ayyy çok heyacanlandım canım yhaaa meraktan ölecem şimdi eşim soruyor daha belli olmadı mı bebiş yokmu daha yoksa git tedavi ol canım falan diyo ayrıca zamanı gelmedi mi olsun bebişimiz demeye başladı adam beni çok şaşırtıyor valla
canııım eskiden bebk konusunu açtırmayan eşine baksen erkekler çocuk gibi ya ne zaman ne isteyecekelri belli olmuyooo bencee ayy inşallah hamilesindir bak kızımızla dua ettik sana
keşke yapabilsem ama hiçç beceremem güzel olmuşlar dimi ama
gerçekten canım bebek çok aşşagıdaymış ilaç verdi. inşallah yukarı çıkar. teyzemde hamile benim şimdi. ona da demiş doktoru 3 ay düşük tehliken var diye maşallah bu hafta 3 üncü ayı bitiyor şimdilik bir sorun olmadı inşallah hiçde olmaz 2 arkadaşım daha vardı onlarada demişti doktor ları düşük tehliken var diye çok şükür birinin dogumuna 1 ay birinin 2 ay kaldı. sorun çıkmadı. bu verdigi ilaç sanırım bebgi yukarı çıkarıyormuş. bende şimdi internetten araştırıyorum neden oldugunu. ayyyy zaten korkuyordum şimdi daha çok korkmaya başladım. neden oldugunu söylemedi. benim bulantım yok çok şükür ama tiksinmem çok. birde arada bulantı giriyor ama kusmadım sadece zencefilli bal içmiştim öksürük için o kusturdu beni. evet teyzesi ya büyümüş bebegim nerdeyse 3 cm olmuştu. büyümesinden filan bir sorun yok maşallah ama işte aşşagıda duruyor ve bu yüzden sanırım belim çok agrıyor. evet hayırlısıyla şu 3 ayı bir atlatsak daha da birşey istemem. sen nasılsın bulantın çok mu
bak sen ufaklığa şimdiden lafını dinletiyor dediğini yapıyor ha
tatlım fırsat bulursam giderim inş.
ayyy hemde nasıl bulanıyor bi görsen çıkartıyorum da aynı zamanda,ama bulantılar beni mahvediyo elimde kovayla geziyorum şuan bile yanımda.yani inş tez atlatırım yaa sabah drumla görüştüm dramamine diye bir ilaç al onu iç dedi bilmiyorum kullanan varmı aranızda,geçmessede gel serum takıyım dedi.sanki gitmeye halim var.
canım ya bende kullandım iyi geliyo dramamineayyy hemde nasıl bulanıyor bi görsen çıkartıyorum da aynı zamanda,ama bulantılar beni mahvediyo elimde kovayla geziyorum şuan bile yanımda.yani inş tez atlatırım yaa sabah drumla görüştüm dramamine diye bir ilaç al onu iç dedi bilmiyorum kullanan varmı aranızda,geçmessede gel serum takıyım dedi.sanki gitmeye halim var.
neyse kızlar ben çıkıyorum 5 buçuk gibitekrar açarım görüşürüz çok öpüyorum sizleri test yaparsam bilgilendirim sizleri
hemde nasıl yapıyor sıpam bugün annemin aldıklarına baktım netten ay çok tatlılar çok alamadım diyor dedim daha napıcan beşikte onlardan yorganı vs diğer taraftan ses yok dün konuştum kaynanam hiç sormuyor ne aldınız eksiği ney diye nasıl sinir oluyorum varsa yoksa kızı evlenecekya ohhh çok çabaladı düğün olacak olacak diye mayısa kaldı rabbim görüyor ahımı ya eşim düğün mayısta olacak düğüne giderii demişti sen delirdin mi benim daha kırkım çıkmamış olacak ben gidemem saçmalama dedim dünde görümcem dedi lütfettide düğün mayısa kaldı diye desene abla biz yine göremiycez lohusalığıma denk geliyor dedim eşimde yanınımdaydı ay senin doğum nisanın başına değilmiyidi dedi ne başı 26 sına hem başı bile olsa biz gelemeyiz senin düğün olsunda biz gelmesekte olur dedim:)
Canım doktor bana vermişti ondan yolculukta kullanmıştım etkili olmuştu ama bulantın çoksa pek etkili olmaz heralde çünkü hap kullananlar pek memnun kalmıyordu ayva yedin mi reyyan demiştiya?
evet canım denemezmiyim hiç yedim iyi gelir diye ama şimdi ayva bile görmek istemiyorum,neden kullananlar memnun kalmamış zararı filan olmuş,ay benim çok bulantım var yaaaaaaaaaa.öğürüp öğürüp duruyorum.mideme ağrı giriyo artık.
Canım zararından değil etkili olmuyor dediler amma bak ebrar faydasını görmüş alda kullan birde elma dene ben sabah kalkar kalkmaz elma yiyordum ilk üç ay yoksa bulantım oluyordu yeşil elma özellikle tavsiye ederim.
canım sen hamile kalsa ben seni öyle nazlandırırım ki şaşarsın. Aaa sen nerde oturuyon yada çalışıyon canım.
aa elma iyimi geliyo cnm bulantılara keşke iyi gelse banada denerim canım neden olmasın.
ahanda geri geldim karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:95: :95: :95: :95: :95: :95::95::95::95:
hoş celdünnnnnn dünürümmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?