Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Hhahahaha bu kız hamile demişti dersiniz bende o ağrıdan neler çektim oturamadım kalkamadım ceylin bacım çok ümitlenme ama git test yap:)

hoşbuldum dünürrrrrrrrrr anam ben senin tickera bakamadım ha küsme bana işler yoğun

valla dünür ben istesemde küsemem ki öyle kötü bi huyum varr hele sana asla küsemem kiiii boş kaldıgın bi zaman yaparsın şekerimmmmmmm

saol canım benimmmmmmmmmmm yarın yapmaya çalışısam eee nasılsın bakim

tamam dünürüm hallederiz kız ya bende ona göre çalışayım diyom ama kaynanamda kalıuyoruzya pek fırsatımda olmuyo garibim adam diyo ben seni anladım beni özledin dimi diyo ban bende dedim e sennnn bi iç çekti özlemezmiyim diyo valla adam iyice ........ Valla

anacım evinize gidin ne geziyonuz kaynananda hazır bu özlem varken şöyle mumlar filan
bende kocamı özledim ammaaaaaaaaa maalesef hamileliği geçtim adamın eli alçıda şimcik

tşk ederissss teyzesiii

Bende çok beğendim şekerim:) Allah güle güle giymeyi nasip etsin:) Bende dün kipada çok güzel şeyler beğendim eşim bekleyelim sonra alacaz söz dedi bilmiyo ki ben onun çiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip paralarının içine çiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipicem:)

tkş ederim tatlımmm amin hepimizin kineee
kıss bana çok sabırsızsın diolar sen bendende acelecş çıktın ama o kadar da olsun dimi heyecanlıyızzz napalımm

Son düzenleme:
ben kaçıım kıslar yazılı okucammm öptüm hepinisssiiii

anacım evinize gidin ne geziyonuz kaynananda hazır bu özlem varken şöyle mumlar filan
bende kocamı özledim ammaaaaaaaaa maalesef hamileliği geçtim adamın eli alçıda şimcik

aman geçen sene kışında orda kalmıştık şimdi bizim ev soguk oluyor diye kışın oraya taşınıyoruz yazın evimize geçiyoruz bu akşamda misafir gelecek belki yarın bi yere yollarız kaynanayı anam oda demiyo ki siz hiç banyoda yapmıyonuz bi gidin odanıza işiniz gücünüz vardır demiyo valla kadında gerçi utanır dimi nasıl desin aman valla adamı bi kuytuda tutarsam bu akşam yada yarın tamda gıdak gününe gelecek inş....... Belki tutarr

ay hadi bakalım canım benim tut kocayı bi yerde yapış bırakma

Kızlar ne sorcam bugün böyle nefes alırken falan yanlarıma kıramp giriyo nefesimi kesiyo valla neden böyle oldu ki

Deli eliyle mi yapacak adam sende 2 işve yap al heriften nolcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…