Deli eliyle mi yapacak adam sende 2 işve yap al heriften nolcak:)
ya dünürüm dün terliyken balkona çıktım ama ondan mı oldu ki şimdi yeni elti adayım geldi ev görmeye
bebek kımıldanmaya başlasın görüym seni ne zaman yeltensem içerden tekmeler yiyiyorum allahım ya berbat bi duygu çocuğun önünde yaparmış gibi :86: :86: :86::86:
ay tatlım dikkat et elti adayınmı var aboooo eltiler sevilirmi kız
ha haaaa oda iyiymiş benim kocanın psikolojisi bozulduğu için yapmıyoz bizHhahaha bende akşam yapcakken babası dikkat et dedim adam diyoki bütün şevkim kaçtı:) Sonra bende pek oralı olamadım:) Biraz geçtikten sonra yaptık banyodan sonra özür dilerim babası ama anne sadece senin değil diyo:)
bencede sevilmez benim kocayı görcen ailenin en güzel gelini benim karım diyip duruyo eltilerin yanında ay çatlıyolar kızzzzzzzzzzzz ama öyle en alımlı en havalısı benim yaneeeeHayıııııııııııııııır:) Sevilmez bacım:)
dünürümmm aldımmmmm ben çıkmak zorundayım mesai bitti ben kaçarrrrr hadi kızlar kendinizi iyi bakın yarın görüşürükkkkkkkkk öpüldünüzzzzzzz
ha haaaa oda iyiymiş benim kocanın psikolojisi bozulduğu için yapmıyoz biz
bencede sevilmez benim kocayı görcen ailenin en güzel gelini benim karım diyip duruyo eltilerin yanında ay çatlıyolar kızzzzzzzzzzzz ama öyle en alımlı en havalısı benim yaneeee
Benim 1 eltim var biliyon zaten hersene 1 ay bende durur kız aramadı ya beni kutlamak için falan:) Hahaha bende aramıycam onu o beni arayana kadar:)
didemcim nbr canım nasılsın
Canım sana yazmıştım okdunmu ben kuyruk sokumum çok ağrıyo demiştim nimet de hamileliğinde öyle olduğunu demişti bak bende de tuttu hadi bakalım darısı başına inşallah:)
zeynepcim canım benimmm nasıl tebrik ederim senide canımmmm
Hepinisi öpüyorum uzun zamandır yazamadım çünkü hiçbir değişiklik yokSadece bir test pozitif çıktı o da ilk 5 dakika da baktığımızda negatifti sona vurduk kafayı yattık sabah kalktığımda 2 çizgi vardı ardından 2 test yaptım negatif çıktı.Ayın 23 de tam bir ay olacak.Şu an bile regl olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor.Allahım hamile değilsem bir an önce regl olayım hamileysem de artık bebeğim belli etsin kendini depresyona giricem az kaldı
Bu yaptığın ne testi bacım ya bi pozitif bi negatif idrarda gebelikse hemen git kan testi yaptır böyle dengesizlikler olmaz prodüktörlerde
Sağol canım darısı başına ceylinmim benim popomun kemiği büyüyormuş gibi ağrıyordu agrısı sırtıma kadar çıkıyordu sana bir belirti daha klozete çişini yap köpürüyor ve beyaz beyaz parçalar varsa kokusu da değişikse bebiş var demektir:) Rabbim izin verir inşallah:)
İdrar testi canım.Kan testi reglim geçtikten 5 gün sonra yaptırdık negatif çıkmıştı.Yani yaklaşık 20 gün önce yaptırmıştım.Cuma günü gidim diyorum bi kes daha kan testi için.5 günlük kan testinde kadın direk söktürücü verim diince doktora gitme hevesim de kaçtı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?