiba geçmiş olsun.
ne yapayım ebrarcım çatladım meraktan eşimde sorup duruyor hani belli olmadı mı deyip duruyor
evhancım inş canım
eflalim fala inanma falsız kalma derler yha bizimki ondan annemde zaten herşeyimi biliyor sadece şekiilleri öylesine yorumladık
inş canım olmadı eczaneden alırım test
yok canım yaptırmadım gidemiyorum ki bi yere işten çıkıp direk eve gidiyorum
bizim aile hekimide eşimin teyzesinin oğlu o da gelme ben ebelere söylerim gelirler dedi kaydını yapmaya normalde geziyorlarmış zaten e ben evde olmadığım için sanırım karşılaşmadık o yüzden hala bekliyorum
ewet canım ya grip oldum :2::2::2:
Betül ellerine sağlık kuzum sen ne ara yaptın kız bunları
çok güzeller
güzel günlerde giysin kuzucuk
evhancım inş canım
eflalim fala inanma falsız kalma derler yha bizimki ondan annemde zaten herşeyimi biliyor sadece şekiilleri öylesine yorumladık
inş canım olmadı eczaneden alırım test
Kızlar sıradaki hamile ben olayım benide böyle nazlandırım dedim hiçbiriniz amin demediniz küstüm sizeeeeeee
evhancım okuldayım şimdi test yapma şansım yok inşş vardır da sabah çekeriz hep beraber
bu arada sizlerinde ilk ay poponuzun üstünede bel başlangıç bölgenizde ağrınız varmıydı kızlar benim çok ağrıyor regli olacağımda buram ağrımazdı da
geçmiş olsun canım ya zor oluyor hamileyken, aslında itsen iyi olur sağlık ocağına çok güzel ilgileniyor ebe bilgi veriyor kilona bebeğin kalp atışına bakıyor doktordan daha çok vakit ayırıyor:) bugün benimkininkalp atışını dinlerken ses derinden geldi arkasını dönünce az gelir korkma dedi nasıl uğraştı dönsün diye inat etti sıpam dedim yeri rahat istemiyor dönmek öyle heralde diye gülüyor:)
kıs ben nasıl yapıım onlar annemle ve çok sevdiğim komşumuzun eserleriii
canımmm o oluyooo hem hamileyken daha çook oluyooo tatlııımmmmmmmmmmmm
evhancım okuldayım şimdi test yapma şansım yok inşş vardır da sabah çekeriz hep beraber
bu arada sizlerinde ilk ay poponuzun üstünede bel başlangıç bölgenizde ağrınız varmıydı kızlar benim çok ağrıyor regli olacağımda buram ağrımazdı da
ne bileyim canım sen yaptın sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?