Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kız çok erken değilmi deli:) Bi de ocaktan sonra doğum izni 6 ay olma ihtimali çooook yüksekmiş süpper olacak:)

Kızlar şimdi ne fark ettim şu anda sitede olanlardan sadece benim çizelgemde bebiş yokkkkkkkk ama ben de en afillisinden yapacagımmmmmm

İnşaallah olacak canım sen kaynananı boşverip çalışmalara düzenli devam et yeterki gün aşırı yap bak nasıl oluyor.

aaaa geçmiş olsun didem yaaw..nasıl başarmış bu şık düşmeyi.
valla kuşum yatak odasında düştü çok büyük bi başarı isteyen yerde ben çığlığına gittim baktımki yerde yatıyo
kız çok erken değilmi deli:) bi de ocaktan sonra doğum izni 6 ay olma ihtimali çooook yüksekmiş süpper olacak:)
tatlım ya işe gelmiyom şu bu işlerim hep aksıyo hiç değilse yapsınlar anam çok hevesliler şimdiden şunu bana öğret bunu bana öğret diyip duruyolar offf bende uğraşamıyom zaten yapsınlar yavvv yeter bende sizinle çene yaparım akşama kadar

ebrara valla bu kadar hamaratsam sen elinden bize bi su içirde bizede bulaşsınn o temizlik hevesi istegi
tatlım hamarat olmaktan deilde öyle kirli görünce tahammül edemiyorum o yüzden kullamasamda her hafta mutlaka yıkarım hemide çamaşır şuyu deterjanla

canım benim balkonlarda kocaman ya bide balkonlara çıkan yok diye kuşlar geliyo off daha beter bi gör

kizlar kis günü ne balkonu yikiyorsunuz siz. valla bizim balkonda kar var ben yikiyamam simdi. bi tasinirken yikadik annemle baskada balkona bile cikmadim sayilir.

afr kusuum ınsallah tez zamanda sende guzel haberler verırsın bızee...hemencık en guzel cızelgeden yaparız..Rabbım nasıp etsın ınsallah tez zamanda..bak bu kadar hamıle dua edıyor cok sanslısın valla :)))

canim dikkat et ama. orda nasil havalar bilmiyorum ama kis günü valla donarda kayarsin allah korusun dikkat et sen

eflaal yaawww nasıl hıkayemıs bunnar bı tane actım..teyze mıamıde yasıyormus...
kolay dogum kurslarına gıtmıs..
bılmem kımın rahatlatıcı cdsını dınlemıs..
kasılmaları gelınce plates topuyla rahatlamıs.
mış mış da mış mışş..

offff bende mıamı ye tasınacaaaamm..

amannnnn bu ne beeee sancı işte yırtınsanda çekecen topmuş filan boş iş

canım çok güzeller güle güle kullansın ufaklık

canim dikkat et ama. orda nasil havalar bilmiyorum ama kis günü valla donarda kayarsin allah korusun dikkat et sen
yok canım ya bizim buraya kış gelmiyor bi türlü ne yağmur ne kar sadece ayaz oluyor

Slm kızlar günaydın ben dün akşam dr gittim biliyormusunuz

slm hoşgeldin hayırdır dr niçin gittin

Kız sende en acayibini okumuşsun yurdumuzdan gayet normal yapanlar var onlara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…