benim sadece balkon değil tüm evi pok götürüyor kızlar ben artık yavaş yavaş tüm işlerimi devretmeye başladım kızlara bu hafta itibari ile iş yerinde boş boş oturucam ama kızlara bu raporları öğretene kadar beni çatlatırlar herhalde offffffffffffff offfffffffffffffffffffffff
Kızlar şimdi ne fark ettim şu anda sitede olanlardan sadece benim çizelgemde bebiş yokkkkkkkk ama ben de en afillisinden yapacagımmmmmm
valla kuşum yatak odasında düştü çok büyük bi başarı isteyen yerde ben çığlığına gittim baktımki yerde yatıyoaaaa geçmiş olsun didem yaaw..nasıl başarmış bu şık düşmeyi.
tatlım ya işe gelmiyom şu bu işlerim hep aksıyo hiç değilse yapsınlar anam çok hevesliler şimdiden şunu bana öğret bunu bana öğret diyip duruyolar offf bende uğraşamıyom zaten yapsınlar yavvv yeter bende sizinle çene yaparım akşama kadarkız çok erken değilmi deli:) bi de ocaktan sonra doğum izni 6 ay olma ihtimali çooook yüksekmiş süpper olacak:)
tatlım hamarat olmaktan deilde öyle kirli görünce tahammül edemiyorum o yüzden kullamasamda her hafta mutlaka yıkarım hemide çamaşır şuyu deterjanlaebrara valla bu kadar hamaratsam sen elinden bize bi su içirde bizede bulaşsınn o temizlik hevesi istegi
canım benim balkonlarda kocaman ya bide balkonlara çıkan yok diye kuşlar geliyo off daha beter bi görBenim balkonlar ev kadar bacım yıkamaya değmiyo ki çıkılmıyo nede olsa diye bişi yapmıyom ev dandini zaten hallılar geldi temizlikten fakat evi temizleyip yerleştiren yok:) annemler sağolsun ne yapayım ben biraz tembelmiyim neyim:)
Kızlar benim balkonları eşim yıkar beni çıkarmazda balkona camları bile o siliyordu millet seni mi ilziycek diye yeni yeni siliyorum kendim kışında balkon yıkanmaz yani çünkü burası çok pis bugün yıkasan yarın simsiyah ne uğraşıcam:) zaten kullanmıyoruz biz balkon.
dünür kocanın kolu nasıl oldu hala izinli evde yatıyo dimi
tatlım hamarat olmaktan deilde öyle kirli görünce tahammül edemiyorum o yüzden kullamasamda her hafta mutlaka yıkarım hemide çamaşır şuyu deterjanla
canım benim balkonlarda kocaman ya bide balkonlara çıkan yok diye kuşlar geliyo off daha beter bi gör
işte alacaklarımız dolap krem olacak yalnız
Eki Görüntüle 117990 Eki Görüntüle 117991 Eki Görüntüle 117992 Eki Görüntüle 117993
işte alacaklarımız dolap krem olacak yalnız
Eki Görüntüle 117990 Eki Görüntüle 117991 Eki Görüntüle 117992 Eki Görüntüle 117993
eflaal yaawww nasıl hıkayemıs bunnar bı tane actım..teyze mıamıde yasıyormus...
Kolay dogum kurslarına gıtmıs..
Bılmem kımın rahatlatıcı cdsını dınlemıs..
Kasılmaları gelınce plates topuyla rahatlamıs.
Mış mış da mış mışş..
Offff bende mıamı ye tasınacaaaamm..
İşte alacaklarımız dolap krem olacak yalnız
faklıkEki Görüntüle 117990 Eki Görüntüle 117991 Eki Görüntüle 117992 Eki Görüntüle 117993
yok canım ya bizim buraya kış gelmiyor bi türlü ne yağmur ne kar sadece ayaz oluyorcanim dikkat et ama. orda nasil havalar bilmiyorum ama kis günü valla donarda kayarsin allah korusun dikkat et sen
Slm kızlar günaydın ben dün akşam dr gittim biliyormusunuz
İşte alacaklarımız dolap krem olacak yalnız
eflaal yaawww nasıl hıkayemıs bunnar bı tane actım..teyze mıamıde yasıyormus...
kolay dogum kurslarına gıtmıs..
bılmem kımın rahatlatıcı cdsını dınlemıs..
kasılmaları gelınce plates topuyla rahatlamıs.
mış mış da mış mışş..
offff bende mıamı ye tasınacaaaamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?