ben geldiimm bakın ne göztercem size
evhancım okuldayım şimdi test yapma şansım yok inşş vardır da sabah çekeriz hep beraber
bu arada sizlerinde ilk ay poponuzun üstünede bel başlangıç bölgenizde ağrınız varmıydı kızlar benim çok ağrıyor regli olacağımda buram ağrımazdı da
hoşbuldum dünürrrrrrrrrr anam ben senin tickera bakamadım ha küsme bana işler yoğun
didoşş bak cicilerimize
didoşş bak cicilerimize
valla dünür ben istesemde küsemem ki öyle kötü bi huyum varr hele sana asla küsemem kiiii boş kaldıgın bi zaman yaparsın şekerimmmmmmm
anam anam yerim ben senin cicilerini ay çok güzeller annesi
saol canım benimmmmmmmmmmm yarın yapmaya çalışısam eee nasılsın bakim
tamam dünürüm hallederiz kız ya bende ona göre çalışayım diyom ama kaynanamda kalıuyoruzya pek fırsatımda olmuyo garibim adam diyo ben seni anladım beni özledin dimi diyo ban bende dedim e sennnn bi iç çekti özlemezmiyim diyo valla adam iyice ........ Valla
tşk ederissss teyzesiii
Bende çok beğendim şekerim:) Allah güle güle giymeyi nasip etsin:) Bende dün kipada çok güzel şeyler beğendim eşim bekleyelim sonra alacaz söz dedi bilmiyo ki ben onun çiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip paralarının içine çiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipicem:)
anacım evinize gidin ne geziyonuz kaynananda hazır bu özlem varken şöyle mumlar filan
bende kocamı özledim ammaaaaaaaaa maalesef hamileliği geçtim adamın eli alçıda şimcik
aman geçen sene kışında orda kalmıştık şimdi bizim ev soguk oluyor diye kışın oraya taşınıyoruz yazın evimize geçiyoruz bu akşamda misafir gelecek belki yarın bi yere yollarız kaynanayı anam oda demiyo ki siz hiç banyoda yapmıyonuz bi gidin odanıza işiniz gücünüz vardır demiyo valla kadında gerçi utanır dimi nasıl desin aman valla adamı bi kuytuda tutarsam bu akşam yada yarın tamda gıdak gününe gelecek inş....... Belki tutarr
Kızlar ne sorcam bugün böyle nefes alırken falan yanlarıma kıramp giriyo nefesimi kesiyo valla neden böyle oldu ki
anacım evinize gidin ne geziyonuz kaynananda hazır bu özlem varken şöyle mumlar filan
bende kocamı özledim ammaaaaaaaaa maalesef hamileliği geçtim adamın eli alçıda şimcik
kuşum üşüttünmü ne yaptın sıkı giyin terli terli gezme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?