didemcim nbr canım nasılsın
KIZLAAAAR YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDIIII
fethiyeye veda ediyoruz amaaa sahili bırakmıyoruz yineee
YENİ Bİ HAYAT..VEEEE ANTALYAAAAAAA
gözün aydın canım çok sevindim yine sahil yani ne güzel
yaa evet öyle oldu hem konyaya biraz daha yakın.hem sahil ..hadi hayırlısı dedik.çok svindik.çok sağolasın.sahil bizi bırakmıyo biz sahili:)
ay ya bende o taraflara bayılıyorum ahhh ahh bizde şöyle antalya kaş a yerleşsek ne güzel olur
istanbuldaydın herhalde sen.bend eist. u çok seviyorum çok sevdiklerim var orda ama hayat zor.
kaş a falan da hiç gitmedim bilmiyorum ama hayırlısı olsun hep bunu istiyorum neresi olursa artık,merkez yada ilçe hakkımızda en iyisi
valla tatlım şu kadarını söylüym kaş çocuk yetiştirmek için özellikle harika bi ilce merkeze 3 saat uzak ama çok güzel ya harika
istanbul güzel ama hayat çok çok zor
bilmiyorum artık yaanasipte ne varsa artık,bebeğimi doğumu demekki antalyada nasib olacak inşş .
inşallah sağ salim gelsinde yer farketmez
hadi ben kaçtım evime gidiym kolu kırık kocamla ilgileniym iyi akşamlar canım
kızlaaaar yerleştirme sonuçları açıklandıııı
fethiyeye veda ediyoruz amaaa sahili bırakmıyoruz yineee
yeni bi hayat..veeee antalyaaaaaaa
tatlım hayırlısı olsun çok sevindiiim canım yaaaaaagözünüz aydıın
Sağol canım darısı başına ceylinmim benim popomun kemiği büyüyormuş gibi ağrıyordu agrısı sırtıma kadar çıkıyordu sana bir belirti daha klozete çişini yap köpürüyor ve beyaz beyaz parçalar varsa kokusu da değişikse bebiş var demektir:) Rabbim izin verir inşallah:)
tooxic nasılsın canımm
iyi akşamlar ebru... valla inşallah hamiledir dört gözle yarını bekliyorz. bende bugün doktora gittim alttan muayene etti gebelik yok dedi. sadece tahlil sonucu az bakteri var dedi ilaç verdi... folic asit almaya devam et dedi... ama eve geldim akşam az bi kanamam olmuş acaba muayeneden dolayımı yoksa adetime daha bir hafta var...herkese iyi akşamlar kızlar?
ceylin hamile misin sen yoksaaa??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?