Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

KIZLAAAAR YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDIIII
fethiyeye veda ediyoruz amaaa sahili bırakmıyoruz yineee
YENİ Bİ HAYAT..VEEEE ANTALYAAAAAAA

yaa evet öyle oldu hem konyaya biraz daha yakın.hem sahil ..hadi hayırlısı dedik.çok svindik.çok sağolasın.sahil bizi bırakmıyo biz sahili:)

ay ya bende o taraflara bayılıyorum ahhh ahh bizde şöyle antalya kaş a yerleşsek ne güzel olur

ay ya bende o taraflara bayılıyorum ahhh ahh bizde şöyle antalya kaş a yerleşsek ne güzel olur

istanbuldaydın herhalde sen.bend eist. u çok seviyorum çok sevdiklerim var orda ama hayat zor.

kaş a falan da hiç gitmedim bilmiyorum ama hayırlısı olsun hep bunu istiyorum neresi olursa artık,merkez yada ilçe hakkımızda en iyisi

valla tatlım şu kadarını söylüym kaş çocuk yetiştirmek için özellikle harika bi ilce merkeze 3 saat uzak ama çok güzel ya harika
istanbul güzel ama hayat çok çok zor

valla tatlım şu kadarını söylüym kaş çocuk yetiştirmek için özellikle harika bi ilce merkeze 3 saat uzak ama çok güzel ya harika
istanbul güzel ama hayat çok çok zor

bilmiyorum artık yaanasipte ne varsa artık,bebeğimi doğumu demekki antalyada nasib olacak inşş .

canım dediğini yaptım ve aynı dediğin gibi oldu köpürdü ve beyaz byeaz parçalar vardı.bu arada sabah kan testi yaptırmaya gideceğim

herkese iyi akşamlar kızlar?

ceylin hamile misin sen yoksaaa??????????
iyi akşamlar ebru... valla inşallah hamiledir dört gözle yarını bekliyorz. bende bugün doktora gittim alttan muayene etti gebelik yok dedi. sadece tahlil sonucu az bakteri var dedi ilaç verdi... folic asit almaya devam et dedi... ama eve geldim akşam az bi kanamam olmuş acaba muayeneden dolayımı yoksa adetime daha bir hafta var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…