Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canııım eskiden bebk konusunu açtırmayan eşine baksen erkekler çocuk gibi ya ne zaman ne isteyecekelri belli olmuyooo bencee ayy inşallah hamilesindir bak kızımızla dua ettik sana

canııım eskiden bebk konusunu açtırmayan eşine baksen erkekler çocuk gibi ya ne zaman ne isteyecekelri belli olmuyooo bencee ayy inşallah hamilesindir bak kızımızla dua ettik sana

hiç sorma canım zaten önce erkenden teest falan yapma diyen adam bu kez kendisi yapsana demeye başladı askerlik yaradı eşime anlaşılan
teyzesi teşekkür ediyor annesine ve bebişime

ayyy hemde nasıl bulanıyor bi görsen çıkartıyorum da aynı zamanda,ama bulantılar beni mahvediyo elimde kovayla geziyorum şuan bile yanımda.yani inş tez atlatırım yaa sabah drumla görüştüm dramamine diye bir ilaç al onu iç dedi bilmiyorum kullanan varmı aranızda,geçmessede gel serum takıyım dedi.sanki gitmeye halim var.

neyse kızlar ben çıkıyorum 5 buçuk gibitekrar açarım görüşürüz çok öpüyorum sizleri test yaparsam bilgilendirim sizleri

bak sen ufaklığa şimdiden lafını dinletiyor dediğini yapıyor ha
tatlım fırsat bulursam giderim inş.

Hemde nasıl yapıyor sıpam bugün annemin aldıklarına baktım netten ay çok tatlılar çok alamadım diyor dedim daha napıcan beşikte onlardan yorganı vs diğer taraftan ses yok dün konuştum kaynanam hiç sormuyor ne aldınız eksiği ney diye nasıl sinir oluyorum varsa yoksa kızı evlenecekya ohhh çok çabaladı düğün olacak olacak diye mayısa kaldı Rabbim görüyor ahımı ya eşim düğün mayısta olacak düğüne giderii demişti sen delirdin mi benim daha kırkım çıkmamış olacak ben gidemem saçmalama dedim dünde görümcem dedi lütfettide düğün mayısa kaldı diye desene abla biz yine göremiycez lohusalığıma denk geliyor dedim eşimde yanınımdaydı ay senin doğum nisanın başına değilmiyidi dedi ne başı 26 sına hem başı bile olsa biz gelemeyiz senin düğün olsunda biz gelmesekte olur dedim:)

Canım doktor bana vermişti ondan yolculukta kullanmıştım etkili olmuştu ama bulantın çoksa pek etkili olmaz heralde çünkü hap kullananlar pek memnun kalmıyordu ayva yedin mi reyyan demiştiya?

canım ya bende kullandım iyi geliyo dramamine

neyse kızlar ben çıkıyorum 5 buçuk gibitekrar açarım görüşürüz çok öpüyorum sizleri test yaparsam bilgilendirim sizleri

görüşürüz canımm

oh iyi laf söylemişsin ağzına sağlık kız

neyse kızlar ben kaçar herkese iyi akşamlar öpüldünüzzzzz

Canım doktor bana vermişti ondan yolculukta kullanmıştım etkili olmuştu ama bulantın çoksa pek etkili olmaz heralde çünkü hap kullananlar pek memnun kalmıyordu ayva yedin mi reyyan demiştiya?

evet canım denemezmiyim hiç yedim iyi gelir diye ama şimdi ayva bile görmek istemiyorum,neden kullananlar memnun kalmamış zararı filan olmuş,ay benim çok bulantım var yaaaaaaaaaa.öğürüp öğürüp duruyorum.mideme ağrı giriyo artık.

Güle Güle ebrar:79:

Canım zararından değil etkili olmuyor dediler amma bak ebrar faydasını görmüş alda kullan birde elma dene ben sabah kalkar kalkmaz elma yiyordum ilk üç ay yoksa bulantım oluyordu yeşil elma özellikle tavsiye ederim.

Kızlar bende kalkıyorum kolumun ağrısı arttı

..........................................

Son düzenleme:

aa elma iyimi geliyo cnm bulantılara keşke iyi gelse banada denerim canım neden olmasın.

ahanda geri geldim karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:95: :95: :95: :95: :95: :95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…